- 27 Aralık 2011
- 63.314
- 61.038
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.521
Çocuklara kar maskesi aldım
Heralde 1 sene sonra gelir anca
Ptt
Heralde 1 sene sonra gelir anca
Ptt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun. Bol su ve meyve. Ben katır kutur kapta biber yiyorum bir haftadır. Bol c vitaminli diye. Sıcak içecekler anlık boğazı yumuşatıyor yarım saat sonra yine aynı
Canim ben zaten kullanıyorum onları pıhtılaşma olduğu için hem iğne hem coraspirinBana kan sulandırıcı iğne verdi kadın doğum doktorum. Bir ay boyunca hergün yapılacak. Pıhtı atma riskine karşı. Bence ihmal edilmemeli. Hatta forumda biraz baktım iğneden sonra da corasprine geçmiş herkes.
Bende bundan bahsettiğin için söyledim. Yoksa tabi kullanmayan biri test yaptirsa gerekebilir iğne.Canim ben zaten kullanıyorum onları pıhtılaşma olduğu için hem iğne hem coraspirin
Tecrübem yok ama bi kere konuşmuştjk burdan, bebekler herzaman bizim bi tık üstümüzü giyinirlermiş yani üşürlermiş illa. Yinede tecrübeli annelere soralım Surrender 2kiz1anne1bebek fbtlGunaydinlar herkese. Bir sey sormak istiyorum tecrubeli annelere. Hastane cikislari hep uzun kollu zaten o sekilde giyenecekler ama sonrasinda yani dogduktan kac gun sonra kisa kollulara gecis yapcaklar. Temmuz agustos ayini uzun kollularla gecirmicekler herhalde cok sicak ve nemli oluyor hava. Yani 0-3 uzun kollu , 3-6 kisa kollu mu almak lazim. Bunu hesaplayamiyorum cok karisik alisveris yapmisim tecrubesi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Haklısın iki günde gelmez bugün üçüncü gün yürümeyi denedim hala acıyor zehir gibi bir hafta sonra geçermi bu acı tamamen yüzde yüz haftaya doktor bebeğimi kontrole çağırdı nasıl gidicem bu acı o zamana geçmezse bandajda sabah kendiliğinden çıktı nasıl olduysa dün o kadar uğraştım etim kopucaktı nerdeyseEğer 1 hafta sonra dikişlerini alacağım dediyse içerideki dikiş ipi seni rahatsız ediyordur ama 2 günde iyileşmeyi bekleyemezsin kaç kat kesildin kaç tane dikiş var parmağını bile kessen 2 gün acıyor biraz katlanman lazım büyük bir ameliyat oldun. 1 haftada birşey kalmıyor genelde. Bandaj çok yapışıyor hastanede alkolle ıslatıp çıkarıyorlar ben duşa girip iyice ıslatıp çıkarmıştım rahatsız etmiyorsa 1-2 gün daha durabilir baktın yapamıcaksın acile git orda çıkarsınlar.
Ben ögleden sonra kızımla kar topun oynamaya cıkacagımBizimde başladı tutmaya caddeye yakınız diye açıyorlar bide yolları sürekli sanirim onunda etkisi vartüm perdeleri açtım izliyorum
Canım ben kış annesiydimTecrübem yok ama bi kere konuşmuştjk burdan, bebekler herzaman bizim bi tık üstümüzü giyinirlermiş yani üşürlermiş illa. Yinede tecrübeli annelere soralım Surrender 2kiz1anne1bebek fbtl
Gunaydinlar herkese. Bir sey sormak istiyorum tecrubeli annelere. Hastane cikislari hep uzun kollu zaten o sekilde giyenecekler ama sonrasinda yani dogduktan kac gun sonra kisa kollulara gecis yapcaklar. Temmuz agustos ayini uzun kollularla gecirmicekler herhalde cok sicak ve nemli oluyor hava. Yani 0-3 uzun kollu , 3-6 kisa kollu mu almak lazim. Bunu hesaplayamiyorum cok karisik alisveris yapmisim tecrubesi olan varsa paylasirsa sevinirim.
Bizden bir kat fazla ilk 40 gün mesela biz tshirt tayt giydiysek onlar bir kat fazla içine çıtçıtlı üzerine uzun kollu gibi. Ama ince şeyler genelde. Uyurken sadece ince muslin üstüne yeterli olur.Tecrübem yok ama bi kere konuşmuştjk burdan, bebekler herzaman bizim bi tık üstümüzü giyinirlermiş yani üşürlermiş illa. Yinede tecrübeli annelere soralım Surrender 2kiz1anne1bebek fbtl
Maşallah annesi benim en önem verdiğim sey ayrıntılı ultrason bence yaptır ama yinede sen bilirsinKızlar selam ben bugün kontrole gittik bebiş gayet sağlıklı tüm organlarını da normal gördü doktorumuz ama isterseniz ayrıntılı ultrason yaptırabilirsiniz dedi
İzmirde Fuat akercanı önerdi tanıyan var mı bu doktoru
Bi de ayrıntılı usg sizce gerekli mi yaptıralım mı
Eki Görüntüle 2993414
Geçmiş olsun canımAynen oyl3 yapayım kuzum belim ağrıyor diye korktum biraz, sancı yapar düşük olursa diye ben bi ıhlamur içip az uyuyayım hatta önden bi sıcak dus alayım inşallah daha iyi olurum
Ben de ikisine de kundak yaptım ve gece rahat uyuduk ikimizdeKızımda ilk başlarda yarım kundak yaptım.
3 aydan sonra bundan kullandım
Tuzluk gibi oluyor cocuk ama rahatlar merak etmeyin
E bebekde kundak veriliyo acaba onlsrdan mı alsam diye düşünmüştüm benVe bebekler yenıdogduklarında kendilerini hala anne karnında zannederler
O yüzden uyku anında sıçramaması ve kendilerini uyandırmamaları icin yarim kundak yapın.
Hem uzun süre uyuyorlar
Hem de daha rahat hissediyorlar.
Yarım kundak sadece kollar oluyor bu arada .
Tülbent ya da müslin bezi olur
Nasıl bişi? Foto var mıE bebekde kundak veriliyo acaba onlsrdan mı alsam diye düşünmüştüm ben
Dimi bende beğendim bitane alıcam bundan ne olur ne olmaz dye baya kullanışlımgibi duruyoFotoyu buldum sonunda. Bundan kullandım ben . Diğerinin ayak uçları fazlalık :) gerçekten çok kullanışlı ve iyi
Ben çok memnun kaldım canimDimi bende beğendim bitane alıcam bundan ne olur ne olmaz dye baya kullanışlımgibi duruyo