- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #21.921
Araya yazmiyorsunuz ondan olmuyor ISPOILER buraya yazan mesaj /ISPOILERay ben merak ettim sunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araya yazmiyorsunuz ondan olmuyor ISPOILER buraya yazan mesaj /ISPOILERay ben merak ettim sunu
Oldu hemen çok eğlenceli amaKanki biliyon ben cok zekiyim hemen kapıyorum ölcem
Biliyorum Nişantaşı çocuğusunKanki biliyon ben cok zekiyim hemen kapıyorum ölcem
Küfür ettin dimiOldu hemen çok eğlenceli ama
Sen bilirsin beniBiliyorum Nişantaşı çocuğusun
Ben bu işleri bırakmıştım yoldan çıkardınız yineKüfür ettin dimi
Kız şıp diye çözdü
Çıkmadıkta noldu dicem de ben çıkmıs olabilirimBen bu işleri bırakmıştım yoldan çıkardınız yine
Üstün zeka kahretsinKız şıp diye çözdü
Helal vallaaaaÜstün zeka kahretsin
Helal vallaaaa
Yaparlarmı şakalaşıyoz arkadaşlar vallaaaaaaBiZi bu gruptan atacaklar konu dışı sohbet ediyorsunuz diye ya
Mavi pembe mavi çok güzel olmus kalplerDisipline Girmis BirKadin o olmaz olur mu buralardadır kesin
Lila kız oMavi pembe mavi çok güzel olmus kalpler
Ortamı germiyoruz neyseki ama fazla mı laçkalaştırdık acabaYaparlarmı şakalaşıyoz arkadaşlar vallaaaaaa
Renk geldi gruba birsey olmaz cinsiyetler öğrenilir alışveriş yapana kadar böyle zaten o kadar çok duyar yedim ki burda alışkınım benBiZi bu gruptan atacaklar konu dışı sohbet ediyorsunuz diye ya
Beni atmayın direkt Allaha havale edinBiZi bu gruptan atacaklar konu dışı sohbet ediyorsunuz diye ya