- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.181
Evet bendede. Tüm vücudum dökülüyor gibi hissetmiştim. Corona iken öyle olmadım öyle söyliyimTeşekkürler şu an için yok ama yarın için korkuyorum. 2. De baya kırgınlık olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bendede. Tüm vücudum dökülüyor gibi hissetmiştim. Corona iken öyle olmadım öyle söyliyimTeşekkürler şu an için yok ama yarın için korkuyorum. 2. De baya kırgınlık olmuştu
Şubatta kesin almaya başlıcam artık bende , dünde eşime dedim çokmgüzel şeyler var diye, niye almıyosun alsana diyo, dedim bekle indirimi bekliyoruzBöyle şeyler beni biraz motive eder
Bende cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum.Şubatta kesin almaya başlıcam artık bende , dünde eşime dedim çokmgüzel şeyler var diye, niye almıyosun alsana diyo, dedim bekle indirimi bekliyoruz
Interbettenmi almayo dusnuyorsun bir çoğunuŞubatta kesin almaya başlıcam artık bende , dünde eşime dedim çokmgüzel şeyler var diye, niye almıyosun alsana diyo, dedim bekle indirimi bekliyoruz
Kontrolün ne zaman canimBende cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum.
Bu yüzden çıkmamaya çalışıyorum çıktığım zaman indirim görüyorum.
Ve üzülüyorum kız için mi oğlan için mi alacam
Genoks muydu acaba elim sürekli telefonda inşallah benimki de bugün gelir ve merak ediyorum cinsiyetinizi de öğrendinizmi test ile?Benimki 7. İş gününde sonuçlandı.
Kumaşı çok güzel görünüyor Kızlar ben alışveriş konusunda baya bir kararsızım. Acaba Nisan Mayıs gibi mi alışveriş yapsam diyorum. Acaba baharda daha çok yaz ürünü çıkar mı? Sanki şimdiden alırsam sonra yeni ürünleri kaçıracakmışım gibi geliyor Ya da bu yenidoğan, 0-3,0-6 ay arası olan kıyafetler hep standart mı?Kızlar cigitten aldım bunları, tek tek satılıyordu ben kendim kombinledim bence çok tatlı oldu ilk zamanlar için beyazı ve kahvesini daha çok istiyodum aslında ama beden yoktu bence sizde bakın belki stoklar yenilenir. çoook güzel geldi kalitesi
Sizin oranında sistemi bu yüzden kötü cidden yani 5 aylık çok büyük oluyor Kaçıncı haftaya denk geliyor yani söylemeleriBende cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum.
Bu yüzden çıkmamaya çalışıyorum çıktığım zaman indirim görüyorum.
Ve üzülüyorum kız için mi oğlan için mi alacam
Doktoruma biraz daha bekleyebilirim dedim gerek yok dedi. 13 hafta dolunca ol dedi
Yakaladıklarımı internetten ama gözlede görmekmistiyorım e bebeğe civile baybmall fln gitmek istiyorumInterbettenmi almayo dusnuyorsun bir çoğunu
Günaydın üşütmüşüm zaten var olan bel ağrım iyice arttı.
Sabahtan bu yana iki kez ter attım, bi tık daha iyiyim
Aman dikkat edin kızlar
Şu havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum
Geçmiş olsun kızlar şimdidennnn dikkat edinnnnnKizlar boğazım gıcıklınıyor ağrıyor ya hasta olcam sanırım
Ocak annelerinde okudum yenidoğanı en fazla 15-20 gün giydirebilmişler ben oyuzden genellikle 3-6 ay alıcam zaten bizim bebekler serpilmesi kışa geliyo, sen şubattaki indirimi kaçırma yinede al bişiciklerKumaşı çok güzel görünüyor Kızlar ben alışveriş konusunda baya bir kararsızım. Acaba Nisan Mayıs gibi mi alışveriş yapsam diyorum. Acaba baharda daha çok yaz ürünü çıkar mı? Sanki şimdiden alırsam sonra yeni ürünleri kaçıracakmışım gibi geliyor Ya da bu yenidoğan, 0-3,0-6 ay arası olan kıyafetler hep standart mı?
Bende hemşireyim işe başlayacagım cok tedirginim ve korkuyorum haziranda 2 doz sinovac oldum daha da asım yok rapor alacagım herhalde 1 hafta gideyimAmin inşallah hepimize. Omicron çok hızlı yayılıyor. Hemsireyim cok tedirginim bugün servis arkadaşlarımdan biri pozitif çıktı
21 inci hafta da oluyor canımSizin oranında sistemi bu yüzden kötü cidden yani 5 aylık çok büyük oluyor Kaçıncı haftaya denk geliyor yani söylemeleri
Bu pazartesi öğleden sonra canım.Kontrolün ne zaman canim
Ooooo var bayaa nerden baksan 2 ay21 inci hafta da oluyor canım
İnşallah alabilirsiniz eczacıya ilacımı söyleyince direk konu hakkında bilgilendirdi bizdekiler eski ama yeni olan eczaneden alırsanız sağlık ocağına tekrar yazdırın ücret vermeyin diyeSiz yazdıktan sonra sağlık bakanlığını aradim , onlar da 170 i aramami bildirdiler oraya kayıt açtım ücret alınıyor mu diye 3 güne dönüş olacak dendi sonra eczaneyi aradim yaklaşık 15 gün gün sizden ilac aldım oksapar benden 285 TL ücret aldınız ama alınmıyor deniyor dedim "o hafta bir karışıklık oldu alındı ama artık alınmıyor dedi , o zaman para iadesi istiyorum dedim , adam başladı bağırmaya ben soyguncu değilim suçlar gibi konuşmayın devlet bana parayla sattı ilacı o dönem ben de hakkım olanı aldım para iadesi mümkün değil ben de aricam 170 ben de madurum dedi , sakın olun falan dedim ama nasıl bağırıyor, faturamı istiyorum o gün vermemişsiniz dedim . Tc ve numaramı verdim faturam hazırlanınca gelip almak istiyorum dedim ama tek gitmem eşimle giderim adam bağırıp duruyor bakalım ne olacak faturamı almadan bi sey yapamazmisim yasal olarak. Alayım da oyle tekrar aricam 170 i
Geçmiş olsun parol alsaydin birtaneGünaydın üşütmüşüm zaten var olan bel ağrım iyice arttı.
Sabahtan bu yana iki kez ter attım, bi tık daha iyiyim
Aman dikkat edin kızlar
Şu havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum