- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #21.721
O zaman ben bugün aldığım bir fiyatı vereyim, tabi benim ssvd olduğu için ekstra pahalı ama birazcık uçmuş fiyatlarbayaaa hemde bu nedir yaa
Ultrason kalitesinden belki bilmiyorum benim kızlarım hiç böyle net değildi ama ultrasonlar da o zamanlar çok dandikti bunda çocuğu al oturt herşeyi net anlar ağzının içindeki diş yerleri parmaklarında tırnakları bile belli o derece hatta büyük ablasına benziyordu yüzü.Herşeyin yolunda gitmesine sevindim, ultrasonda belirgin görünüyorsa erkek derler anlatıklarından ben erkek hissettim
Diyemedim ben insanların yüzüne kedi oluyom sonra böyle arkadan atıp tutuyomÇok memnunum ya sizden
Bir de özel yerinize gelicem
Oldu" keşke diyeydin yahu
İçinde kalmazdı
neeee? Allahım bu fiyatlar nedir yaaa dünyaya bir çocuk getiriyoruz sanki ne buuu? insanlar bu fiyata bypass oluyor hatta daha ucuza doktorlar iyice kafayı yedi benceO zaman ben bugün aldığım bir fiyatı vereyim, tabi benim ssvd olduğu için ekstra pahalı ama birazcık uçmuş fiyatlardoktor 15.000₺ + 6.750₺ hastane epidural suda vs dersen fiyat artıyor.
Gerçekten öyle. Benim durumun özel olmasa ilk gebeliğim olsa seçenek çok ama ssvd olunca herşey özel maalesefneeee? Allahım bu fiyatlar nedir yaaa dünyaya bir çocuk getiriyoruz sanki ne buuu? insanlar bu fiyata bypass oluyor hatta daha ucuza doktorlar iyice kafayı yedi bence
İçinde kalmazdı ondan dolayı şey ettimDiyemedim ben insanların yüzüne kedi oluyom sonra böyle arkadan atıp tutuyom
Eee büyümüş tür annesi yukarı çıkıyo artıkBu arada ben çocuğu sağda sanıyordum ama ortada ve yukarıda yani bikini üstü falan değil daha yukarıda. Başı sağda. Koca kafalı mıdır nedir hep baskı yapıyo
evet onu bende farkettim ben tüp bebeği 10bine yaptırdım hemen hemen doğuma o kadar istiyorlar çığırlarından çıkmışlar bunlar herkes kafasına göre fiyat koyuyor işte kimden ne alırsam muhabbeti galibaGerçekten öyle. Benim durumun özel olmasa ilk gebeliğim olsa seçenek çok ama ssvd olunca herşey özel maalesefdaha doğrusu doktor çok pahalı oluyor
kızlar bir şey soracağım
sağlık ocağındaki ebe bana d vit. verdi. doktoruna da sor kullan dedi.
doktorum yurt dışında, telefonla iletişimimiz de yok. ilaç da iki gündür duruyor öyle napsam bilemedim. size verdiler mi kullanıyor musunuz? yani bence sorulacak bir tarafı yok gibi normal herkesin eczaneden alabileceği bir d vitamini bu
10 bine tüp bebek valla bedava olmuşevet onu bende farkettim ben tüp bebeği 10bine yaptırdım hemen hemen doğuma o kadar istiyorlar çığırlarından çıkmışlar bunlar herkes kafasına göre fiyat koyuyor işte kimden ne alırsam muhabbeti galiba
evet acıbadem hastanesinde 10.250 tlye toplama ve transfer işlemim yapıldı çok şükür ilk denememde tuttu :)10 bine tüp bebek valla bedava olmuşBen 1 araba parası verenleri biliyorum 1 defada
Ben de ilçede yaşıyorum sırf doktor için merkeze gidiyoruz. Gerçekten seçenek azlığı çok çok kötü
Bana ilk gebeliğimde de şimdi de vermediler. Kendi doktorum da vermemişti, ta ki covid olana kadar. Aşağıdakini verdi. Ama sana tavsiyem doktoruna sor çünkü bebek doğduktan sonra bile verdikleri ilacı doktorumuz kullandırtmamıştı. İçerik farkları oluyormuş.
Korkma arkadaşım ben çok ağır hatlattim kontrole dün gittim maşallah iyi dedi kızım parmağını emiyordu çok sevindim pekmezli tereyağı içiyorum öksürük için nefes darlığına da dahiliye git dediMerhaba çok geçmiş olsun. Benimde öksürük şikayetim aynı sizin dediğiniz gibi. Doktor kontrolüne gidebildiniz mi bebeğiniz iyi mi ? Beni. Kontrol haftaya endişeliyim öksğrmekten bebeğe bir şey oldu mu diye
Doğum ücretleri epey yüksek maalesef
Hindistan'da bir kadın YouTube da izlediği videolardan öğrenip evde doğurmuştuEvde doğumu mu araştırsak ne?
Özgü Namal yaptıysa yaparız yani. Ben de evde doğmuşum
Merhaba yapıp biraz yiyebilirsin az yedigin sürece midene de dokunmaz bence:)Selam kızlar bugün kendimi iyi hissediyorum azıcıkta olsa yemek yiyebildimama canım aşırı derecede noodle çekiyor daha yeni midemi düzeltmişken bozmayayım hemde zararlı diyorum ama çok canım çekti ya
Baharatlı falan oluyor ya ondan korktum ama yiyeceğim galiba ya ilk defa bir şeyi bu kadar canım çektiMerhaba yapıp biraz yiyebilirsin az yedigin sürece midene de dokunmaz bence:)
Boşver yeeee yaaaa sallll gitsin, bidahamı gelicen dünyayaaaaaa.Selam kızlar bugün kendimi iyi hissediyorum azıcıkta olsa yemek yiyebildimama canım aşırı derecede noodle çekiyor daha yeni midemi düzeltmişken bozmayayım hemde zararlı diyorum ama çok canım çekti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?