- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.581
Gözün aydın canım. Sağlılık hayırlı olsun inşallahKızım Oluyorr
Bu sefer netleşti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım. Sağlılık hayırlı olsun inşallahKızım Oluyorr
Bu sefer netleşti
Oy daglar bunu ne ara yaptin gizTümtebrik eden arkadaşlara toplu yazıyorum sağolun kızlar..iki kız olcak alışverişe başlıyorum inşaallahel IŞİD'e başladım patik falan öreceğim..
Ne ara aldım bu kadar şeyiTümtebrik eden arkadaşlara toplu yazıyorum sağolun kızlar..iki kız olcak alışverişe başlıyorum inşaallahel IŞİD'e başladım patik falan öreceğim..
Ben ebaydan alicam valla hic sifir alamam kusura bakmasin ne kadar binecek zatiBenim de 3. bebe ama 2 taneden sonra ilk araba pert. Bir de o zaman durumumuz yoktu dandik bir araba almıştık hevesim vardı bu yeni modellerde ama 3. olunca çok para vermeye de kıyamıyor insan. Araba da çok güzel ama pahallılarla kıyasladım hiçbir fark eksik yok yanında anakucağı da olduğu için çok karlı ayrıca.
Asko sen naptin iyimisin? Ne zaman kontrolGözün aydın canım. Sağlılık hayırlı olsun inşallah
4 sene aşağı yukarıBen ebaydan alicam valla hic sifir alamam kusura bakmasin ne kadar binecek zati
Dün kontrole gittim.Asko sen naptin iyimisin? Ne zaman kontrol
Kiz ne 4 senesi benim oglan 1 yil bindi. Sonra hep bisiklet yallah4 sene aşağı yukarı
Dolaptan falan bende baktım da neredeyse sıfır parası çekmişler ucuzlar da çok eski kargosu falan aynı hesaba gelir. Zaten aldığımız araba çok uyguna geldi.Ben ebaydan alicam valla hic sifir alamam kusura bakmasin ne kadar binecek zati
Bir yere giderken cok rahat oluyorKiz ne 4 senesi benim oglan 1 yil bindi. Sonra hep bisiklet yallah
Evet onu okumustzm simdi geldi aklima takma kafaya son kontrolumde banada ultrasonla bakmadi. Cati muayenesi yapti heralde parmagini soktu karistirdi biDün kontrole gittim.
Dün bir arkadaş yorum yaptı sanki yan komşu ebeye gidip baktırmışsın gibi dedi.
Dün gittim sadece kalp atışını dinledim. Sonra elini karnıma koydu bebek 8 santim dedi.
Bir şey demeden geldim eve.
Ultrasona almadılar beni
Benim istedigim araba 1600 eur oldugu icin ben sifir almicamDolaptan falan bende baktım da neredeyse sıfır parası çekmişler ucuzlar da çok eski kargosu falan aynı hesaba gelir. Zaten aldığımız araba çok uyguna geldi.
Aynen bakicam iste baya arastirmam gerekiyorBir yere giderken cok rahat oluyor
Ilkı binmedi bu biner belki
Ama tabii ki sağlam olduktan sonra gıcır gcıır ne 2.eller var
Yok yok altta dokunmadı afedersin. Parmağını sokmadı. Elini karnımın üzerine koydu ve 8 santim dedi. Böyle anlaşmalara uzmancaEvet onu okumustzm simdi geldi aklima takma kafaya son kontrolumde banada ultrasonla bakmadi. Cati muayenesi yapti heralde parmagini soktu karistirdi bi
Diger terminin ne zaman
Insafliymis Beni bi yokluyo heraldeYok yok altta dokunmadı afedersin. Parmağını sokmadı. Elini karnımın üzerine koydu ve 8 santim dedi. Böyle anlaşmalara uzmanca
1600 euro olanlara ben sadece uzaktan bile bakmadan geçtim gönlüm kaymasın diyeBenim istedigim araba 1600 eur oldugu icin ben sifir almicam
1600 euro almanya için az fiyat değil mi zaten temiz ve uygun bulma şansın varsa değerlendir tabi tr şartlarında zor.Benim istedigim araba 1600 eur oldugu icin ben sifir almicam
1600 araba alirim dedim bende zati Ne aldin ve nereden aldin1600 euro olanlara ben sadece uzaktan bile bakmadan geçtim gönlüm kaymasın diye
Ben 4 parça set aldım. 800 euro hepsi içinde. İndirimde aldım tabi.
1600 euro almanya için az fiyat değil mi zaten temiz ve uygun bulma şansın varsa değerlendir tabi tr şartlarında zor.