- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.201
aynı ben şekilden şekile giriyorum kussam rahatlayacağım ama ezelden beceremediğim bir şey.Ben çıkaramıyorum maalesef
En büyük sorunum kusamamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı ben şekilden şekile giriyorum kussam rahatlayacağım ama ezelden beceremediğim bir şey.Ben çıkaramıyorum maalesef
Normal mesajda hemen bu sayfaya yapabiliriz tabi ama sayfanın ilk başına konu sahibi yapabiliyor sadeceAnladim canım.Normal mesaj yazar gibi liste yapamıyor muyuz? Konunun ilk mesaji gibi değil de herhangi bir mesaj içinde.
Gelecek haftaya görürsünüz belki ay öyle dimiii çok çok hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersinYok iki değer e göre ikiz ihtimal dedi ama tek kese gördük canım bende bakiodum sana diodum ikizler e kardeş ama sağlıklı olsun da çok duygulumus canım ya
Ben yeni başlıyorum prilama, gece yatmadan 2 tane alacağım canım. İlk gebeliğimde fayda etmemişti çok fazlaydı bulantılar çünkü, 3 tane alıyordum doktor kontrolünde. İnşallah bunda öyle olmaz ikinci gibi olurMahidevranSultan canım sen nasıl kullanıyorsun prilamı
Ayy ben bebişleri soruyorsun sandım pardon hatırlayınca yazayım canımAa kese değil bebiş boyları bunlar değil mi pekiii önceki gidisinizde kac gunluktu arkadan gelen ve kesesi kaç mm di
Amin canım benim inşallah birbirimize şans getirirzGelecek haftaya görürsünüz belki ay öyle dimiii çok çok hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
Canim hayırlı haberler verirsin inşallah benim en son kalbim cikcak sandım çok büyulu bı an inşallah böle devam etsinçok tebrik ederim gözünüz aydın. darısı yarın başıma inşallah çok heyecanlıyım
Çok zor vallahiaynı ben şekilden şekile giriyorum kussam rahatlayacağım ama ezelden beceremediğim bir şey.
Neden gece yatmadan önce dedi? Seninde mi bulantılar uykuda oluyor sadece?Ben yeni başlıyorum prilama, gece yatmadan 2 tane alacağım canım. İlk gebeliğimde fayda etmemişti çok fazlaydı bulantılar çünkü, 3 tane alıyordum doktor kontrolünde. İnşallah bunda öyle olmaz ikinci gibi olur
Ben gece bulantıdan uyuyamıyorum ve sabah ilk uyandığımda da kahvaltı falan yapamıyorummmm Ve tabi işe yaramazsa üçe çıkacak. İnşallah çıkmaz kafa yapıyor çünkü ama cidden zaten demir eksikliği var bende ayağa hızlı kalkınca baş dönmesi olur hep, bunu da alınca dünya dönüyor aradaÇok zor vallahi
Neden gece yatmadan önce dedi? Seninde mi bulantılar uykuda oluyor sadece?
Anladım canim. Gece yatarken 2 tane alırsanBen gece bulantıdan uyuyamıyorum ve sabah ilk uyandığımda da kahvaltı falan yapamıyorummmm Ve tabi işe yaramazsa üçe çıkacak. İnşallah çıkmaz kafa yapıyor çünkü ama cidden zaten demir eksikliği var bende ayağa hızlı kalkınca baş dönmesi olur hep, bunu da alınca dünya dönüyor arada
Ya ben azıcık tuzlu su içip kusuyorum olmaz mı? Kusmayınca geçmiyor napayım ya.Anladım canim. Gece yatarken 2 tane alırsan
Gün içinde de bulantın olursa yine almak zorundasın tabii
1 tane alarak dene belki gece 1 tane yeterli olabilir. Cunku ben öğlen 1 de aldım halen midem bulanmadı
Ikiz gebelik 2 kat zor tabii
Allah yardımcın olsun
Bu ilaçları içince hiç kusmuyorsun bulantı hissi alttan alttan devam ediyor ama gidiyim çıkarayım desen de çıkmıyorBen çıkaramıyorum maalesef
Hay maşallah canım çok güzel artmış ikiz olma ihtimali varrrrrKızlarr en son 4 kasımda beta hch baktırmıştım 1425 çıkmıştı.. Bugünde merakımdan bakayım dedim 19.120 çıktı sizce nasıl 6 günde değerim iyi mi keşke ikiz olsa çok istiyorum tek kese görmüştük ❤
Yaaa mahidevran heveslendirme beni rüyalarıma girer ❤❤Hay maşallah canım çok güzel artmış ikiz olma ihtimali varrrrr
Aynen ya gece kabus gibi çöküyor bulantı. Bugün tek tek sabah akşam içeceğim bakalım. İlk gün iki tane atmak çok iyi geldi. Hemen kesmese de rahatlattı.Ben gece bulantıdan uyuyamıyorum ve sabah ilk uyandığımda da kahvaltı falan yapamıyorummmm Ve tabi işe yaramazsa üçe çıkacak. İnşallah çıkmaz kafa yapıyor çünkü ama cidden zaten demir eksikliği var bende ayağa hızlı kalkınca baş dönmesi olur hep, bunu da alınca dünya dönüyor arada
Ayy girsin değerler çok güzel artmişş inşallah vardır bir bebiş dahaYaaa mahidevran heveslendirme beni rüyalarıma girer ❤❤
İyi olmuş yalnız tok karna içme, ben geceyi bekliyorum rahatlamak için, bi içemedimAynen ya gece kabus gibi çöküyor bulantı. Bugün tek tek sabah akşam içeceğim bakalım. İlk gün iki tane atmak çok iyi geldi. Hemen kesmese de rahatlattı.
Evet şimdilik işe yaradıYa ben azıcık tuzlu su içip kusuyorum olmaz mı? Kusmayınca geçmiyor napayım ya.
Sağol canım ama oğlumda daha beterdi bulantılar su içince bile kötü oluyordum.
Ya sende iyi işe yaramış yine, başlamaz umarım hiç