- 15 Mart 2010
- 5.429
- 10.413
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA çok tatlılarBu gün oğlana müslin kumaştan hastane çıkışı kıza da aynı kumaştan elbise aldım. İkisinde de indigo mavi yazıyordu umarım aynı tondur. Ilk fotolarda güzel olur. Bir de .......'nın prenses ablası falan yazan bir taç benim kızın gazını ancak alır bunlar
Neden olmasın kiBunu istersem şansımı fazla zorlamış olurum dimi kızlar
Bizden renkli gözlü sarışın çıkma olasılığı çok azNeden olmasın ki
Noldu kiGaliba birileri yine hortlamış
Mahidevran is that u?
Dimi bencede asansörsüz ev için o arabalar biraz sıkıntıEvet olur canim. Bizim sitenin çıkışında 15 taneye yakın merdiven var
Kızımı arabanın içine sokar arabayı kucaklar öyle iner çıkardım dusuno bılr zor oluyor ya
Ve arabası da baston puset tarzı hafif araba
O yüzden hafif, tek elle katlanan
Ve bagajlara rahat doğan araba olmalı. Taksi icin de geçerli bu
Çalışınca erkenden uyumuşum bunları favorilemişim demekki ne kadar yeşil varsa bakmışım yeminleyaaa teşekkür ederim
Bir tık ama aşırı fark yok bence.Baby plus Tiny love dan yüksek mi
Bence de tek basli yeter. Ben 2li aldım hiç ikili kullanamadim. 2. Bir kişi lazım ikisini birden kullanmak için.
İkili aldim bende ama tek kullanacağım ikilinin çekim gücü tek kullanınca daha iyi oluyor o yüzden öyle aldim yine.Evet, baya kullandım gerçekten. 2 taneyi kim tutacak cok yorucu gibi
Ama aynı anda da 2 tane sanki daha mi hızlı olurdu
Dr ve esim de çok söylüyor ama yok afedersin çıkarmak geliyor içimden zaten meyve yiyorum asitli geliyor c vitaminli olanlar boğazım o kadar yırtık ki o asit yakıyor yiyemiyorum Allah yardımcım olsun inşallah bi an evvel iyileşirimCanim bak işte onu yaparsan yanlış olur. Canin istemese bile kendini zorlayıp yiyeceksin. Hem kendi bunyeni toparlamak için hem bebek için.
Buna bayıldımmmm link var mı??Mesela buna ne dersiniz?
Eki Görüntüle 2995286
Ben de oda yapmadan park yatak düşünüyorum Allah nasip ederse ancak park yatakda bi yani inen anne yani olan modeller e bak derim ilk zaman daha pratik olurAy bayağı birşey yazılmış okuyamadım hepsini.
Hanımlar lansinoh tekli otomatik göğüs pompasına baktım. Kesin alınmalı mı? Süt az gelse çoğaltmak için vs? Bir de park yatak/oyun parkı alıp içine de yatak alıp 3 4 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum. Kullanışlı olur mu ne dersiniz?
Ya okurken duygulandım analık işte ciğeri ikisine ortak ne güzel bi annesin masaallah ❤Ben de doğumu tıbbi bir olay olarak görüyorum, partiye çevirmeye gerek yok hele ki bu dönemde. Ama kızım kardeşinin doğduğu günü güzel hatırlasın❤ ister istemez herkesin ilgisi yeni doğanda olacak, ay kime benzemiş ay esmer mi sarışın mi.. aile geniş olunca kontrol edemiyor insan, herkes ağzına geleni söylüyor. Bizimkiler öyle yani, pedagojinin anasını aglatırlar o gün Taçtı elbiseydi derken havaya girsin istedim, dışlanmış değil de olayın bir parçası hissetsin kendini.
Yakında yoktu
Sinirden attım çöpe. Zaten posetli halde
Alıyorlar çöp toplayanlar
Bu gün oğlana müslin kumaştan hastane çıkışı kıza da aynı kumaştan elbise aldım. İkisinde de indigo mavi yazıyordu umarım aynı tondur. Ilk fotolarda güzel olur. Bir de .......'nın prenses ablası falan yazan bir taç benim kızın gazını ancak alır bunlar
Benim oğlan da pembeyi çok sever. Her şeyi pembe istiyor. Biri bir şey derse. Renklerin cinsiyeti olmaz demeyi öğrettim
Ben bu bebek arabasını bebeğe alsam 3.bebek olunca beklentim kendi kendine gitmesi olurTek ben vurulmamayim sizde vurulun
Ben çok kız hissediyordum , erkek Ama rüyamda gördümm kız oluyodu, bakalım haftaya muayeneye gidicem, rüyam doğrumu değilmi ,Hanımlar anne bebeğin cinsiyetini hisseder diyorlar.
Hissedip doğru çıkan varmı.
Yada ben çok hissediyorum kız yada oğlan diyen.
Çok sevimlihiç enerjim yok böyle şeylere. Belki çocuklar hastaneye bile gelmez hemen çıkıyorum zaten yine yolunda giderse hersey.Bu gün oğlana müslin kumaştan hastane çıkışı kıza da aynı kumaştan elbise aldım. İkisinde de indigo mavi yazıyordu umarım aynı tondur. Ilk fotolarda güzel olur. Bir de .......'nın prenses ablası falan yazan bir taç benim kızın gazını ancak alır bunlar