- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 23
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.921
Anladım canımBende 10 gün den 3 kere rapor aldim arada haftayı bağlamak için yıllık izin yazdırdım simdi de yeni 30 gün rapor aldim hamile olduğumuz için ve pandemi olduğundan bise demedi idare bende 2 yıl ücretsiz izin alacam
Neden düşünmüyorsunuzİdari izni kullanmak mecburi değildir diye düşünüyorum, ben kullanmayı düşünmüyorum
37ye kadar çalışıp aktarabildiğimi aktarmak istiyorum. Ayrıca 8. Sınıflar bende onları yarıyolda bırakmak istemiyorumNeden düşünmüyorsunuz
İdari izinli olduğumuz tarihi aktaramıyoruz. Aktarmak için 37ye kadar çalışmak gerekiyor. 5 haftayı aktarmak için 13 hafta çalışmak bana mantıklı gelmiyor pandemi şartları da var tabiCanım pandemide dolayı 24. Haftadan sonra idari izinli sayılıyoruz. Bu durumda doğumdan önceki 5 haftayı doğumdan sonraya aktarma gibi bir durum olabilir mi?
Hazir olanlar da koruyucu madde var diye olabilir. Ama ona bakarsanız sosis sucuk salam hamburger patates kızartması gibi şeyler de yasakama bu insanları durduruyor mu hayır
Ben de öyle düşünüyorum.İdari izinli olduğumuz tarihi aktaramıyoruz. Aktarmak için 37ye kadar çalışmak gerekiyor. 5 haftayı aktarmak için 13 hafta çalışmak bana mantıklı gelmiyor pandemi şartları da var tabi
ya ben normalde ikisinde de acayip doktora giderdimsen nasıl duruyorsun bunca zaman ben hem devlete hem özele gidiyorum canım merak ediyorum ben bile senin kızmı diye meraktan çatlayacam öğren artık grup olarak biz çatladık
bende yiyorum ayvalık tostu salam sosis ne kadar işlenmiş varsa içindeGeçen gün ayvalık tostu gömdüm. İçinde yok yok malum. İyice baktım pişmişler mi diye bir güzel yedim valla. Aklıma düştü 2 gün ne yapayım
Ben kızımda reflğ yatağı almamıştım, başucu beşiği vardı minicik onun altını yükselmiştim azıcık ama şimdi o beşik yok kalabalık yapıyordu çıkarmıştım elden, diğer beşik ikea beşiklerden biraz büyük kalacak o yüzden acaba alsam mı diyorum, memnun kalmışmıydın?
Valla geçen ben de yedim ayvalık tostuGeçen gün ayvalık tostu gömdüm. İçinde yok yok malum. İyice baktım pişmişler mi diye bir güzel yedim valla. Aklıma düştü 2 gün ne yapayım
Kastamonunun neresi benim anneannemlerde kastamonuda araçBiz de yazın köye gidince tereyağı ve süt dondurtup donuk olarak getiririz. Burada sütle peynir, yoğurt falan yapıyorum. Süt çabuk tükeniyor da tereyağları buzlukta duruyor. Bittikçe çıkarıyorum.
Annem her sene tarhana yapar. Bu sene bebek tarhanası da isticem domatessiz bibersiz
Taşköprü sarımsağı alırız.
Bir de Balat'ta Kastamonu pazarı oluyor. Pazarcılar günübirlik gelip akşam olmadan toplanıyorlar. Memleket havası için oraya gideriz bazen. Köy ekmeği falan alırız
2. De bordo bereliyizBen ayrıca cevap beklerim
Çocukta pişik olsaydı ben de kullanırdım tabi canım. Çare arıyor insan o an
Ben bebe yağı kullandım kek gibi. Fiske fiske kabardı çocuğum. Tekrar yıkayıp sudocrem sürmüştümİlk çocuk deneme tahtası gibi
2.ci her anlamda çok çok kolay oluyor. Bir kere rahat oluyorsun. Bide yakın yaşta bilgiler taze2. De bordo bereliyiz
bende yiyorum ayvalık tostu salam sosis ne kadar işlenmiş varsa içinde
Valla geçen ben de yedim ayvalık tostune yapalım yani canımız cekince
Kastamonunun neresi benim anneannemlerde kastamonuda araç
Benimde çok değişik geçiyor. Anlamadım. Her şeye ağlama aşırı yorgunluk saçma bir beslenme. havadan mı sudan mı anlamadım.
İşlenmemiş ne var ki zaten
Valla bu gebelik bana bir değişik başladı hadi hayırlısı
2. De bordo bereliyiz
Benimde çok değişik geçiyor. Anlamadım. Her şeye ağlama aşırı yorgunluk saçma bir beslenme. havadan mı sudan mı anlamadım.
Benimde ikisinde de dedi. Şimdi diyorki ben boşa konuşmuşum gördüm göreceğimiAğlama yok da çabuk parlama, ani uyku basması ve bir anda gelen ne yesem dürtüsü
İlerleyen haftalarda belgesel izleyip ağlayabilirim de belli olmaz..
İlkinde ne kadar sakinmişim şimdi anlıyorum. Eşim bile derdi niye canın bir şey istemiyor ne biçim hamilesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?