- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.761
Doğduğunda bile fındık kadar oluyor şimdiden bu kadar olamaz bence de
Allah önce sağlıklı hayırlı sonra da gönlüne göre bir evlat versinayy bilemedim benim ilk çocuk olacak inşallah çok cahilim böyle konularda
Amin inşallahAllah önce sağlıklı hayırlı sonra da gönlüne göre bir evlat versin
Benim arkadaşımda var çok kullanışlı değil hiç kullanamadıBebek mesela biraz büyüdüğünde bunda durmaz mı örneğin salonda, uyumazken falan
Yoksa rüyamı görüyorumEki Görüntüle 2993680
Kıza benziyor demişti en son ama kesin değil henüzAmin inşallahSizin belli mi cinsiyet ?
Bende bu tarz mı yoksa elektrikli ana kucagı mı alsam diye düşünüyorum diger herseyimiz ablasından kalacak zatenBana da böyle bise arkadaş verecek bi de park yatagim var yeter gider oğlumun sifonyeri boşaltılırim diye düşündüm şimdilik zaten eşim oğlumla yatiyor bu kurabiye de bnmle yatar diye düşünüyorum bakalım
Canim başka yerlere de bakın fazlaymış gerçektenEmin ol ozman dahada pahalı olurGeçen sene daha kendi yatak odamı 10 bine aldım
Çocuk odasının fiyatının böyle olması şaşırttı
Bu benimkinden işte çok kullanışlıBana da böyle bise arkadaş verecek bi de park yatagim var yeter gider oğlumun sifonyeri boşaltılırim diye düşündüm şimdilik zaten eşim oğlumla yatiyor bu kurabiye de bnmle yatar diye düşünüyorum bakalım
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKıza benziyor demişti en son ama kesin değil henüz2 oğlum var
Elektrıklıler cok kullanışlı oluyorBende bu tarz mı yoksa elektrikli ana kucagı mı alsam diye düşünüyorum diger herseyimiz ablasından kalacak zaten
OlabilirTecrübeli anneler sorum ozellikle sizlereaz önce böyle karnımın altında sol tarafta böyle balon patlaması gibi bişey oldu ama sadece 1 kere.bu bebek mıdır ki ben mi heveslendim yok yere 15+3 um bugün mumkunmu acaba ilk gebelik bişey anlayamadım hiç .
Yaaa çok tatlıOlabilirminik pıtpıtlar, kanat Çırpışı gibi bi şeyler
Ben de hissediyorum hatta bir kaç haftadır, doktora söylesem imkansız diyebilir ama 3. Gebeliğim ben hissettiğime eminimYaaa çok tatlıtamda program bu yazıyı yazmisdi eşimle konuşuyorduk hissediyormusun diye sordu yok dedim ondan biraz sonra oldu psikolojik mi acaba diycemde hissettim yani balon patlamış gibi bişey oldu
Annemle babam alıcak, yataklı büyüyen olanlardan alalım 8 yaşına kadar kullanır dedik.Hevesini anlıyorum
Ama bazı bebekler beşikte uyumuyor bilgin olsun:) misal benim kiz
Şuan olsaydım park beşik alırdım
Bebek doğduktan sonra durumuna gore alıcam alırsam eger. Ama park beşik
Kafa çarpma derdi yok
En rahatı :)
Ayyyy amin inşallahBiraz büyüsün ondan sonra yaparsın annesi daha benim kızın odası yok park yatak da büyüdü yenide baza aldım tek kişilik ama kızım benle yatmayı tercih ediyor baza babasının oldu 5 6 yaşında oda yaparız herhalde evimizi alırız o zamanda döşeriz bakalım Allah nasip ederse insalllah
Evet artık sen tecrubelisin bu konuda masallahBen de hissediyorum hatta bir kaç haftadır, doktora söylesem imkansız diyebilir ama 3. Gebeliğim ben hissettiğime eminim
Tabi her an değil günde 1 2 defa falan
Aaaa bu program yalancıymış yaYaaa çok tatlıtamda program bu yazıyı yazmisdi eşimle konuşuyorduk hissediyormusun diye sordu yok dedim ondan biraz sonra oldu psikolojik mi acaba diycemde hissettim yani balon patlamış gibi bişey oldu
Aynen bakıcaz yada ayrı ayrı başka yerden alıcaz mecburCanim başka yerlere de bakın fazlaymış gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?