- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.801
Zaten olacağıda obiriktirsin paraları bakalım
Biz yeriz sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten olacağıda obiriktirsin paraları bakalım
Biz yeriz sonra
Ben normalde de makyaj yapmam o gün ben kim makyaj kimValla canım süslenip püslenıyorsan helal olsun derim.
Benim için geçmiş yahu
Yoksa asla ne gerek var demiyorum.
Keşke benim de içimden gelse
Ben normalde de makyaj yapmam o gün ben kim makyaj kim
Bi de hani o güzel hastane çıkışlarını aldık da noldu ilk olarak en güzelini giydirmis annem, mekonyumu bezden dışarı püskürtmesiyle 10 dakikada yalan oldu hastaneden çıkarken uzerinde hastane reklami olan takım vardi, hastanenin verdiği
Ammaan bi de onlar var de mi ilk 10 gün suratimin sağından solundan ter iniyodu bi de ekim sonuydu.bir de yaz olacak tabi
Saçları acik bıraksan sıcaktan yanacaksın
Zaten lohusasın sürekli terleyeceksın
İçeriğinde kortizon varsa gebelerde kullanılmaz diye biliyorum. Böyle imza alınacak kadar riskli bir ilaç olduğunu hiç bilmiyordum.Prednol kortizon canım ewet öksürüğü rahatlatıyor ama bunu kullandığın surece sıfır tuz tüketimi olması lazım biz bunu kullanırken bile hasta dan rıza iyi imza alıyoruz her oksurukten sonra kullanılır mı bilemedim hamilelere verilir mi bilemedim
Anladım canım. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Evet canım pek tavsiye ediliyor
Gebelikte kortizon kullanımı annede de bazı riskleri beraberinde getirebilir. Bunlar gebeliğe bağlı hipertansiyon ve diyabet, osteoporoz ve enfeksiyona yakınlık olarak özetlenebilir.
Benim ev aşırı sıcak olmuyor ama lohusalık var işteAmmaan bi de onlar var de mi ilk 10 gün suratimin sağından solundan ter iniyodu bi de ekim sonuydu.
Kiz dedi doktor en son bakalım değişmezseSenin cinsiyet neydı
Unuttum
Bence de tek basli yeter. Ben 2li aldım hiç ikili kullanamadim. 2. Bir kişi lazım ikisini birden kullanmak için.Avent tek başlı elektrikli almıştım ılkınde
Çok memnun kaldım
Onu kullanıcam
Evet, baya kullandım gerçekten. 2 taneyi kim tutacak cok yorucu gibiBence de tek basli yeter. Ben 2li aldım hiç ikili kullanamadim. 2. Bir kişi lazım ikisini birden kullanmak için.
Bu iyimis benim s şeklinde var. Hiç rahat edemedim. Sürekli bi sağa bi sola dönüyorum. Koca yastığı bir sağa bir sola taşı en son sinir oldum. Ama Bebek baya kullandı. Çevresine koyuyordum.O kadar çok kargo gelecek ki artık ne aldığını unuttum. Kendime
Bebeğe degıl
Kılıflı hamile yastıgı
Benimki kesin dedi. Değişmez artıkKiz dedi doktor en son bakalım değişmezse
EvetBu iyimis benim s şeklinde var. Hiç rahat edemedim. Sürekli bi sağa bi sola dönüyorum. Koca yastığı bir sağa bir sola taşı en son sinir oldum. Ama Bebek baya kullandı. Çevresine koyuyordum.
Olurdu ama 2. Bir kişi gerekiyor. Bazen eşim yardım ediyordu. Ama çoğunlukla tek kalıyordum.Evet, baya kullandım gerçekten. 2 taneyi kim tutacak cok yorucu gibi
Ama aynı anda da 2 tane sanki daha mi hızlı olurdu
Ben aldığımda böyle yoktuEvet
Ilkinde kullandım . Kesinlikle büyük rahatlık. Misal suan yatarken gece hep uyanıyorum dönüşlerde.
En güzeli bu sekilde olanlar.
O zaman tek aynen. Neyseki benim eskisi çalışıyor halaOlurdu ama 2. Bir kişi gerekiyor. Bazen eşim yardım ediyordu. Ama çoğunlukla tek kalıyordum.
Benim oğlan da pembeyi çok sever. Her şeyi pembe istiyor. Biri bir şey derse. Renklerin cinsiyeti olmaz demeyi öğrettimBen 2 oğlandan sonra kız olursa pembe görmek isterim evde ama bu mesela bu takımı da beğendim yani öyle renk ayrımım yoktur. Oğlanlara da her rengi giydirdim ama pembeye ağırlık veririm kız olursa büyük oğlumun da en sevdiği renk pembe
Anaokulu için pembe terlik almıştık arkadaşları yadırgamış yoksa benim oğlum bilmez öyle şeyleri
Soda icebiliyorsan faydası olur. Bir de muzKızlar sizde de bacağınızda uyuşma ve kramp tarzı ağrılar oluyor mu? Magnezyum takviyesi alıyorum ama devam ediyor.Başka ne yapmak gerekir bilgisi olan?