- 15 Mart 2010
- 5.429
- 10.413
- Konu Sahibi yoncambenim
- #21.841
Elini korkak alıştırma öğrensinAhhhh allahdan yapabiliyor şanslısın
Bizimki aç gezer yeminle bide yaptığımıda beğenmiyo illa anasının yemekler daha güzel şansılısın şanslı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elini korkak alıştırma öğrensinAhhhh allahdan yapabiliyor şanslısın
Bizimki aç gezer yeminle bide yaptığımıda beğenmiyo illa anasının yemekler daha güzel şansılısın şanslı
Bedme yeni öğrendimNasıl oluyor bu html kod mu yazicaz illa bir düğmesi mi var? Bana da öğretin
O zaman gelsin annesi yapsınAyyyyyy benimki hem yapmaz, hemde yapılanı beğenmez , anneci biraz yakında anasına yollucam yaptığı et tavuk başka bişiyi zevkle yapmaz
Gözün üstünde çizgi var ona bas yukardaki üç noktadan giripNasıl oluyor bu html kod mu yazicaz illa bir düğmesi mi var? Bana da öğretin
cevaplarken yukarıda üst üste 3 nokta var ya ona tıklayınca otomatik çıkıyor altta kod göz simgesinin üstünde çizgi var. spoiler kodunun ortasına yazıyoruzNasıl oluyor bu html kod mu yazicaz illa bir düğmesi mi var? Bana da öğretin
Ayyu yok yok istemem gelmesin o gitsinO zaman gelsin annesi yapsın
Buğulu nasıl oluyorcevaplarken yukarıda üst üste 3 nokta var ya ona tıklayınca otomatik çıkıyor altta kod göz simgesinin üstünde çizgi var. spoiler kodunun ortasına yazıyoruz
Ay uzaktan bakınca sanki altında kötü bir sey yazıyor gibi duruyo, çok iyi yabu güzelmiş gerçekten denememiştim daha önce
Ben yeni evliydik biz böyle bir cümleyi kurmayı denedi sevgili kocam ve yemeği götünüp karşı komşuya verdim tencereyle. Bir daha en güzel yemeği kimin yaptığı konusunda hep hemfikirizAyyyyyy benimki hem yapmaz, hemde yapılanı beğenmez , anneci biraz yakında anasına yollucam yaptığı et tavuk başka bişiyi zevkle yapmaz
Yidiim bileBaharatininaz koyarsın
Öteki üç noktaya basınca maske işareti var ordanBuğulu nasıl oluyor
Vayy beeeee helallll cesaretli Yaaaa delirtiyo beni yaaaa cidden bu konuda Kendiler başka yerli ben başka, aynı yemekleri yapmıyoruz cidden sıkıntı bende deniyim senin yaptığınıBen yeni evliydik biz böyle bir cümleyi kurmayı denedi sevgili kocam ve yemeği görünüp karşı komşuya verdim tencereyle. Bir daha en güzel yemeği kimin yaptığı konusunda hep hemfikiriz
bumu yaptım mı acaba
Buğulu nasıl oluyor
Ben onda hile yaptım cevabı alıntılayınca çıkanı kopyaladım aradaki yazıyı değiştirdimBende yapamadım yaaaa fbtl
TamamdırÖteki üç noktaya basınca maske işareti var ordan
Aynen öyle oldu İnşallah değişmez canım. Senin için dua ediyorum senin ki inşallah değişirHaftan 15+değişmez artık çok şükür gönlüne göre oldu
Akıllı kadın ben burda uğraşıyomBen onda hile yaptım cevabı alıntılayınca çıkanı kopyaladım aradaki yazıyı değiştirdim
kızlar bir şey soracağım
sağlık ocağındaki ebe bana d vit. verdi. doktoruna da sor kullan dedi.
doktorum yurt dışında, telefonla iletişimimiz de yok. ilaç da iki gündür duruyor öyle napsam bilemedim. size verdiler mi kullanıyor musunuz? yani bence sorulacak bir tarafı yok gibi normal herkesin eczaneden alabileceği bir d vitamini