- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.970
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.881
Yok eşim pozitif değil test yaptırmadı.zaten anlamaz böyle şeylerden. Kendi hasta olsa sürekli yatar gram bir şey yemezGeçmiş olsun canım şuan sana yemek falan yapan biri olmasi lazim allah yardimcin olsun eşindemi pozitif
İkili pompa zaman tasarrufu. Öğlen arası gelip 30 dk sağım yapmak yerine 15 dakika yapıyordum. Bir de tek tek saginca birini sagarken diğeri de akıyor bende. Son zamanlarda artik süt azalınca tekini çıkarıp tekiyle daha güçlü sağım yaptım. Bende lansinoh var, çok severim kendisiniEvet, baya kullandım gerçekten. 2 taneyi kim tutacakcok yorucu gibi
Ama aynı anda da 2 tane sanki daha mi hızlı olurdu
Ben varım. Var oluşundan beri kız hissettim .rüyamda kız gördüm hep .kız çıktı.Hanımlar anne bebeğin cinsiyetini hisseder diyorlar.
Hissedip doğru çıkan varmı.
Yada ben çok hissediyorum kız yada oğlan diyen.
Olsun oda tatlıBiz kumralız çocuklarımız da kumral. Kumral kumral takılıp gidiyoruz
Yani dimi nasıl öyle bişi olabiliyor aklım almıyor, oyuxden ben umudumu kesiyorumBen ve iki abim sapsarı renkli gözlüyüzhepimizde 2 şer cocuk var bir tane renkli gözlü yok ama sarışın benim bir oğlum sapsarı sarı yani. Abiminde 2 çocuğu sarı öbür abimin sarı bile olmadilar
Bilmiyorumki birsürü kadınlar klubundede okudum rüyaları çıkmış diye, görücez bakalım, kardeşimdede kız görmüştüm kız oldu, artık ne olursa farketmez yaaaCinsiyet konusunda rüyalar tersine çıkar diyorlar
Ama suan ilacta alamiycaksin bişeyler yapabiliyorsa yapsinda ayaklan bir an evel et haşlama tarzi ye mesela ihlamur kaynatsin uzerine onu iç geçer insallahYok eşim pozitif değil test yaptırmadı.zaten anlamaz böyle şeylerden. Kendi hasta olsa sürekli yatar gram bir şey yemez
Annemde babamda kumral ve kahverengi gözlü dip notYani dimi nasıl öyle bişi olabiliyor aklım almıyor, oyuxden ben umudumu kesiyorumeşime şimdiden dedim bana güvenip renkli gözlü bi çocuk bekleme diye o şansa
Benimkinin mutfak seti bile vardı. Bebek arabasiÇok güzeller güle güle giysinler
Ben büyüğe çok istediği bir oyuncağı falan alırım herhalde. Çok da nazlamamak lazım zaten tek çocuklardı iyice tepemize çıktılar
Benimki de mor renge takıktı bir ara. Herşeyde mora giderdi.
Babannesi istiyor diye ona oyuncak bebek almıştı. Laf edeni bozuyordum neden oynamasın çocuk o herşeyi merak eder diye.
Şimdi hiç bebek falan yok araba, iş makinası, süper kahraman delisi
Bak taaaa annesnnenize benzemiisiniz, şans cidden ama z3nüzünde benzemesiAnnemde babamda kumral ve kahverengi gözlü dip not
Ama annemin annesi sarışın mavi gözlü babaminda babası sarışın mavi gözlü. Oradan gelmiş bize. 3te 3
Ben ilkinde kız diye hissettim. Erkek çıktıHanımlar anne bebeğin cinsiyetini hisseder diyorlar.
Hissedip doğru çıkan varmı.
Yada ben çok hissediyorum kız yada oğlan diyen.
Aynı durumdayız. Ben de önceki kaybimdan dolayı önlem amaçlı nifty test yaptırdım. İns hepimiz güzel haberler alalimHala sonuç gelmedi. Yarın tekrar arıcam. Genetik testi yaptırdım. Dr. Ultrasonda herşey normal dedi. Ama yinede sonucu görmeden içim rahat etmeyecek sanırım
Artik bizim oğlanlar sarı renkli gözlü evlenirse cocuklarda çıkar. Ben görür müyüm bilmemBak taaaa annesnnenize benzemiisiniz, şans cidden ama z3nüzünde benzemesiannen baban şanslıymış,
Keşke çocuklarada geçseydi seninama ben erkekde renkli gözü sevmem diyorum kesin oğlum sarışın renkli gözlü, kızım kumral olucak çok istediklerim olmuyo
Görürsün görürsün niye göremeyesinArtik bizim oğlanlar sarı renkli gözlü evlenirse cocuklarda çıkar. Ben görür müyüm bilmem
Bu yeni nesil evlenmez evlense cocuk istemez hemenGörürsün görürsün niye göremeyesin
Benim eski eş sarısın renkli gozlu bende kumral,oglum kumral kızım bildigin Alman sapsarı hatta o sac dipleri bembeyaz. Ama ex in annesi Alman. Cocuklarda bir alman damarı var yaniArtik bizim oğlanlar sarı renkli gözlü evlenirse cocuklarda çıkar. Ben görür müyüm bilmem
Bende aynı şeyi dusundumçok güzeller güle güle giysinler inşallah... benim oğlum 13 yaşında ben ne yapsam diye düşünüyorum kazık kadar artıkhediye falan olmaz ancak ....... doğdu .......... abi oldu gibi bir tişörtten başka bir şey aklıma gelmiyor fikri olan varsa valla banada söylesin
Benimde annemler göçmen yunanistan oradan geliyor. Küçükken benimde beyaz olurdu saçlarım hala sarı baya koyulaşsadaBenim eski eş sarısın renkli gozlu bende kumral,oglum kumral kızım bildigin Alman sapsarı hatta o sac dipleri bembeyaz. Ama ex in annesi Alman. Cocuklarda bir alman damarı var yani
Cocukların kötü yanlarını napıyoruz tü babasına cekmisBenimde annemler göçmen yunanistan oradan geliyor. Küçükken benimde beyaz olurdu saçlarım hala sarı baya koyulaşsada
Alman genine birsey diyemem iyi mi kötü mü yaşayıp göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?