- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.621
Travel ve baston vardı. Traveli satmistim bastonla idare etmez o yüzden aldim geçen ay dolar yükseliyor diye iyi ki almışım süt sagmada vardı mesela artık iyi çekmiyor diye ameda aldim şimdi oda uçmuş iyi ki almışım. Bide anakucagi aldim iki biberon aventin bide şuan tüm alışveriş bu.Canım senin 3. Bebe
Diğerlerinden kalmadı mi araba
Hayır yasak değil koyabılırBuraya resim koysan yasak mıdır acaba? Dolapta komisyon falan var almak isteyen olursa aranızda anlaşırdınız buradan.
Bende sallanan bir beşik mi alsam ana kucağı mı kararsızım başka beşik yok beşik alsam daha iyi olacak galibaTravel ve baston vardı. Traveli satmistim bastonla idare etmez o yüzden aldim geçen ay dolar yükseliyor diye iyi ki almışım süt sagmada vardı mesela artık iyi çekmiyor diye ameda aldim şimdi oda uçmuş iyi ki almışım. Bide anakucagi aldim iki biberon aventin bide şuan tüm alışveriş bu.
Geçen günde oyuncak aldim iste
İnstgramdan konuşursak ondan resim atarım beğenirse kendiaramızda hallederiz inşaallahBuraya resim koysan yasak mıdır acaba? Dolapta komisyon falan var almak isteyen olursa aranızda anlaşırdınız buradan.
Canım sonuç varmı sende?Benimde 7. Gün hala çıkmadı
Yine almışsın bayaTravel ve baston vardı. Traveli satmistim bastonla idare etmez o yüzden aldim geçen ay dolar yükseliyor diye iyi ki almışım süt sagmada vardı mesela artık iyi çekmiyor diye ameda aldim şimdi oda uçmuş iyi ki almışım. Bide anakucagi aldim iki biberon aventin bide şuan tüm alışveriş bu.
Geçen günde oyuncak aldim iste
Sen bilirsin tabi.İnstgramdan konuşursak ondan resim atarım beğenirse kendiaramızda hallederiz inşaallah
Evet benimde sebep o, alıştım, migrenlilere ekstra saygı duyuyorum artıkBenim ikinci gebeliğimde çok ağrıyordu dr a dedim duvarlara kafa atıcam artık o derece kötüyüm dayanamıcak gibi olunca ağrı kesici içiyordum kan basıncı damarlar falan demişti dr.da zamanla geçti
Merhaba. Bugün doktora gittim doktor bacak arasında bı çıkıntı var ama kesin bişey diyemem dedi siz yorumlar misiniz?Hiç ltrasonda bacak arasını görmedinmi çocuğun..ben doktor söylemesine gördüm dümdüzdü kesin kız hocam dedim güldü.iki bebeğinde bacak arası düz
Canım resimden anlayabilmek için bebek yan değilde totodan çekmiş olması lazım..bu şekilde asla doktorlarda bilemiyor..Merhaba. Bugün doktora gittim doktor bacak arasında bı çıkıntı var ama kesin bişey diyemem dedi siz yorumlar misiniz?
Doktor kendi baktı da ben anlamadığım için tek bu üç resmi verdi bide bunu diğeri nasıl çekilmiş anlamadimCanım resimden anlayabilmek için bebek yan değilde totodan çekmiş olması lazım..bu şekilde asla doktorlarda bilemiyor..
Başakların nesi varmış yaa ben başagımDeğil mi ama ben de burcumu seviyorum bi zararını görmedim
Ben de Başak olmak istemezdim gerçekteneşim boğa o da çok inatçı büyük oğlum akrep o da öyle inat ama yengeç oğlum sevgi pıtırcığı
Ben baby plus aldim 400 liraya çokta güzel çıktı. Baya iş gorur gibi. İlk oğlumda tiny love almıştım sonra verdim 2.ciden sonra ayni mantık ve o ozaman böle pahalydi uygun geldi bu.Bende sallanan bir beşik mi alsam ana kucağı mı kararsızım başka beşik yok beşik alsam daha iyi olacak galiba
Hiç belli olmuyor cnm ama hayırlısı olsun. Benimki de kesin diyemem deyip hiç bakmadı diye kızdım ama haklı mıydı acabaMerhaba. Bugün doktora gittim doktor bacak arasında bı çıkıntı var ama kesin bişey diyemem dedi siz yorumlar misiniz?
Bu resimlerin hiç biri cinsiyet gösterir şekilde değildoküor demedimi 2 hafta sonra gel söylüyüm diyeDoktor kendi baktı da ben anlamadığım için tek bu üç resmi verdi bide bunu diğeri nasıl çekilmiş anlamadim
Bende anlayamadım ama hayırlısı olsun 2 haftaya kesinleşir zaten.Merhaba. Bugün doktora gittim doktor bacak arasında bı çıkıntı var ama kesin bişey diyemem dedi siz yorumlar misiniz?
Az önce test yaptım canım Covid değilim neyse ki. Bir geliyor bir gidiyor, sanki gelince hafif mide bulantısı da yapıyor, ki ben bu güne kadar bir kere bile kusmadımE c e eğer covid değilsen ve bu baş ağrısının sebebi benim gibi hamileliğe bağlıysa ben tam olarak çözüm bulamadım ama su miktarını arttırmak, Mentollü kremler le şakaları ovmak saçı eşine bol bol masaj yaptırmak biraz hafifletiyor.
Doktorum sebebi için damarlar genişkşyor bazı gebelerde bu bulantı gibi sürüyor dedi. Benim öyle oldu yani ara ara geliyor çok tutuyor falan
Çok geçmiş olsun bu sene covid bile olmasa çok zor geçiyor hastalıklar.Az önce test yaptım canım Covid değilim neyse ki. Bir geliyor bir gidiyor, sanki gelince hafif mide bulantısı da yapıyor, ki ben bu güne kadar bir kere bile kusmadımİnşallah giderek azalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?