- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.261
Kesinlikle 110 lira şu zimbirti ilk ve son oyuncagi bu galibaİyi ki almışsın geç kalmadan
Oyuncakların yanına yaklaşılmıyor pahalılıktan. Oğlumun yüzüne bakmadığı telefon gibi şeyler bile bir dünya olmuş. Ben de dağıtmışım herşeyiÖmrümü yedin fisher price
Neyseki kesilen meyve sebzeler duruyor
Sadece Elenatal 2 kullanıyorumİçtiğimiz ilaçlardan sanırım hiçbir yiyecekten tat alamıyorum bende bazen daha kötü tat oluyor portakal kabuğu yiyorum
Halamın kızı da iki kızı var üçüncü doğana kadar erkek dediler doğum yaptı kız hastaneyi yıktı almam bu kızı oğlumu verin diye üç ay oldu kabullenemiyor dahafbtl bugün bi arkadaş cinsiyeti sordu belli değil dedim geç öğren daha iyi dedi. Biz 6 ay benim kızı oğlum diye sevdik dedi 6. Ayda dr demiş ki kızınız çok sağlıklı bunlar hönk olmuşlar Yani diyeceğim o ki Allahtan umut kesilmez
Ben doktora bir tam altin takarım herhaldeHalamın kızı da iki kızı var üçüncü doğana kadar erkek dediler doğum yaptı kız hastaneyi yıktı almam bu kızı oğlumu verin diye üç ay oldu kabullenemiyor daha
Bizde çok kız istiyorduk ama 2.oğlan geliyor :)Ben doktora bir tam altin takarım herhalde
Kesinlikle 110 lira şu zimbirti ilk ve son oyuncagi bu galibasakladığım tek şey oyuncaklar ve çok mutluyum
Abooowww bir an geleceğimi gördüm sankiHalamın kızı da iki kızı var üçüncü doğana kadar erkek dediler doğum yaptı kız hastaneyi yıktı almam bu kızı oğlumu verin diye üç ay oldu kabullenemiyor daha
Doktora niye altın takcan 9 ayını erkek deyip seni üzmüş asıl kocana takarsın altını hele bi x kromozomu gönderebildin diyeBen doktora bir tam altin takarım herhalde
Ahahahahahah ayyy cidden ama yaaaa böyleee bazıları, bari paylaşmaaa yani , elini ayağını paylaş tabikide ama yüzünü paylaşıp emoji koymak nedir yaaaGeçen günkü muhabbetin üstüne karşıma çıktı
Evet maalesef canim. Misal dün midem çok kötüydüHala devammı bulantılar ayy çok zor yaa ben 2 hafta sadece midem döndü diye mahvoldum ama yinede yemek yiyebiliyordum.Allah yardımcın olsun şanssız gebelerdenbin
Oyle deme 8 haftalik miydim ne bende almistim titreşimli oyuncak 2 biberon avent emzik alis o alis başka da bise almadimOo bu da hazırsa bi doğum kaldı artık
Bi video da erken den öğrenince daha o detaylara bakılmıyor sonra aileler sok oluyo diyordu hakliymisfbtl bugün bi arkadaş cinsiyeti sordu belli değil dedim geç öğren daha iyi dedi. Biz 6 ay benim kızı oğlum diye sevdik dedi 6. Ayda dr demiş ki kızınız çok sağlıklı bunlar hönk olmuşlar Yani diyeceğim o ki Allahtan umut kesilmez
13 incu haftadayim canım. Ama insan çok merak ediyorOlsun sen resim atarsin nubuna bakarlarksc haftalıksin simdi
İnsan bunlara bakınca heyecanlanıyorBayagi da bise almışım eferim bana çocuk donsuz ama gerisi tamam
Simdi resim çekmek için çıkardım bunlari yoksa oğlum rahat vermezdi o yüzden bakamıyorum çokİnsan bunlara bakınca heyecanlanıyor
Bayagi da bise almışım eferim bana çocuk donsuz ama gerisi tamam
Aynen canım rabbim bu duyguyu isteyen herkese versin inşallahSimdi resim çekmek için çıkardım bunlari yoksa oğlum rahat vermezdi o yüzden bakamıyorum çok
İnsanın içi huzur doluyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?