- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #24.161
Cinsiyeti öğrenip hala pembişlere eli gitmeyenlerben hastane çıkışı almayacağım bu sefer. Onun yerine bu üçlü takımı aldım. Hastane çantasına koycam
benim seninkinden biraz daha büyük bazı resimler görüyorum internette benim karnım onların 9. ayıBenim minnoşla güncel fotomuz ❤Normalde de kiloluyum bu sebepten karnımın çok büyüdüğünü düşünüyorum siz de durumlar nasıl kızlar
Kurulugun gece uykusuna olumsuz etkisi oluyor. Hem bebeklere hem büyüklere zararlı. Buhar makinası yerine öncelikle petek üslerine ıslak havlu koy. Bazı doktorlar buhar makinası tavsiye etmiyor. Ama makinayı alan kişiler de kullandıktan sonra çok rahatladiklarini söylüyor.Ankara nin havası çok Kuru belki ondan geçmiyor aslında buhar makinesi lazım onların da iyileri aşırı pahalanmis
Kurulugun gece uykusuna olumsuz etkisi oluyor. Hem bebeklere hem büyüklere zararlı. Buhar makinası yerine öncelikle petek üslerine ıslak havlu koy. Bazı doktorlar buhar makinası tavsiye etmiyor. Ama makinayı alan kişiler de kullandıktan sonra çok rahatladiklarini söylüyor.
Ben de artık Havlu koymaya üşeniyorum. Gece boğaz burun hep kuru.Bende buhar makinesi var ama uzmanlar peteğe ıslak havlu koymanın daha etkili olduğunu söylüyorlar. Artık öyle yapmaya başladım.
Bazen boğazım öyle kuruyor ki uyurken boğulacak gibi öksürerek uyanıyorum..
Ben de artık Havlu koymaya üşeniyorum. Gece boğaz burun hep kuru.
Peteklere takılan su şeyleri varBen de artık Havlu koymaya üşeniyorum. Gece boğaz burun hep kuru.
Donuyoruz kızımda 8 de kalkıyor _16 derece resmen donuyoruz 12 ye kadar yataktan cıkmak istemiyorum ama bebem yanıyor herhaldeİsinamiyoruz Ankara buz resmen ev isinmiyor ben isinamiyorum nolcak boyle
Maalesef bende yataktan cikmiyorumDonuyoruz kızımda 8 de kalkıyor _16 derece resmen donuyoruz 12 ye kadar yataktan cıkmak istemiyorum ama bebem yanıyor herhalde
Bırak olmasın rezillik çekiyoz burdaTüm Türkiye kara teslim oldu resmen, kuzenim antalyada gönderi oluşturmuş kar yağıyor havada izmirde o bile yok çıldırıcaaaaammmmmm
Evet canımYa hiçbir şeyden faydalanmıyorum doğum konusunda. En azından görüş almış olurum. O zaman telle alırım randevu bende
Evet tüm peteklerin üstünü Su kaplariyla doldurduk.Peteklere takılan su şeyleri varadını hatırlayamadım. Kancayla asılıyor. Onlar da düşünülebilir.
2 gunde önden gidiyorÇok hızlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?