- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.701
Aynen öyle olmuş fiyatları çok çok uygundu seninle konuştuğumuzda 700 800 e bile vardı bazı sitelerde. Çocuğa telefon alsak daha mantikliE yuh yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle olmuş fiyatları çok çok uygundu seninle konuştuğumuzda 700 800 e bile vardı bazı sitelerde. Çocuğa telefon alsak daha mantikliE yuh yani
Tecrübem yok ama bi kere konuşmuştjk burdan, bebekler herzaman bizim bi tık üstümüzü giyinirlermiş yani üşürlermiş illa. Yinede tecrübeli annelere soralım @Amy lee @2kiz1anne1bebek fbtl
Benim de oluyor arada ani hareket hapşırık vs oluncaHapsırdım biraz önce sag kasıgıma bir agrı girdi anlatamam 5 dk da anca toparladım normalde öksürür hapsırırım ilk defa oldu cok kötü oldum yaa benim gibi olan oldu mu ya
Hamile pantolonuBir şey soracağım, eski pantolonlarına rahat girebilen ya da içinde rahat edebilen var mi? Kilo almadım ama şiştim ben, pantolonlar da olmuyor rahat. Ne giyeceğiz?
Hey maşallahKızlar bugun bebek odası takımlarına baktım gidip, dolap birde büyüyen beşik takım halde 10 bin tl dediler, eşim diyo 10 bin verirsem çocuğu elimde uyuturum bu fiyatlar ne bmyle diyo bilmiyorum artık napıcaz
Kotlarım olmuyor benim, üstten lastikli pantolonlarım var onlarla idare ediyorum şimdilik ama alıcam ben de hamile pantolonuBir şey soracağım, eski pantolonlarına rahat girebilen ya da içinde rahat edebilen var mi? Kilo almadım ama şiştim ben, pantolonlar da olmuyor rahat. Ne giyeceğiz?
Çok pahalı ya, benim dolap ihtiyacım yok ama artık park beşik alıp 2 yaşında kadar idare ederim sonra oda yapıcam inşallahKızlar bugun bebek odası takımlarına baktım gidip, dolap birde büyüyen beşik takım halde 10 bin tl dediler, eşim diyo 10 bin verirsem çocuğu elimde uyuturum bu fiyatlar ne bmyle diyo bilmiyorum artık napıcaz
Ben hamile pantalonu giyiyorumBir şey soracağım, eski pantolonlarına rahat girebilen ya da içinde rahat edebilen var mi? Kilo almadım ama şiştim ben, pantolonlar da olmuyor rahat. Ne giyeceğiz?
Oluyor tabi olmaz mi geçiyor sonra hapşırırken dizlerini kendine çek ben öyle buldum careyiHapsırdım biraz önce sag kasıgıma bir agrı girdi anlatamam 5 dk da anca toparladım normalde öksürür hapsırırım ilk defa oldu cok kötü oldum yaa benim gibi olan oldu mu ya
Gel gel burda bolca damat var biri de benimki sanırımIyi aksamlar kızlar.ben de geldim araniza:)bugün cinsiyeti de öğrendik,kızımız oluyor7 yıl sonra tedaviyle Rabbim nasip etti çok şükür.insallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız,bu güzel duyguyu yasatana şükürler olsun
Benim yemek odam var onu çocuk odasına dönüştürücem öyle verende yok bzie belki veren olsa bende almazdım ama olmayınca mecbur bakıyorum bişi ama büyüyen beşik olunca sanırım, hem bebek hem genç odası ,,fiyatı büyük oluyor oyuzden herhaldeHey maşallah
Ben beşik almıyorum, yakın bir arkadaşım kızına oda yapacak şimdi ahşap beşiğini bana veriyor. Zaten dolap konusunda sıkıntım da yok. Direkt odasına alırım her şeyini ileride büyüyünce. Şimdi oda yapmayı düşünmüyorum
8 haftalik hamileyken bile sığmıyordum ben şimdi hiç olmuyo popisten gobisten çok büyüdüm benBir şey soracağım, eski pantolonlarına rahat girebilen ya da içinde rahat edebilen var mi? Kilo almadım ama şiştim ben, pantolonlar da olmuyor rahat. Ne giyeceğiz?
Emin ol ozman dahada pahalı olur Geçen sene daha kendi yatak odamı 10 bine aldımÇok pahalı ya, benim dolap ihtiyacım yok ama artık park beşik alıp 2 yaşında kadar idare ederim sonra oda yapıcam inşallah
Teşekkür ederimm hepimizin inşallahHayırlı olsun