- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
- #2.121
Bnde 23 kasimda gidicem muhtemelenBana 25 kasıma randevu verdi dr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde 23 kasimda gidicem muhtemelenBana 25 kasıma randevu verdi dr.
Benimki de 23 kasıma verdi :)Bana 25 kasıma randevu verdi dr.
Aynen canım
Benim başlangıç 29 eylülCanım benimde son adet tarihim 30 Eylül yanlış girdim takvime senin kaçıydı
Hem nasıl ilki hiç böyle değildi
Aynı bende de akşam daha çok oluyor ne denesem boşHem nasıl ilki hiç böyle değildi...
Zaman nasıl geçecek hadi bakalım sabredicez :)
Kuzum ben bunu kullanıyorum iyot içerikli folik asitler daha iyi oluyormuş devlet karşılamıyor ama memnunum arkadaş tavsiyesiyle almıştımBu folik asidi kullanan varmı, ben başka marka kullanıyodum da kullanna barsa buna gecicem
Bende 27 sine aldımm kuzum yaBana 25 kasıma randevu verdi dr.
Görülmemesi normal canım 6.hatfada daha net görülür.Merjabalar benimde sat 2 ekim 2021 1 kasimda test yaptim hemen cizgi koyu cikti.kan testi yaptim 1552 cikti.kese faha küçük 4mm cikmisti.6 kasimda da 9mm olmasina ragmen kesede bisey gorunmedi cuma gununue randevu aldim acaba cikar mi.hcg degerim 5 kasimda 13332 cikmisti.eylul ayinda negatif bir tüp bebek tedavisi gecirdim simdi de bos gebelik falan korkuuorum
Çok sevindm canım yaa inşallah kalp atışı duymak bize de nasip olur benm bir boş gebeliğim var çok tedirginimKızlarrrr öncelikle keseyi görenleri tebrik ediyorum aramıza katılanlarada kocaman hoşgeldin
Ben bugün çok şükür ikisininkinide duydum biri 6+6 biri 6+2 çıktı. İkisinin kalp atışları da gümbür gümbürdü
Yalnız doktor ikiz gebelik her zaman riskli kategoridedir dedi, lekelenmeler vs olabilir primal falanda verdi bulantıyı diyince
oo süperBende 27 sine aldımm kuzum ya
valla masıl geçcek zaman çok zorZaman nasıl geçecek hadi bakalım sabredicez :)
ayy hemen kaydettim çok sağolKuzum ben bunu kullanıyorum iyot içerikli folik asitler daha iyi oluyormuş devlet karşılamıyor ama memnunum arkadaş tavsiyesiyle almıştım
Ahh onların minik kalplerini öperimKızlarrrr öncelikle keseyi görenleri tebrik ediyorum aramıza katılanlarada kocaman hoşgeldin
Ben bugün çok şükür ikisininkinide duydum biri 6+6 biri 6+2 çıktı. İkisinin kalp atışları da gümbür gümbürdü
Yalnız doktor ikiz gebelik her zaman riskli kategoridedir dedi, lekelenmeler vs olabilir primal falanda verdi bulantıyı diyince
Gözün aydın Ben de eczaneden prılam aldımKızlarrrr öncelikle keseyi görenleri tebrik ediyorum aramıza katılanlarada kocaman hoşgeldin
Benim şükür henüz mide yanması dışında birşeyim yok arada yanıyo ama bulantı hiç yaşamadım belki ileriki haftalarda olur ama gündüz uyku basması dışında hiç hamile gibi hissetmiyorum. Gece yokluyoBulantılarınız nasıl başladımı peki
Süper haberr canım sağlıklı büyüsün minişler inşallahKızlarrrr öncelikle keseyi görenleri tebrik ediyorum aramıza katılanlarada kocaman hoşgeldin
Harikaa sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarrrr öncelikle keseyi görenleri tebrik ediyorum aramıza katılanlarada kocaman hoşgeldin