2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hiç belli olmuyor cnm ama hayırlısı olsun. Benimki de kesin diyemem deyip hiç bakmadı diye kızdım ama haklı mıydı acaba Söyleyen nasıl söylüyor onu da anlamadım gerçi.
Oyle ya çıkıntı bak burda dedi banada gösterdi sonra dedi işte bazen kızların klitorisi uzun olabiliyor o yüzden kesin olarak diğer ay söylerim dedi. Hayırlısı olsun kız erkek hiç fark etmez ama meraktan çatlayacagim eşya bile alamıyorum doğru düzgün ya

2kiz1anne1bebek bence böyle bişi düşünebilirsin. Geçenlerde fbtl atmıştı sanırım ben canlısın gördüm bunun Ebebekte çok çok güzel.
Benim şuan evimin durumu belli olmadığı için almadım mayısı bekliyorum ama hiç beşik siz yapamazsın sanada zor bebeğe de zor.
O anakucakları çok tatlı çok güzel ama benim kızım 6aylıkken sıyrılıp çıktı hep içinden ve sonrasında hiç durmadı. Eline meyve verdiğim on beş, dakikalar harici.
Yani ömrü çok çok kısa bunun öyle değil.

Eklentiler

• Screenshot_20220125_190615_com.android.chrome.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 37
Benimki belden aşağıya bakmadı bile neyse geç olsun güç olmasın napalım

Anne yani beşiği
Bu zaten şahane bişi
Aşırı kullanışlı

Evet bende çok beğendim görünce hem kaliteli hem uygun. Eğer şubatta 700 civarına düşerse alabilirim bende. Sepet beşik al koy zor oluyir bu çok mantıklı. Bende tasinacagim ama illa odada yer olur buna

Buna benzer daha mantıklı geliyor bana da

Dr.un bana verdiği foto ya bakar mısınız bir fındık kafa bir de kol En azından nub mub bakarız diyordum o da olmadı

Eklentiler

• IMG_20220125_190515.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…