- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.641
Emzikleri aldım
Görüntülü telsiz aldım
Başka da bisi almadım daha
Görüntülü telsiz aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak benimde emzigim var ama elimde patladiEmzikleri aldım
Görüntülü telsiz aldım
Oyle ya çıkıntı bak burda dedi banada gösterdi sonra dedi işte bazen kızların klitorisi uzun olabiliyor o yüzden kesin olarak diğer ay söylerim dedi. Hayırlısı olsun kız erkek hiç fark etmez ama meraktan çatlayacagim eşya bile alamıyorum doğru düzgün yaHiç belli olmuyor cnm ama hayırlısı olsun. Benimki de kesin diyemem deyip hiç bakmadı diye kızdım ama haklı mıydı acaba Söyleyen nasıl söylüyor onu da anlamadım gerçi.
Aşırı titiz düzenliBaşakların nesi varmış yaa ben başagım
Diğer ay çağırdı. Demekki alttan çekmemiş fotosunuBu resimlerin hiç biri cinsiyet gösterir şekilde değildoküor demedimi 2 hafta sonra gel söylüyüm diye
Teşekkür ederim Gerçekten her hastalık çok tuhaf bir hal aldı artıkÇok geçmiş olsun bu sene covid bile olmasa çok zor geçiyor hastalıklar.
Amin diğer hafta başka bı hastaneye gideceğim kan tahlillerim yaptırmaya orda da girerim ultrasona bakalım.Bende anlayamadım ama hayırlısı olsun 2 haftaya kesinleşir zaten.
Benim kv de başakAşırı titiz düzenli
Ama ayakları üstünde sağlam duran benim tanıdığım başaklar böyle yani biraz da sert
Benimki belden aşağıya bakmadı bile neyse geç olsun güç olmasın napalımOyle ya çıkıntı bak burda dedi banada gösterdi sonra dedi işte bazen kızların klitorisi uzun olabiliyor o yüzden kesin olarak diğer ay söylerim dedi. Hayırlısı olsun kız erkek hiç fark etmez ama meraktan çatlayacagim eşya bile alamıyorum doğru düzgün ya
Ayyyy çok teşekkür ederimKolay gelsin cnm yorma kendini fazla
Anne yani beşiği2kiz1anne1bebek bence böyle bişi düşünebilirsin. Geçenlerde fbtl atmıştı sanırım ben canlısın gördüm bunun Ebebekte çok çok güzel.
Benim şuan evimin durumu belli olmadığı için almadım mayısı bekliyorum ama hiç beşik siz yapamazsın sanada zor bebeğe de zor.
O anakucakları çok tatlı çok güzel ama benim kızım 6aylıkken sıyrılıp çıktı hep içinden ve sonrasında hiç durmadı. Eline meyve verdiğim on beş, dakikalar harici.
Yani ömrü çok çok kısa bunun öyle değil.
Hayirli sağlıklı olsunlarda öğreniriz elbet. Benim ilk bebeğim sizin var galibaBenimki belden aşağıya bakmadı bile neyse geç olsun güç olmasın napalım
Doğum saati de etkili tabiBenim kv de başak
Sert degil ve aşırı titiz olduğunu sanmıyorum
Evet bende çok beğendim görünce hem kaliteli hem uygun. Eğer şubatta 700 civarına düşerse alabilirim bende. Sepet beşik al koy zor oluyir bu çok mantıklı. Bende tasinacagim ama illa odada yer olur buna2kiz1anne1bebek bence böyle bişi düşünebilirsin. Geçenlerde fbtl atmıştı sanırım ben canlısın gördüm bunun Ebebekte çok çok güzel.
Benim şuan evimin durumu belli olmadığı için almadım mayısı bekliyorum ama hiç beşik siz yapamazsın sanada zor bebeğe de zor.
O anakucakları çok tatlı çok güzel ama benim kızım 6aylıkken sıyrılıp çıktı hep içinden ve sonrasında hiç durmadı. Eline meyve verdiğim on beş, dakikalar harici.
Benim 2 kızım var bu 3. BebişHayirli sağlıklı olsunlarda öğreniriz elbet. Benim ilk bebeğim sizin var galiba
Maşallah Allah bağışlasınBenim 2 kızım var bu 3. Bebiş
Buna benzer daha mantıklı geliyor bana da2kiz1anne1bebek bence böyle bişi düşünebilirsin. Geçenlerde fbtl atmıştı sanırım ben canlısın gördüm bunun Ebebekte çok çok güzel.
Şubatta kesin indirime girer bu e bebek markası çünkü çok mantıklı bana sorarsan da.Buna benzer daha mantıklı geliyor bana da