- 9 Haziran 2015
- 115
- 110
- 103
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.541
Love to dream swaddle up diye bi kundak var Avustralya anaları kullanıyordu, birkaç kişide görmüştüm. Sadece kolları saran kundaklar oluyor benzeri olup daha ucuza e bebekte de vardı. Ben fırsat bulunca yurtdışından istetmiştim kullananlar bayağı memnun.Ve bebekler yenıdogduklarında kendilerini hala anne karnında zannederler
O yüzden uyku anında sıçramaması ve kendilerini uyandırmamaları icin yarim kundak yapın.
Hem uzun süre uyuyorlar
Hem de daha rahat hissediyorlar.
Yarım kundak sadece kollar oluyor bu arada .
Tülbent ya da müslin bezi olur
Sizin verdiğiniz insanlarda ne şanslıymış, kimse bana teklif bile etmiyo veriyim diye, dayımın 2 yaşında kızı var, annem diyo dayın verir şunu alma, dedim söylese bari, yonca bunu sana vercem alma diyeBen çok memnun kaldım canim
Başkasına verdım. O yüzden yenisini alacağım
Neler verdım bir bilsenSizin verdiğiniz insanlarda ne şanslıymış, kimse bana teklif bile etmiyo veriyim diye, dayımın 2 yaşında kızı var, annem diyo dayın verir şunu alma, dedim söylese bari, yonca bunu sana vercem alma diye
Aldıkdan sonra verirse bi kıymeti olmayacak
Gecen arkadaşım karyola beşik vereyım dediSizin verdiğiniz insanlarda ne şanslıymış, kimse bana teklif bile etmiyo veriyim diye, dayımın 2 yaşında kızı var, annem diyo dayın verir şunu alma, dedim söylese bari, yonca bunu sana vercem alma diye
Aldıkdan sonra verirse bi kıymeti olmayacak
Kollarına müdehale edilmemiş bebeğin üzerini örtmek cok tehlikeli. Özellikle geceleriEki Görüntüle 2993460
Benim dediğim buydu, uyku tulumu veya örtü örtmek yerine mantıklı geldi yaz bebelerinde. Oğlum yenidoğanken üstünü örtmüştüm gece bi uyandım çocuk örtünün altında elleriyle kaldırmış kafasının üstüne nasıl korkmuştum. Bunun altına bi zıbınla yazın gündüzleri uyur diye düşündüm
Benim de buna benzer vardı çok kullanışlı. C&A dan almıştım. Artık yok o mağaza tabiFotoyu buldum sonunda. Bundan kullandım ben . Diğerinin ayak uçları fazlalık :) gerçekten çok kullanışlı ve iyi
Maşallah demekki baya vardı eşyalar ilk ilk heves olunca alıyosun sanırımNeler verdım bir bilsenhepsi de yepyenıydı
O yüzden diyorum öyle heveslenıp cok almayın
Cocuk doğduktan sonra bazı şeyler anlaşılıyor.
Ablam verdiklerimi 5 kişiye dağıttı
Biri dese bende havada kapıcamda diyen yokGecen arkadaşım karyola beşik vereyım dedi
Kullanmayacağım dedim.
O zaman yenidoğanlar var onları vereyım dedi
İyi ver dedim.
O da senin şansın o zamanMaşallah demekki baya vardı eşyalar ilk ilk heves olunca alıyosun sanırım
Biri dese bende havada kapıcamda diyen yok
Netten bak canimBenim de buna benzer vardı çok kullanışlı. C&A dan almıştım. Artık yok o mağaza tabi
Nisantasi amerikan hastanesi bu soyledigim, ben 3100 tl verdim tekrar arayip sorun bence cunku dolar bazinda degisiyor fiyatlarmerhaba, bu hangi amerikan hastanesi? nisantasi mi? koc univ olan mi? fiyat ve randevu icin hangi numarayi aramam gerekiyor? Cok tskler
Bende öyle düşündüm anneme dedim zaten boşver dayıma bişi deme diye vermek isteyen söylerdi şimdidenO da senin şanslıyım o zaman
Ne diyeyim
Aynen söylemeleri lazım ki sen de bosuna almamış olursun.
Verme niyetinde degıllerdır
Aynen öyle.Bende öyle düşündüm anneme dedim zaten boşver dayıma bişi deme diye vermek isteyen söylerdi şimdiden
Ahhhh okurken düştün sandımYa ne gelirse benim mi başıma gelir dışarı çıkmak benim korkulu rüyam artık gerçekten igneye gidim dedim orda sedyeye çıkarken iki basamak var ona takıldı ayağım ama düşmedim agrım da yok sabahtan beri ona oturdum ağlıyorum çok mu abartıyorum acaba eşim de kızıyor sanki nerden düştün Alt üstü bi yere takıldım diyo ona da sinirlendim bağırdım çağırdım
Yani sanki eşya arıyomuşsun gibi oluyo insan kendini kötü hissediyoAynen öyle.
Benim kayınvalide de gorumcesıne söylemiş.
Ben de dedim ki " naparsan yap karısmıyorum"
İşin düşünce sen de konuşuyorsun dedim onlarla
İns ins herseye ağlar oldumAhhhh okurken düştün sandımAllahdan düşmemişsin ağrında sızında yok neden ağladın okadar
Hamilelik duygusalı bence o korkuyosun bişi olur diye merak etmeee
Yok mağaza artık yokNetten bak canim
Ağlama bak bebekler annelerinin üzüldüklerini hissedermişİns ins herseye ağlar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?