- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #22.081
Valla benimde bi anlık oldu cidden bi daha olmadıYaaaa yerim onu bende hissetsem keşke hemenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benimde bi anlık oldu cidden bi daha olmadıYaaaa yerim onu bende hissetsem keşke hemenn
yaaaa darısı başımıza çok merak ediyorum bendeValla benimde bi anlık oldu cidden bi daha olmadı
Ayy inşallah hissederim bidahayaaaa darısı başımıza çok merak ediyorum bende
bende surekli hissetmek istiyorumAyy inşallah hissederim bidaha
Ahhhh bebişler ponçikler yaaaabende surekli hissetmek istiyorum
Yok diye biliyorum 2. Taramalı güzel çıkıyosa sanırım gerek yokBiz geldik bu gece 00:00 itibariyle 16+0 oluyoruz insallah ben 3 lu tarama yaptirmak istemiyorum bir zorunlulugu varmi
Ahhh ahh hic sorma teyzosu bak artik bizim emzik zincirimiz varAhhhh bebişler ponçikler yaaaa
Eğer ikili iyiyse yok. Bide ikili daha kesin diyorlar ama. Ben sadece bundan sonra ayrıntılıya gireceğim.Biz geldik bu gece 00:00 itibariyle 16+0 oluyoruz insallah ben 3 lu tarama yaptirmak istemiyorum bir zorunlulugu
İnşallah canımAyy inşallah hissederim bidaha
Yaaaa çok tatlı bende bi sayfa takip ediyorum var böyle şeyler bende yaptırmayı düşünüyorum çok güzel olmuş sen doğmadan halledersin çoğu şeyi, , oda nezman gelicekAhhh ahh hic sorma teyzosu bak artik bizim emzik zincirimiz var
Allah allah nasıl bişi o öyle Benim bildiğim yeni bişiymiş 7 gin karantinadan sonra test yapmadan direk 7. Gübü sonunda çıkabiliyosun diye acaba oyuzden miKarantinam bugün bitiyor tekrar test verdim pozitif çıktı. Arıyorum çıkabilirsiniz diyolar. Bu ne biçim bi iş?
Dogmadan hersey hazir olsun istiyorum oda 2 ay sonra gelicek insallah 7. AydaYaaaa çok tatlı bende bi sayfa takip ediyorum var böyle şeyler bende yaptırmayı düşünüyorum çok güzel olmuş sen doğmadan halledersin çoğu şeyi, , oda nezman gelicek
Bize test vermenize gerek yok 7 gün bitince çıkabilirsiniz demişlerdi ayrıca nasıl hala pozitif çıkar? Neden test verdin peki yine?Karantinam bugün bitiyor tekrar test verdim pozitif çıktı. Arıyorum çıkabilirsiniz diyolar. Bu ne biçim bi iş?
Evet o yüzden. Devlet test yapmıyor zaten. Özel bi kurumdan yaptırdım. Bulaşıcılığı kalmıyor ölü hücreler karantinanız bitmiştir diyor. HES de de bitti görünüyor cidden. Ben napayım şimdiAllah allah nasıl bişi o öyle Benim bildiğim yeni bişiymiş 7 gin karantinadan sonra test yapmadan direk 7. Gübü sonunda çıkabiliyosun diye acaba oyuzden mi
Aaaa 2 ayamı geliyomuş bende ordan alıcaktım o sayfadanDogmadan hersey hazir olsun istiyorum oda 2 ay sonra gelicek insallah 7. Ayda
OzmN çıkın diyosa çık , çok saaçma birşey cidden ama yapcak birşey yokEvet o yüzden. Devlet test yapmıyor zaten. Özel bi kurumdan yaptırdım. Bulaşıcılığı kalmıyor ölü hücreler karantinanız bitmiştir diyor. HES de de bitti görünüyor cidden. Ben napayım şimdi
Maşallah kuzuyaa annesini mutlu etmişValla benimde bi anlık oldu cidden bi daha olmadı