- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.721
İnan çok uğraşıyorum görüyorsunHadi sonunda senin gibi ilaç kullanmayan birini buldun sonunda galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan çok uğraşıyorum görüyorsunHadi sonunda senin gibi ilaç kullanmayan birini buldun sonunda galiba
Ben oraya geldiğimde dönem sen çalışıyormuşsun ozaman 2018-2019 filandı ama gelende kıvırcık saçlı bi kadın doktor var Feyza mı neydi düşüğü onunla yaptım üstüne ayy düşmüş toparlan gel dedi böyle soğuk soğuk ondan onu hiç sevmiyom Aylin hanıma da atom karınca diyorlardı sanırım ufak tefek koştur koştur halde sürekliAylin hanım benim de doktorum
12 yıl once oğlumun doktoru da oydu
2 sene oldu ayrılalı ama 6 sene bende Tınaztepe de çalıştım
Doğum fotografcısıydım
Canım benim ben de aynı şeyleri düşünüyorum inan. Cumayı iple çekiyorum. Sürekli elim karnımda keşke hareketlerini hissedebilsek içini ferah tut. İyi düşünelim iyi olsunlarYapmıyormuş gibi yapıyorum ama kendinden sıkıldım hamile olmasam hiç umrumda olmaz pozitif çıkmışım nefesim daralmış bilmem bişiler olmuşum hiç umursamam öyle canı tatlı biri değilimdir ama şimdi içimdeki minik kızı düşünüyorum ister istemez acabalar basıyor hayırlısıyla karantinam bitse de bebeği görmeye gidebilsem
Tostların en güzel olduğu saatlerİştah perileri geldi yine bu saatte
İnşallah canımHoş geldin canım.
Sağlıkla geçsin hamileliğin inşaallah
Ne yemeni tavsiye ediyorlarİştah perileri geldi yine bu saatte
Alllahımmmm şuan et gibi geliyo gözüme yeminleTostların en güzel olduğu saatler
Ben maydanozlu omlet yedim yoksa bayılcaktım açlıkdanNe yemeni tavsiye ediyorlar
Ne yedin mesela?İştah perileri geldi yine bu saatte
OmletttNe yedin mesela?
9 günde düştüAnnişler siz uyanıksınız bişi sorcam şuan youtubede bebekmalışverişi izliyorumda , bebekler galiba göbek bağı düşene kadar yıkanmıyor,
Bebek pamuğu varmış, temizleme sularıyla temizliyolarmış, sizde öylemi kullandınız, Anteplililili ssevilll Surrender
Ben de meyve yiyorumOmlettt
Biz düşene kadar yikamadik oraya sadece gazli bez koyduk düştükten sonrada her banyodan sonra iyice kurulamak gerekiyor bakimi önemli oranınAnnişler siz uyanıksınız bişi sorcam şuan youtubede bebekmalışverişi izliyorumda , bebekler galiba göbek bağı düşene kadar yıkanmıyor,
Bebek pamuğu varmış, temizleme sularıyla temizliyolarmış, sizde öylemi kullandınız, Anteplililili ssevilll Surrender
Benim bunların haricinde pai de heterozigot, faktör V homozigot. Faktör V baya riskliymiş gebelik harici normal hayatta senin için bile risk oluşturabilir diyorlar. O yüzden direkt bu gene odaklanıyorlar. İğne ve coraspin kullanıyorum şuan bu 3. Gebeliğim. 2 kaybım oldu ikinci 24 haftalıktı pıhtılaşmadan şüphelenmişlerdi öyle de çıktıBu geni çok önemsiz görüyorlar. Pıhtılaşma yok, bu pıhtılaşma değil diyorlar. Size de öyle mi dediler? İğne falan kullanmıyorsunuz sanırım. Ben de kullanmıyorum.
Anam greyfurt yiyecemde suyumuz kesik bi gelemedi kahrolmayasica yemiycem küstüm belediyeyeBen de meyve yiyorum
Yıka bir bardak hazır suda sen deAnam greyfurt yiyecemde suyumuz kesik bi gelemedi kahrolmayasica yemiycem küstüm belediyeye
İnan 1 bardak suyum kaldi vallahi onuda icip uyuyacagimYıka bir bardak hazır suda sen de
Hadi yaaa bişi olmadımj, bunlar abartıyo ozman9 günde düştü
Yıkayan var
Ben yıkamadım ve hiçbiri yapmadım
Akışına bıraktım
O işi erken hallettimBen de meyve yiyorum