- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.741
Heeeeee peki yıkamadığın da bebeği pamuklu temzileme sularıyla temizledin mi boynunu koltuk altını fflnnnBiz düşene kadar yikamadik oraya sadece gazli bez koyduk düştükten sonrada her banyodan sonra iyice kurulamak gerekiyor bakimi önemli oranın
Valla kv deydi o işHeeeeee peki yıkamadığın da bebeği pamuklu temzileme sularıyla temizledin mi boynunu koltuk altını fflnnn
Aslında net hatırlayamadım. Belki de göbeği gazlı bezle sılınıyordu.Hadi yaaa bişi olmadımj, bunlar abartıyo ozman
O işi erken hallettim
Ve eczaneden bebek yıkama süngeri alıyordum. E bebekte de vardırHeeeeee peki yıkamadığın da bebeği pamuklu temzileme sularıyla temizledin mi boynunu koltuk altını fflnnn
Heeee bizde öyle yaparız ozman özellikle temizleme suyu almıyım boşunaValla kv deydi o işbir kaba sicak su yaptim icinede bebek şampuani koyfum biraz onunla silmisto her yerini kafasinin icinden beri temiz oluyoduda
Temizleme suyu derken bile dilimde israf oluyo şuanHeeee bizde öyle yaparız ozman özellikle temizleme suyu almıyım boşuna
Herhalde normal temiz beezlede olsa olur boşuna temizleme suyu almayalımAslında net hatırlayamadım. Belki de göbeği gazlı bezle sılınıyordu.
Yıkamadım öyle zahmetli bir bakım yapmadım, 9 günde düştü tek hatırladığım bu
Öylee çubukla bısıler yapmadım
Sebamedi yazdım notlara ozman , yıkama süngerde alıcamVe eczaneden bebek yıkama süngeri alıyordum. E bebekte de vardır
Şampuan olarak sebamed kullandım
Valla bilmiyom yaaa alırım boşuna masraf olmadınTemizleme suyu derken bile dilimde israf oluyo şuan
Gercekten gereksiz bi icat ha alanlarda oluyordur ama gerekli degil yani tertemiz suya 1 damla sampuan damlat sil gitsin mis gibide kokarValla bilmiyom yaaa alırım boşuna masraf olmadın
Tamamdır almıyım boşunaGercekten gereksiz bi icat ha alanlarda oluyordur ama gerekli degil yani tertemiz suya 1 damla sampuan damlat sil gitsin mis gibide kokar
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın, hepimiz alırızBenim bunların haricinde pai de heterozigot, faktör V homozigot. Faktör V baya riskliymiş gebelik harici normal hayatta senin için bile risk oluşturabilir diyorlar. O yüzden direkt bu gene odaklanıyorlar. İğne ve coraspin kullanıyorum şuan bu 3. Gebeliğim. 2 kaybım oldu ikinci 24 haftalıktı pıhtılaşmadan şüphelenmişlerdi öyle de çıktı
Bebe yağıValla bilmiyom yaaa alırım boşuna masraf olmadın
He oldu deseydinTamamdır almıyım boşunaBenim eşime kalsa, ıslak mendille sil işte dedi
Belki de bazı şeyleri kullanma gereği bile duymayacaksın. Ben 3 yaşına kadar sebamed kullandımHerhalde normal temiz beezlede olsa olur boşuna temizleme suyu almayalımbilmediğim için şimdi gider gerekli gereksiz şey alırım, not tutuyom
Sebamedi yazdım notlara ozman , yıkama süngerde alıcamMuslerada iyi diyolar ama çok pahalınya
Listede varBebe yağı
Bebe pudrasi
Bunlar gerekli mesela
Okdar bilgili işteHe oldu deseydin
Yaniiii boşuna oakdar para vermeye bencede gerek yok, sebamed de yapmıyosa alınırBelki de bazı şeyleri kullanma gereği bile duymayacaksın. Ben 3 yaşına kadar sebamed kullandım
Ne konak oldu, ne kabuklanma, ne alerji.. gayet memnunum
Kapitalizmin kölesi olmaya gerek yok o kadar da
Bunları hıc kullanmadım ben .Bebe yağı
Bebe pudrasi
Bunlar gerekli mesela
Benim test sonucum bu şekilde ve doktor herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ona rağmen heterezigot genler önemli değil denildi.Daha bugün sordum. Doğuma kadar alacaksın dedi. Ben b12de alıyorum hala. Yani kan sulandırıcı yerine bunlar benim ilacımmışKan sulandırıcı kullanmıyorsunuz değil mi? İlk defa değerleri bana benzeyen ve kullanmayan birini tanımış olacağım, içim çok ferahlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?