- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.761
Evet çocuğa 6 ay su verilmezmi, yeğenime verilmiyodu, babam deli oluyodu şu çocuğa su verin artık diyeVe anne sütü alan bebeklere genelde su vermezler. Ben ara sıra 1 çay kaşığı verdım.
O yüzden de ağzında hic pamukcuk sorunu yaşamadım.
Verilmez derler anne sütü aldığı icin. Ama anne sütü alan bebeklerin ağzının ici pamukçuk olabiliyor, anne sütünden başka bisi almadığı için.Evet çocuğa 6 ay su verilmezmi, yeğenime verilmiyodu, babam deli oluyodu şu çocuğa su verin artık diye6 ayın sonunda su verildi bayada içti, babam dedi çocuk yandı artık sususzlukdan
Bende verrim ozman ağzınıde mendille siliyosun galiba hep,Verilmez derler anne sütü aldığı icin. Ama anne sütü alan bebeklerin ağzının ici pamukçuk olabiliyor, anne sütünden başka bisi almadığı için.
O yüzden 1 çay kaşığı su verdım ben
Onu bilmiyorum canim.Bende verrim ozman ağzınıde mendille siliyosun galiba hep,
Annem bide şekerli su veriyo hastanede, sarılık olmuyomuş çocuk , benim doğumumda kardeşimde devlet hastanelrrinde 6 kişi oluyomuş odada,
Hepsi sarılık geçirmiş, annem şekerli su verdim hiç birnizde olmadı dmeiş. Onada doktor yap demiş
Ohaa yaaaaa ohaaAha bu saçma diş kasıyıcı o zaman 75 -100 ₺ idi
Grupça almıştık nerdeyseşimdiki fiyatına bakın
Yuhhh yani
Annişler olarak yazın bmyle şeyleri ben yazıyorum not detrerine hepsini, yarısını şubatta alıcam sanırımOnu bilmiyorum canim.
Açıkçası mendil kullanacak hic fırsat olmadı
Ağzının suyu da akmadı
Kusması da olmadı
6.ay ek gıda döneminde peçete ile basladım
Diş kaşıyıcı sophieOhaa yaaaaa ohaa
Parmağımj veriyim onunla kaşısınDiş kaşıyıcı sophie
Benimki de zaten baya sorun çıkartmıştı parasını o ödeyeceği icin.Parmağımj veriyim onunla kaşısınbabaya söylersem kalpden gider
Allahdan siz ikiniz birlikte çalışıyosunuz galiba, şuan ben çalışmadığım için dahada yük bindiBenimki de zaten baya sorun çıkartmıştı parasını o ödeyeceği icin.
Aaaa geçmiş olsun canımKızlar biz de covid olduk ailecek. Çok fenayız. Bebeğimin de ateşi var. Dikkat edin siz de.
Hayır canım o zaman çalışmıyordumAllahdan siz ikiniz birlikte çalışıyosunuz galiba, şuan ben çalışmadığım için dahada yük bindi
Geçmiş olsun canim. D vitamini kullanmayı unutma hergünKızlar biz de covid olduk ailecek. Çok fenayız. Bebeğimin de ateşi var. Dikkat edin siz de.
Yani sende oda çalışıyo demek istedim evdeyim dedin yaaaHayır canım o zaman çalışmıyordum
O yüzden para muhabbeti oldu . Suan istesem o saçma kasıyıcıya o parayı veririm
Hiçbişi diyemez.
Ama işte ber vermem o parayı onao zaman verirdim aşırı pahalı gelmiyordu bana . Suan abartmakla kalmamışlar cılkını çıkarmışlar.
Birlikte çalışmıyoruz bu arada
Dikiş izi nedir? Kremi mi?Bunları yazdım, eksiltim çoğaltabilirim düzenlicem sonradan
Aynı benim sonucum. 4G/5G burada normal sayılıyor. Heterozigot diye bile geçmiyor. Sonuç olarak ilaç kullanıyor musun, kullanmıyor musun? Benim için ne önemli soru bu, nefesimi tuttum bekliyorumBenim test sonucum bu şekilde ve doktor herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ona rağmen heterezigot genler önemli değil denildi.
Tarihe karışmıştırYani sende oda çalışıyo demek istedim evdeyim dedin yaaa
İşte gerçekden çalışmak sormadsn bişi almak daha iyi
Bu arada inşallah o kaşıyıcı hala duruyodursaklamışsındr inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?