- 16 Ekim 2015
- 114
- 167
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.141
Yarın gidicem doktora nasipse, çok heyecanlıyımgebeliğimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın gidicem doktora nasipse, çok heyecanlıyımgebeliğimde
Canım senin de mi tüp bebek tedavisi ile oldu :) hayırlı olsun bu arada :))bende 4 senedir tedavideydim ilk tüp bebek denemem o yüzden tedirginim
Ne güzel, çok sevindim, güzel güzel büyüsünler kızçeler. İkiz zordur ama güzeldir derler. Sağlıkla doğsunlarKızlarrrr öncelikle keseyi görenleri tebrik ediyorum aramıza katılanlarada kocaman hoşgeldin
Ben bugün çok şükür ikisininkinide duydum biri 6+6 biri 6+2 çıktı. İkisinin kalp atışları da gümbür gümbürdü
Yalnız doktor ikiz gebelik her zaman riskli kategoridedir dedi, lekelenmeler vs olabilir primal falanda verdi bulantıyı diyince
Ben de diofol kullanıyorum onda da iyot var, ama devlet karşılamıyor.oo süper
valla masıl geçcek zaman çok zor
ayy hemen kaydettim çok sağol
Canım bende dün 4+4te keseyi gördüm doktor 10 gün sonra kalp atışı için kontrole çağırdı. benimde senin gibi 5+6 olacak haftaya çarşamba günü. İnşallah duyabilirizKızlar bildiğiniz gibi ben 5+1'de geçen hafta dayanamayıp hastanede baktırmıştım ve keseyi görmüştüm, dolayısıyla bugünkü randevumu pazartesi gününe erteledim...
Kalp atışını da duyalım bebişi de görelim diye.
5+6 olup kalp atışı + bebişşi gören oldu mu???? Haftaya pazartesi 6+6 gibi olacak o zaman duyulur heralde di mi
Bugün 1184 çıktı tam 10 gün gectiCanım 1184 çıküığında adetin kaç gün ğeçmişti
Canım ben 5 haftalıkken baktırmıştım 1600 gibi bi rakam çıkmıştı seninde gayet güzel çıkmışBen de tecrübeli annelere bir danışmak istiyorum betayla ilgili çok sevimsiz tecrübelerden sonra sormadan edemedim.
2 ekim son adet tarihimdi.
1 kasım beta 261
3 kasım beta 676
10 kasım beta 4043
bugün 5+4 yarın kontrole gideceğim kısmetse. Merak ettiğim bu değer 5 hafta 4 gün için normal midir sizlerin nasıl?
Sağ olun kızlar iyi ki varsınız.
Merhaba doktor bana Vinalac önerdi. Hem folik asit hemde multivitamin içeriyor. Ben onu alıp kullanmaya başladım.Kızlar günaydınmultivitamine başlayan var mı aranızda? magnezyum, kalsiyum vs önemli diyorlar
Merhabalar ben de gen testi yaptırdım iki gen mutasyonu çıktı. İlk düşüğümden sonra yaptırdım ve ikinci hamilelikte öğrenir öğrenmez iğneye başladım oscapar 4000. Ama kalbi yavaş attı kaybettim. Şimdiki gebeliğimde 6000 olandan kullanıyorum. Her akşam bir tane de corasprin içiyorum. Her düşük kan pıhtılaşmasından değil önlem almakta fayda var. Oğlumda hiç kullanmamıştım MaşaALLAH gen denk gelmemiş şansımıza. Bunlar da şanslı bebekler olsun dualarlayım kızlar.Canım seninki de bir mucize gerçekten
Belki bu olaylar bizi bu gebeliğe hazırladı ben böyle düşünüyorum artık. Sor muhakkak, burda @karaca3443 arkadaşımız var onun da benimle aynı o iğne kullanıyor mesela.
Doktorlar heralde bir tereddüte mahal vermeyecek şekilde İşeri tarihe veriyorlar canım. Benim bir düşük geçmişim olduğu İçin ben her hafta geleyim diyeceğim doktoruma:) ama 15 ine de bir şey kalmamış bekle istersen.
çok sağ ol canım cevabın içinCanım ben 5 haftalıkken baktırmıştım 1600 gibi bi rakam çıkmıştı seninde gayet güzel çıkmış
Aminn hepiniz sağ salim duyarsınız inşallah canım hiç endişe etme, duyacaksın Allah'ın izniyleÇok sevindm canım yaa inşallah kalp atışı duymak bize de nasip olur benm bir boş gebeliğim var çok tedirginim
İnşallah canımAminn hepiniz sağ salim duyarsınız inşallah canım hiç endişe etme, duyacaksın Allah'ın izniyle
Ben geçen senenin haziran annelerini yönetiyordum listeyi ben yaptım ama konu sahibi yapabiliyor sadeceKızlar sayımız zaman içinde daha da artar diye düşünüyorum.Kim kimdi, kaçıncı gebelikti falan toplu bakmak ve takip etmek, ileride doğumu yaklaşanları bilmek falan güzel olurdu. Şu liste işini burda yapamıyor muyuz şimdi? Konu sahibi dışında biri yapamıyor mu? Ben uzun süredir kk'dayım ama hiç topik açmadım ya da tablo yapmadım. Tecrübeliler bi bilgilendirse? Aylar hatta yıllar sürebilecek bir başlık bu, bi ayar çekelim yapabiliyorsak, tablo ekleyelim.
Çok sağol canım ben de ona bi bakıyım :))Merhaba doktor bana Vinalac önerdi. Hem folik asit hemde multivitamin içeriyor. Ben onu alıp kullanmaya başladım.
Ayy teşekkür ederim kızçeler diyince içim bir garip oldu inşallahNe güzel, çok sevindim, güzel güzel büyüsünler kızçeler. İkiz zordur ama güzeldir derler. Sağlıkla doğsunlar
Yalnız bu ilacı devlet karşılamıyor. Bizde kendimiz almak durumunda kaldıkÇok sağol canım ben de ona bi bakıyım :))