- 23 Ekim 2018
- 15.446
- 35.237
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.721
Haklısın ama şu an bebek odası yapacağım oda eşimin çalışma odasıEmin ol ozman dahada pahalı olurGeçen sene daha kendi yatak odamı 10 bine aldım
Çocuk odasının fiyatının böyle olması şaşırttı
Bir iki sene sonra kaldırıp kenara koyacağımız bir seye para da vermek istemiyorum açıkçası, başka bir ihtiyacını alırım o parayla. Kendi odası kuruldumu o başka tabi o zaman her sey yapılır. Beşik harici bir de salıncak gibi bisey bakmıstım hoşuma gitti , diğer odalarda kullanmak adına atayım da kızlar da bir yorum yapsınBenim yemek odam var onu çocuk odasına dönüştürücem öyle verende yok bziebelki veren olsa bende almazdım ama olmayınca mecbur bakıyorum bişi ama büyüyen beşik olunca sanırım, hem bebek hem genç odası ,,fiyatı büyük oluyor oyuzden herhalde
Enn güzel veren varsa dediğini yapmak
Yaw bnm rüyalarım hep kiz hep pembe istediğim için bu kadar bastiriyor olabilir miyimGel gel burda bolca damat varbiri de benimki sanırım
Ayyyyy bide çalışma odasımı varrrHaklısın ama şu an bebek odası yapacağım oda eşimin çalışma odasıo yüzden kullanmayacağım odayı döşememe izin vermez şimdi
Anam öldüm dogum sancısı hiç çekmedim sezaryan sonrası ilk kalktığımda bile bu kadar agrı acı çekmedim kocam der di sen normal doguramazsın diye adam haklıymışBenim de oluyor arada ani hareket hapşırık vs olunca
Bilinçaltı da olabilir evetYaw bnm rüyalarım hep kiz hep pembe istediğim için bu kadar bastiriyor olabilir miyim
Gecen gece çocuğun senin cinsiyetin ne diye konusuyordum uyumusum o zaman bile bi kiz cocugu gordum uçağa falan biniyorduk erkek çıkarsa çok çok çok sok
İşte oyuzden ben büyüyn beşik istiyorum hem gsnç odasıda oluyor biraz mantıklı gibi 8 yaşına kadar düşünmüyosun odasınıBir iki sene sonra kaldırıp kenara koyacağımız bir seye para da vermek istemiyorum açıkçası, başka bir ihtiyacını alırım o parayla. Kendi odası kuruldumu o başka tabi o zaman her sey yapılır. Beşik harici bir de salıncak gibi bisey bakmıstım hoşuma gitti , diğer odalarda kullanmak adına atayım da kızlar da bir yorum yapsın
Kullanışlı mı hiç bilmiyorum çünkü
Kız oğlanlar için oturma odamı bozdumAyyyyy bide çalışma odasımı varrrben kocaman yemek odamı bozuyorum oda çalışma odasını bozsun bebiş için neyseee zaten bi nüddet bende beşikde yatcağını sanmıyorum bebeğin
İlk defa oldum normalde hiç olmazdı deneyeceğim ama korkudan dahada hapşırmam valla felegim şaştı kızımda enjektör Almıs ilaç iç diyor yavrum yaOluyor tabi olmaz mi geçiyor sonra hapşırırken dizlerini kendine çek ben öyle buldum careyi
Ben de portatif bir şey istiyorum ama çok 8 aya kadar anca belki kullanır. Bebeğin harekelilik durumuna bağlıBebek mesela biraz büyüdüğünde bunda durmaz mı örneğin salonda, uyumazken falan
Yoksa rüyamı görüyorumEki Görüntüle 2993680
Bana da oluyor merak etmeİlk defa oldum normalde hiç olmazdı deneyeceğim ama korkudan dahada hapşırmam valla felegim şaştı kızımda enjektör Almıs ilaç iç diyor yavrum ya
Magnezyum eksikliği olabilirİlk defa oldum normalde hiç olmazdı deneyeceğim ama korkudan dahada hapşırmam valla felegim şaştı kızımda enjektör Almıs ilaç iç diyor yavrum ya
Çocuk bana benzerse harakiri yaparBen de portatif bir şey istiyorum ama çok 8 aya kadar anca belki kullanır. Bebeğin harekelilik durumuna bağlı
Hevesini anlıyorumBenim yemek odam var onu çocuk odasına dönüştürücem öyle verende yok bziebelki veren olsa bende almazdım ama olmayınca mecbur bakıyorum bişi ama büyüyen beşik olunca sanırım, hem bebek hem genç odası ,,fiyatı büyük oluyor oyuzden herhalde
Enn güzel veren varsa dediğini yapmak
Biraz büyüsün ondan sonra yaparsın annesi daha benim kızın odası yok park yatak da büyüdü yenide baza aldım tek kişilik ama kızım benle yatmayı tercih ediyor baza babasının oldu 5 6 yaşında oda yaparız herhalde evimizi alırız o zamanda döşeriz bakalım Allah nasip ederse insalllahKızlar bugun bebek odası takımlarına baktım gidip, dolap birde büyüyen beşik takım halde 10 bin tl dediler, eşim diyo 10 bin verirsem çocuğu elimde uyuturum bu fiyatlar ne bmyle diyobilmiyorum artık napıcaz
Kanlarıma yeni baktırdım tek ca eksik cıktıMagnezyum eksikliği olabilir
Bunun yerine çingene salıncağı kur daha iyi.Bebek mesela biraz büyüdüğünde bunda durmaz mı örneğin salonda, uyumazken falan
Yoksa rüyamı görüyorumEki Görüntüle 2993680
NedenBunun yerine çingene salıncağı kur daha iyi.
Kullanışsız bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?