- 23 Ekim 2018
- 15.073
- 34.287
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.161
Size de şifa olsun ben en son Temmuz başında olmuştum 6 ay dolduİnşallah canım ben iki doz biontech oldum o ay da hamile kalmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size de şifa olsun ben en son Temmuz başında olmuştum 6 ay dolduİnşallah canım ben iki doz biontech oldum o ay da hamile kalmıştım
İnşallah teşekkürlerBolll antikorlu olsun inşallah
Hayır neden alsınlar saçmalık benden almadılarBi ben değil ama çok iyi hatırlıyorum o dönem bi kaç arkadaştan daha alındı yazık değil mi 300 TL başkasına az gelebilir ama bize çok yani bakalım faturamı verirse alıp öyle ilerlicem süreçte inşallah bi sonraki ay para istemezler yine kavga gürültü istemiyorum vallahi almasam da olmaz bi baska eczacı öbür ay yine ille ücret derse ne yapcam onu da bilmiyorum
Kiz sen ne diyorsun ben o gün tam 11 eczane gezdim dile kolay yok yok yok hiç bir eczanede yoktu bi tek orada bulunca hemen aldımHayır neden alsınlar saçmalık benden almadılar
Sanada demisya eczacı artık alinmiyor diye almazlar büyük ihtimalle
Keşke birkaç yere daha sorsaydin o ara almayan eczane bulabilirdin
Allah Allah çok garip 11 eczanede nasıl olmaz oksopar o ara bisiler olmuş belli eczacı satmamista olabilir deposunda vardır bence olmaz olurmuKiz sen ne diyorsun ben o gün tam 11 eczane gezdim dile kolay yok yok yok hiç bir eczanede yoktu bi tek orada bulunca hemen aldım
Tam bi hafta önce çok karışmıştı heryer oksapar a devlet el koydu corona için falan dendi ne bileyim artık devlet karşılamayacakmış dendi çok tuhaftı kimse bulamıyordu olsa para ile satardı başkası da, cidden yoktu başka semte bile gidip baktk eşimleAllah Allah çok garip 11 eczanede nasıl olmaz oksopar o ara bisiler olmuş belli eczacı satmamista olabilir deposunda vardır bence olmaz olurmu
millet ne saçmalamış ama ben inanmam her denilene neyse bir karışıklık olmuş belli sende faturani alınca hakkını ararsın inşallah geri ödeme yaparlar az parada değil yani özel hastane muayene ücreti kadar nerdeyseTam bi hafta önce çok karışmıştı heryer oksapar a devlet el koydu corona için falan dendi ne bileyim artık devlet karşılamayacakmış dendi çok tuhaftı kimse bulamıyordu olsa para ile satardı başkası da, cidden yoktu başka semte bile gidip baktk eşimle
İnşallah verir , faturamı daha önce hiç almadım raporlu diye verilmiyor sandım almam lazımmış.. bakalım inşallah hallolur adam kesinlikle benden para iadesi alamazsın oderse devlet ödesin dedi ama bilmiyorummillet ne saçmalamış ama ben inanmam her denilene neyse bir karışıklık olmuş belli sende faturani alınca hakkını ararsın inşallah geri ödeme yaparlar az parada değil yani özel hastane muayene ücreti kadar nerdeyse
Aaaa delimi ne sende nasıl bir adama denk gelmişsin öleİnşallah verir , faturamı daha önce hiç almadım raporlu diye verilmiyor sandım almam lazımmış.. bakalım inşallah hallolur adam kesinlikle benden para iadesi alamazsın oderse devlet ödesin dedi ama bilmiyorum
Amin inşallah hepimize. Omicron çok hızlı yayılıyor. Hemsireyim cok tedirginim bugün servis arkadaşlarımdan biri pozitif çıktıSize de şifa olsun ben en son Temmuz başında olmuştum 6 ay doldu
Size de şifa olsun ben en son Temmuz başında olmuştum 6 ay doldu
Allah Allah çok garip 11 eczanede nasıl olmaz oksopar o ara bisiler olmuş belli eczacı satmamista olabilir deposunda vardır bence olmaz olurmu
Benimki 7. İş gününde sonuçlandı.Kızlar bu nifty veya diğer adıyla fetal dna yaptıran arkadaşlar, kaçıncı günde sonuç aldınız?
Bizim bugün 7inci iş günü ve beklemekte çok zorlanıyorum
Ay Allah korusun, dikkatli olup elimizden geleni yapacağız ben de öğretmenim sürekli sınıf ortamındayım insan tedirgin oluyorAmin inşallah hepimize. Omicron çok hızlı yayılıyor. Hemsireyim cok tedirginim bugün servis arkadaşlarımdan biri pozitif çıktı
Bol boool antikorlar canımİnşallah teşekkürler
Doktoruma biraz daha bekleyebilirim dedim gerek yok dedi. 13 hafta dolunca ol dediŞifa olsun. Ben de ikinci dozu o zamanlar oldum. Baya geçti üstünden. Bu hafta çevreden çok pozitif haberi alıyorum.
Doktor dörtlü testten sonra yaptırırsın demişti. Doktoru arayıp dörtlü tarama yaptırmayacağım aşı olucam diye sormak istiyorum açıkcası..
Teşekkürler şu an için yok ama yarın için korkuyorum. 2. De baya kırgınlık olmuştuBol boool antikorlar canım
Nasıl geçiyor? Ağrın sızın oldu mu? Benim çok olmuştu azıcık tırsıyorum
Güle güle kullansın bebişin çok. TatlıKızlar cigitten aldım bunları, tek tek satılıyordu ben kendim kombinledim bence çok tatlı oldu ilk zamanlar için beyazı ve kahvesini daha çok istiyodum aslında ama beden yoktu bence sizde bakın belki stoklar yenilenir. çoook güzel geldi kalitesi
Böyle şeyler beni biraz motive ederGüle güle kullansın bebişin çok. Tatlı