- 15 Mart 2010
- 5.429
- 10.413
- Konu Sahibi yoncambenim
- #21.881
Peki bulanık nasıl oluyor öbürünü yaptım sanırımGözün üstünde çizgi var ona bas yukardaki üç noktadan girip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bulanık nasıl oluyor öbürünü yaptım sanırımGözün üstünde çizgi var ona bas yukardaki üç noktadan girip
Aaw hiç görmedim ne zaman?Ayyuy bi kere yedim yedim hiç farketmediniz 1 gün yoktumbirisimin kayınvalidesine laf etmişim oyuzden ban yedim 1 günlük . Bidaha kimseye yorum yapmıyom millet yüzünden ben gittim
Baya oldu yaaaa hatta daha ogün liste oluşmuştu oyuzden ben alttlarda kaldımAaw hiç görmedim ne zaman?
İlk 3 noktaya bas orda maske işaretine basPeki bulanık nasıl oluyor öbürünü yaptım sanırım
Nasıl oldu yaaaahulay lay lom
lay lay lom
Vayyy sen bu işi hemen çözdün, bide şu buğulamayı çöz, ben onu hala çözemedim
EN sonda değilde ortada var 3 nokta yine üst üste ona tıklayın sonra bilgisayar oyun koluna benzeyen en sondakine tıklayın araya mesajı girin hayırlı olsunPeki bulanık nasıl oluyor öbürünü yaptım sanırım
Ayyyyy bulduk buldummm , bakın hiç fbtl gibi anlatmıyosunuz,EN sonda değilde ortada var 3 nokta yine üst üste ona tıklayın sonra bilgisayar oyun koluna benzeyen en sondakine tıklayın araya mesajı girin hayırlı olsun
Yalnız grup bizi linç edecek yazmıyorum artıkAyyyyy bulduk buldummm , bakın hiç fbtl gibi anlatmıyosunuz,
Doğru Bende sustummmmYalnız grup bizi linç edecek yazmıyorum artık
Hayır kod yazıp yapmayı deneyecektim en son. Biraz biliyorum. Zaten o kodlar çıkıyor o düğmelere basıncaEN sonda değilde ortada var 3 nokta yine üst üste ona tıklayın sonra bilgisayar oyun koluna benzeyen en sondakine tıklayın araya mesajı girin hayırlı olsun
Deneyimli evlililerden yeni evlilere hayat kurtaran öğütler
Olanilir canım benim değerlerim iyiydi çünkü covid olunca verdi.Benimkini düşük gördü demekki.
Gebelikten önce ocean d3 1000lik içiyordum ama uzun süre olmamıştı..
Bir sürü online veren var canım ben baya araştırmıştım da kendimi toparlayamadım inş başlıcamKizlar hamilelelikte pilatese nasıl bakıyorsunuz. Faydalıymıs ve her türlü doğum sonrasına iyi geliyormuş. Biraz araştırdım ama Ankara da bulunduğum semtte yok .acaba videolardan izleyerek yapabilir miyim
Ay ben de aldım ya ilkte erkeğe uygun aldım kız da giyer diye sonra kız diyince kız şeyleri aldım da bence değişmez artık kızımın da bir sürü takımı var onları giyer4.ayımız bitiyor değişeceğini, net görememiş olabileceğini sanmıyorum canım ayy artık kalışverişler başlasın mn.
Ben bişiler aldım gelsin paylaşıcam sizinle gelmesini bekliyorum
Cok tatlılar gule gule giyinsinOlanilir canım benim değerlerim iyiydi çünkü covid olunca verdi.
Bir sürü online veren var canım ben baya araştırmıştım da kendimi toparlayamadım inş başlıcam
Ay ben de aldım ya ilkte erkeğe uygun aldım kız da giyer diye sonra kız diyince kız şeyleri aldım da bence değişmez artık kızımın da bir sürü takımı var onları giyer
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben öğretmenim de. İlk gebelik 24. Hafta da izne ayrılmayı düşünüyorum 32. Haftaya kadar. Daha sonra 32. Haftadanda doğuma kadar izin almayı düşünüyorum. Siz 37 ye kadar, 3 haftayı sonrasına saydırılabilir deyince bnde 37 ye kadar alsam sonrasında çalışmak durumunda kalıroz diye. Lakin hak olarak 37 den sonra çalışma yok analız izni o şekilde de. Dediğim gibi teşekkür ediyorum tekrardan.Hayır 32-37 arası çalışılabiliyor bu durumda. 37 sonrası çalışılabilir raporu alınamıyor mecburi izin kullanılıyor normalde de böyleydi
Amanda aman nasıl tatlı ciciler yarabbim çok tatlılarOlanilir canım benim değerlerim iyiydi çünkü covid olunca verdi.
Bir sürü online veren var canım ben baya araştırmıştım da kendimi toparlayamadım inş başlıcam
Ay ben de aldım ya ilkte erkeğe uygun aldım kız da giyer diye sonra kız diyince kız şeyleri aldım da bence değişmez artık kızımın da bir sürü takımı var onları giyer
Çok tatlılar ya, sağlıcakla kullansın inşallahOlanilir canım benim değerlerim iyiydi çünkü covid olunca verdi.