• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Eklentiler

• IMG-20220120-WA0000.jpg
    IMG-20220120-WA0000.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 60
Karantinam bugün bitiyor tekrar test verdim pozitif çıktı. Arıyorum çıkabilirsiniz diyolar. Bu ne biçim bi iş?
Allah allah nasıl bişi o öyle🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Benim bildiğim yeni bişiymiş 7 gin karantinadan sonra test yapmadan direk 7. Gübü sonunda çıkabiliyosun diye acaba oyuzden mi

Yaaaa çok tatlı bende bi sayfa takip ediyorum var böyle şeyler bende yaptırmayı düşünüyorum çok güzel olmuş😍😍😍 sen doğmadan halledersin çoğu şeyi, , oda nezman gelicek
Dogmadan hersey hazir olsun istiyorum oda 2 ay sonra gelicek insallah 7. Ayda

Allah allah nasıl bişi o öyle🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Benim bildiğim yeni bişiymiş 7 gin karantinadan sonra test yapmadan direk 7. Gübü sonunda çıkabiliyosun diye acaba oyuzden mi
Evet o yüzden. Devlet test yapmıyor zaten. Özel bi kurumdan yaptırdım. Bulaşıcılığı kalmıyor ölü hücreler karantinanız bitmiştir diyor. HES de de bitti görünüyor cidden. Ben napayım şimdi 😞

Evet o yüzden. Devlet test yapmıyor zaten. Özel bi kurumdan yaptırdım. Bulaşıcılığı kalmıyor ölü hücreler karantinanız bitmiştir diyor. HES de de bitti görünüyor cidden. Ben napayım şimdi 😞
OzmN çıkın diyosa çık , çok saaçma birşey cidden ama yapcak birşey yok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Back