- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.241
Hahaha sabah ben de öyleydimBaşlıcam sizin spoilerinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha sabah ben de öyleydimBaşlıcam sizin spoilerinize
Geçen hafta aldığımda ücret alındı ama en son alan arkadaşlardan ücret alınmamış bu demek oluyor ki yine ücretsiz alacağız. Eğer alan arkadaşların eczane 2021deki stokları kullanmıyorlarsa tabiAma artık alinmayacak düzelmiş diye duydum o da mı doğru değilmiş ya alınacakmiymis yani yine ücret, of biri bi sey başkası bi sey diyor hangisi doğru kizlar
Canim kaç tane içiyorsun ve nezman içiyorsun.ben akşamları 1 tane içiyordum okadar kotuyumki iki tane birden icesim var bişey olur muAynen bencede sen iç Çok etkiliyo cidden
Ben gece yatmadan önce içiyorum çinkü prilam uyku yapıyor , zaten doktor 2 tane alın dedi, ben 2 tane alıyorum çok kötü olduğum zamanlar,Canim kaç tane içiyorsun ve nezman içiyorsun.ben akşamları 1 tane içiyordum okadar kotuyumki iki tane birden icesim var bişey olur mu
İnan beynim yandı artıkGeçen hafta aldığımda ücret alındı ama en son alan arkadaşlardan ücret alınmamış bu demek oluyor ki yine ücretsiz alacağız. Eğer alan arkadaşların eczane 2021deki stokları kullanmıyorlarsa tabi
Ben cec 1000 kullanıyordum birde kilavuat akraba doktor bırak zararlı dedi onlari yarıda bırakıp piyeloseptyl kullandım 14 gün iyi geldi ayriyetten taze sıkılmış koca birbardak portakal suyu iç birsubardagina bir tatlı kaşığı elma sirkesi içtim bir hafta daha yeni geçti ilk haftalarda vücut çoğaltıyor kırma geçer inşallah benim idrar torbam da sarkmış tiMerhaba idrar yolu enfeksiyonunuz geçti mi acaba nasıl bir yol izlediniz ben de de enfeksiyon var 11 haftalık hamileyim bebeğe zarar verir diye korkuyorum antibiyotik fayda etmedi
Sonuç: Analık içgüdüsüHayır onlarda baba ve annenin genetiği ni yürütüyor
Sadece soyad yürümüyor. Cinsiyetçi toplum kuralları yüzünden. Ayrıca sonucunun kız olduğu ne belli acaba
Son bir işim kaldı şu ikiliyi gösterip ilaçlarımı sorayım sonra bilirim ben yazacaklarımıİyi demişsin. Son görüşmede nötr olan fikrim de negatife döndü deseydin
Hatta gir internete yorum olarak gerçekten. Gidecek olanlar da bilsin
Oo bu da hazırsa bi doğum kaldı artıkBebenin en gerekli ihtiyacını aldim bugunçekmeli titreşimli oyuncak
Eki Görüntüle 2993126
İçtiğimiz ilaçlardan sanırım hiçbir yiyecekten tat alamıyorum bende bazen daha kötü tat oluyor portakal kabuğu yiyorum12+6 ağızdaki kötü tat geçmiyor
Ben hiç ilaç içmiyorum. Ama yinede demir tadı var agzimda sürekli. Yinede yiyorum tabiİçtiğimiz ilaçlardan sanırım hiçbir yiyecekten tat alamıyorum bende bazen daha kötü tat oluyor portakal kabuğu yiyorum
Ben folit asit decavit Ferifer aspirin kullanıyorum onlar yapıyor diye düşünüyorumBen hiç ilaç içmiyorum. Ama yinede demir tadı var agzimda sürekli. Yinede yiyorum tabi
Çok tatlılar güle güle giysin bebişin ilerdeBende dayanamayıp bu cicişleri aldım . Dogum 24 temmuz ama hiç yazlık almadım daha bunları hep 3-6 ay aldım :)
Hala devammı bulantılar ayy çok zor yaa ben 2 hafta sadece midem döndü diye mahvoldum ama yinede yemek yiyebiliyordum.Allah yardımcın olsun şanssız gebelerdenbinDoktorum gunde 4 tane alabilirsin dedi.
İlk başlarda 4 tane kullanıyordum suan 3 tane . Yatarken 2 tane, sabah kalktıgımda 1 tane
Amin canım inşallahÇok tatlılar güle güle giysin bebişin ilerde