- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.781
Yemeklerden sonra falan odaklan bakalımEvet artık sen tecrubelisin bu konuda masallahher gün hissedilir mi acaba bundan sonrasında ki bu ilkdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeklerden sonra falan odaklan bakalımEvet artık sen tecrubelisin bu konuda masallahher gün hissedilir mi acaba bundan sonrasında ki bu ilkdi
Ayy sen diyince şüphelendim önceden de yazdida benmi görmedim diye ama yok bana daha ilk göndermiş bugün mesajı yalancı programAaaa bu program yalancıymış ya Ben tam 13 haftalığım bana da aynısını göndermiş
Aynen canım öyle yapacağım bugünde işte tam yemekden sonraydı bakalimYemeklerden sonra falan odaklan bakalım
Benimkine de erkek dedi. Bacak arasinda sivri bir şey var. P*pi yani paylaşmayı bilsem atardımsizinkinden emin olamadım. Ama poza bayıldım
Hissedersin benimde 3.bende ara ara hissediyorum. Özellikle sessiz sakin bir ortamda toksam ama düzenli değil kesinlikle. Balon patlaması gibi tam olarak benimde ya da böyle minik birsey kıpırtısi. Pozisyon değişince hissetmiyorum muhtemelen uygunsa arada hissediyorumAynen canım öyle yapacağım bugünde işte tam yemekden sonraydı bakalim
Ben kendime bu son aldığımla birlikte 3 tane tayt aldım 2si hamile taytı biri normal büyük beden aldım onu normal olan henüz gelmedi ama diğer ikisini denedim şunu çok beğendim. Pentinin termal tatları yapısında bir tık daha ince onun kadar sıcak tutmayabilir ama iç göstermiyor. Ve çizgisi diğerleri gibi ekleme olmadığı için baya belirsiz.Bir şey soracağım, eski pantolonlarına rahat girebilen ya da içinde rahat edebilen var mi? Kilo almadım ama şiştim ben, pantolonlar da olmuyor rahat. Ne giyeceğiz?
Erkekmi emin değilim ama benimde 2.oglumun 15 haftada böyle bir pozu vardı minicik falanda değildi doğunca bezinden sürekli çiş taşıyordu az kaydırıp baglarsam
Benim 2. Çok büyük gibiydi 40 çıkarken sünnet ettirince fındık kadar kaldı meğer gerisi deriymişErkekmi emin değilim ama benimde 2.oglumun 15 haftada böyle bir pozu vardı minicik falanda değildi doğunca bezinden sürekli çiş taşıyordu az kaydırıp baglarsam
Bende sünnet ettirdim 35 günde iyi ki öyle yapmışım bu arada büyük öyle değildi yok gibi oldu sünnetten sonra ama küçük hala öyle yapısal demekBenim 2. Çok büyük gibiydi 40 çıkarken sünnet ettirince fındık kadar kaldı meğer gerisi deriymiş
Evet tam olarak hissettiğim şey içimde baloncuk patlamış gibi hissettim hissettim o zaman bende eşime dedim de midendir diyor dedim midem aşağıdami yukarda o zaman bagirsaklarindir diyor inanamadiHissedersin benimde 3.bende ara ara hissediyorum. Özellikle sessiz sakin bir ortamda toksam ama düzenli değil kesinlikle. Balon patlaması gibi tam olarak benimde ya da böyle minik birsey kıpırtısi. Pozisyon değişince hissetmiyorum muhtemelen uygunsa arada hissediyorum
Zaten arttıkça emin olacaksınama 20 haftaya kadar özellikle ilk gebelikte bir acaba mi oluyor. O yüzden ilk gebelikte geç hissedilir diyorlar bence. Yoksa aynı hisler hepEvet tam olarak hissettiğim şey içimde baloncuk patlamış gibi hissettim hissettim o zaman bende eşime dedim de midendir diyor dedim midem aşağıdami yukarda o zaman bagirsaklarindir diyor inanamadi
Doğru söylüyorsun farkı odur muhtemelen sağolun valla merakdan ölürdüm kesin fikir edinemesemZaten arttıkça emin olacaksınama 20 haftaya kadar özellikle ilk gebelikte bir acaba mi oluyor. O yüzden ilk gebelikte geç hissedilir diyorlar bence. Yoksa aynı hisler hep
Bence imkan varsa yapılmalı canım yoncambenim ama çok firma gez dolaş dhaa uygununu bulursun mobilyacılar biraz kime ne denk getirirsek mantığında bence.Haklısın ama şu an bebek odası yapacağım oda eşimin çalışma odası o yüzden kullanmayacağım odayı döşememe izin vermez şimdi
Hangisini önerirsin fiyat da önemliElektrıklıler cok kullanışlı oluyor
Benim büyüyen beşiğin büyük hali 90×190 yani normal yatak oluyor 8 yas değil 18 bile olsa kullanir büyüyen yatak 3 kapaklı dolap komidin oyuncak dolabı bide sifonyer var içinde 6 sene oldu alalı hamileydim o zaman 4800 dü pahali gelmişti ama uzun yıllar kullanırlar. 6 senedir taş gibi yatak ekledim 2si beraber kullanıyor şuan. Oda kullanılmaz diyemem ben çok kullandım üstelik yatmadı hemen ayırmadim ama bezi kıyafeti oyuncağı gündüz uykusu derken çok çok kullanışlı oldu ben sürekli kullandım. Odasında yatırıp gece alıyordum ilk süreçte ayırırken de alışsın diye sonra tamamen geçti. Hiç pişman olmadım o kadar eşyayı ne yapardım bilmiyorum.Annemle babam alıcak, yataklı büyüyen olanlardan alalım 8 yaşına kadar kullanır dedik.
Park beşiğide bizimkiler hiç sevmiyo annem diyo öne öyle yaa bezden yatakmk olurmuş hiç sıcak bakılmıyo bizde ama tabi çarpma derdi yok o güzel ,
Bizde yatmıcağını düşünüyoz ama işte heves
Araştıracaksın biraz canim. Ben anakucagı kullanmadım.Hangisini önerirsin fiyat da önemli
Evet artık boy vermiycrkler sanırım bana da 140 Gr ölçtü doktor.
x 7 olacak o :)Bu haftalardan sonra baştan popoya değil de uyluk kemiğini 3 le çarpıp boy veriyorlar diye kalmış aklımda