- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 1
- 5.190
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.841
Cemre kemer var ya, bugün bir paylaşımını gördüm. Kızı bunlarda asla durmamış bildiğin normal ana kucağında duruyor, sadece onu sevmişCanım bak bu tarz hem titreşimli hem sallanan alırsan elin ayağın olur :)
Fiyatlar burda uygun görülüyor ama araştırmak lazım normalde daha pahalı bilinen markaları.
Bu tarz düşünen ve fazla para vermek istemeyen 2.el de bakabilir bence
Ben de nuna vardı canım. Sallama aparatı ayrı alınıyor. İlk 6 ay çok kullandım. Yemek yerken iş yaparken koyuyodum. Ama temiz ikinci el al bence çünkü çok kısa kullanılıyor.Kızlar titreşimli ana kucağı önerisinde bulunacak bir anne var mııııı.
Yani ben ahşap çok sevimli bişi beğenmiştim ama burada bir gün titreşimli olanların önerildiğini duydum o yüzden soruyorum
Bence durmayan bebek gerçekten azdır.Cemre kemer var ya, bugün bir paylaşımını gördüm. Kızı bunlarda asla durmamış bildiğin normal ana kucağında duruyor, sadece onu sevmiş
Bunları ben de çok beğeniyorum, annem ise normalinden şaşma bu ne böyle diyorBakalım ya bunun süsüne kanacağım(ki en büyük ihtimal bu) ya da gidip en ucuzundan alacağım
Sallaya sallaya rockçı yapacağız bebişleriBence durmayan bebek gerçekten azdır.
O da o kategoriye giriyor olabilir.
Ben ilk doğum yaptığım zaman cocuk hic durmuyordu. Tuvalete bılr gidemiyordum. Sonra araştırdım otomatik sallanan beşik aldım ve ondan sonra benim için hayat başladı cok ciddiyim.
Yemeğimi yapıyor, temizliğini yapıyordum .
Bebekler anne karnından dolayı titreşimi ve sallanmayı severler . Ayrıca gaz içinde iyi oluyor
Sallanma dediysem öyle kafa bir daha bir sola gidecek sekilde degıl
Hatta bir de yanında beyaz ses açıyordum
Ohhh benden mutlusu yoktu
Kafaları sallanmıyor canimSallaya sallaya rockçı yapacağız bebişleri
Anladım kuzum tabi ki öyle şey mi olurKafaları sallanmıyor canim
Bedenleriyle birlikte hafifçe bir daha bir sola gidiyor sadece
Ben de zaten bilgilendirmek icin soyledım canim. Biliyorum tabii ki deli gibi cocugun safa sola gitmediğini bıldıgınıAnladım kuzum tabi ki öyle şey mi olurSadece sen yazmışsın ya kafaları sağa sola sallanmıyor diye, çok hoşuma gitti ondan sana takıldım
Kısmetseeeee bi yarısıda hızlıca bitsin3 hafta sonra yolun yarısına gelmiş olacağım
Yüzyıllardır hamile gibiyim sanki
Ayyy bayılazam
İnşallahKısmetseeeee bi yarısıda hızlıca bitsin
Valla senin o kötü ya ben yine ilaç kullandığımda geçiyor rahatım, sen kullandığın halde böylesinİnşallah
Konu sadece hamilelik degil işte
Ağzımın tadı da yok
Ve akşamları midem bulanıyor
Bıktım
Hamileliği tamamen sorunsuz geçen elbette arar.Ayyyy ocak annelerni okudum daha demin, lohusalar hepsi bildiğin ağlamaklı flnmoraller bozuk ayyyy lohusadada hamileliği aramayalım
Yaaa senin baya sorunsuzmu geçmişt, bak sana güveniyom sende sezeryansınHamileliği tamamen sorunsuz geçen elbette arar.
Allah aşkına bunun nesini arayayım
Olması gerektiği sekilde ilerledi diyelim canim. Doktorun dediklerini yaparsan sorun yaşamazsın.ama yaşayanlarda var tabii.Yaaa senin baya sorunsuzmu geçmişt, bak sana güveniyom sende sezeryansınağır eşin yüksekmi nasıl ben 40 gün boyunca yatmayı planlıyom , annemede söyledim şimdiden anlaştım 15 gün kal bari sonra kardeşim kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?