- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.861
Kız mı idi peki bebeğinBen ilk bebeğim de çok çok emindim kuz olduğundan.
Gidip defterini bile pembe almıştım hissediyorum kızsın yazmıştım. Şimdi saçmalık gibi geliyor risk yani ya erkek olsaydı ilerde okuyunca üzülürdü.
Bilemiyorum, bunda tık yok mesela his olarak.
Ben ve iki abim sapsarı renkli gözlüyüzAyyy merak etme , benim eşim sarı, ben sarı ve renkli gözlüyüm, ama yine ihtimal vermiyorum renkli gözlü olmasına, belki sarışın olur oda belkiçünkü ailede tek eşimle ben sarışınız herkes koyu tenli, anaya babaya çekmeyebilir ama tanıdığımız var iki esmer sap sadı çcukları oldu,
İlkinde rüyamda eşimle ikimizin arasında sarı kafalı bir kız bebek görmüştüm daha hamile olduğumu bilmiyordum ama hiçte hissedemedim kara kafalı bir kızım olduHanımlar anne bebeğin cinsiyetini hisseder diyorlar.
Hissedip doğru çıkan varmı.
Yada ben çok hissediyorum kız yada oğlan diyen.
Tesadüf değil bence. İçinde taşıdığın mucizeyi hissetmen çok normal.İlk kaybettiğimde erkek hissettim doğru çıktı erkekti, bundan herkes bana erkek dese de ilk andan beri içime kiz doğdu iki gun önce dr kız dedi belki de tesadüf
Bence genel olarak doğru çıkıyor ama bazen dıs etkenler vs yanılma oluyor.Tesadüf değil bence. İçinde taşıdığın mucizeyi hissetmen çok normal.
Cinsiyet konusunda rüyalar tersine çıkar diyorlarBen çok kız hissediyordum , erkekAma rüyamda gördümm kız oluyodu, bakalım haftaya muayeneye gidicem, rüyam doğrumu değilmi ,
Çok geçmiş olsun. 5 günden sonra toparlanmaya başlıyorsun. Kolayca atlatırsın insaallah.Ben de covitliler kervanına katıldım kızlarÖyle kolay falan da geçmiyor.Aksam nefesim kesildi .siz o denilenlere bakıp hastalık hafif geçiyor diye asla düşünmeyin .2 gündür canım çıkıyor.
HahahahaBen yarı karadenizliyim babada da göçmenlik var ama ikimizde kumralız aslınd ailede renkli gözlüler çoğunlukta ama 1 tane sarı yok
Gerçi hiç siyah gözlü de yoktu ama ben doğurmayı başardım belki bunda da bir lacivert gri falan patlatırım
Kızımda kız olduğunu bildim. Bunda da kız olsa çok sevinirim ama oğlan geliyor, başım üstüne dedim. Oğlan geldi.Hanımlar anne bebeğin cinsiyetini hisseder diyorlar.
Hissedip doğru çıkan varmı.
Yada ben çok hissediyorum kız yada oğlan diyen.
Geçmiş olsun aşılımıydınBen de covitliler kervanına katıldım kızlarÖyle kolay falan da geçmiyor.Aksam nefesim kesildi .siz o denilenlere bakıp hastalık hafif geçiyor diye asla düşünmeyin .2 gündür canım çıkıyor.
Evet benim öyleCinsiyet konusunda rüyalar tersine çıkar diyorlar
Yemin ederim artık ensemde hissediyorum bende. Eşimle ankara ya gidecektik ben iptal ettim o hasta gibi.Ben de covitliler kervanına katıldım kızlarÖyle kolay falan da geçmiyor.Aksam nefesim kesildi .siz o denilenlere bakıp hastalık hafif geçiyor diye asla düşünmeyin .2 gündür canım çıkıyor.
İnşallah toparlarım. Bakacak kimsem de yok .dün gün boyu yataktan çıkamadım. Yemek bile yemedimÇok geçmiş olsun. 5 günden sonra toparlanmaya başlıyorsun. Kolayca atlatırsın insaallah.
Evet kız doğru hissetmiştim. Ama yani bilmiyorum şimdi mi gerçekçiyim nedir o zamanlar ki tavrımı garipsiyorum şuanKız mı idi peki bebeğin
Multivitamin bir kaç haftadır kullanıyordum. Osteocare diye kalsiyum d vitamini falan içeren bir takviye kullanıyorum. Bu kemik ağrımı azalttı. İlk gün kemiklerimi kırdılar resmen .Yemin ederim artık ensemde hissediyorum bende. Eşimle ankara ya gidecektik ben iptal ettim o hasta gibi.
Bizde olursak şaşırmam...
Çok çok geçmiş olsun canım ben üç gündür her sabah portakal limon greyfurt sıkıyorum baya baya iyi geliyor.
Multi vitamin de al ekstra.
İnşallah hemen geçer
Geçmiş olsun canım, biran önce iyileş inşallahBen de covitliler kervanına katıldım kızlarÖyle kolay falan da geçmiyor.Aksam nefesim kesildi .siz o denilenlere bakıp hastalık hafif geçiyor diye asla düşünmeyin .2 gündür canım çıkıyor.
Bende kızdan emin gittim emzik aldim ama sonuç erkek dedi.Evet kız doğru hissetmiştim. Ama yani bilmiyorum şimdi mi gerçekçiyim nedir o zamanlar ki tavrımı garipsiyorum şuan
Geçmiş olsun canım şuan sana yemek falan yapan biri olmasi lazim allah yardimcin olsun eşindemi pozitifBen de covitliler kervanına katıldım kızlarÖyle kolay falan da geçmiyor.Aksam nefesim kesildi .siz o denilenlere bakıp hastalık hafif geçiyor diye asla düşünmeyin .2 gündür canım çıkıyor.
Eylül sonunda 2 doz sinovac olmustumGeçmiş olsun aşılımıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?