- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.521
Hadi hayırlısı bakalım gen testi yaptirmistik o nedenle kesin belli olduYa açık açık belli oldu mu Ben de iki saat sonra gideceğim, çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı bakalım gen testi yaptirmistik o nedenle kesin belli olduYa açık açık belli oldu mu Ben de iki saat sonra gideceğim, çok heyecanlıyım
Orasi bana çok çok uzak canım ya pursaklar ooooo sagol yine deTam 14+0 da pursaklar da duru tıp merkezi var orada ogrendim ve fiyatida cok makul 70 tl oneririm hic yanildigini gormedim daha once kadinin
Yok yahu bişi olmadıErken uyandım işlerimi hallediyim dedim yine benden sonra buralsr yıkılmış ahh ahhh
Bebişlerinin cinyetini öğrenenlere hayırlı olsun diyoruj.
Bende doymuyorum ki sürekli midem kazınıyor nasıl tutcak boğazı bilmiyorum 30 kilo alırsam 100 kiloyu geçer doğuma girmemKızımda yaptim onu ben
Sonu 30 kilo ile bitti
Sadece kahvaltıda ekmek yiyorum
Ama mide aç kaldığı zaman çok kötü oluyor ya
Bakma sen fazla meyve de kilo aldırır
Ben ekmeğe bir dadansam kimse alamaz elimden sabah aksam
Ama şu var otursam 1 ekmek döner yerım
Yarım doyurmuyor
3 kilo almışım tartım yanlış değilse
Bu sefer ayı gibi olmak istemiyorum ya
Aşırı yiyince de mide bulanıyorBende doymuyorum ki sürekli midem kazınıyor nasıl tutcak boğazı bilmiyorum 30 kilo alırsam 100 kiloyu geçer doğuma girmem
Neyse 12 gün kalmışŞubatta gidicem
Ay ben ikilide çıktı sandım Ben ikiliye gideceğim de çok heyecanlıyımHadi hayırlısı bakalım gen testi yaptirmistik o nedenle kesin belli oldu
Gerimi uyudun naptinErken uyandım işlerimi hallediyim dedim yine benden sonra buralsr yıkılmış ahh ahhh
Bebişlerinin cinyetini öğrenenlere hayırlı olsun diyoruj.
Kac haftaliksin şuan, cinsieyti belli olurmu acabaAy ben ikilide çıktı sandım Ben ikiliye gideceğim de çok heyecanlıyım
Ben gittim ikiliye. Niyeyse böyle sakin kan vermeye gider gibi gittim. Artık hislerim mi alındı nedir Allah'a şükür iyi çıktı değerler. Sizde takmayın iyi çıkacaktır. Tiktok da çok videoya denk geliyorum değer kötü çıkıp normal doğan bebişlerAy ben ikilide çıktı sandım Ben ikiliye gideceğim de çok heyecanlıyım
Bu gün 12+2. Zor bi ihtimal ama belki yüzde ile konuşur. Ona bile razıyım. Ben doğum tarihim ay sonu diye buradaki herkes bir fikir edindi ben ortada kaldım Sizlere çok özeniyorumKac haftaliksin şuan, cinsieyti belli olurmu acaba
Dur bir canım, inşallah her şey yolundadır. Bu sadece bir oran. Ben daha önce 1/50 riskli çıkıp her şeyin normal ilerlediği durumlar gördüm.Kızlar az önce doktorum aradı. İkili tarama 1/231 çıkmış risk grubuna giriyor dedi. Gelin yüz yüze konuşalım dedi elim ayağım titriyor şu an
İnşallah benimde iyidirDur bir canım, inşallah her şey yolundadır. Bu sadece bir oran. Ben daha önce 1/50 riskli çıkıp her şeyin normal ilerlediği durumlar gördüm.
Hayirlisi olsun sakin ol ultrasonda ense ve burun nasil olculdu. Degerler tamamen istatistiksel veriler. Kendini uzme canim.Kızlar az önce doktorum aradı. İkili tarama 1/231 çıkmış risk grubuna giriyor dedi. Gelin yüz yüze konuşalım dedi elim ayağım titriyor şu an
Neyseki yetiştimYok yahu bişi olmadı
Gayet normal sohbetler işte
Yok bu sefer uyumadım gezdimmm dışarda deli gibi erken uyanamırum bari bu sefer değerlendiriyim dedimGerimi uyudun naptin
Ense 1.2 çıkmıştı burun kemiği de normal demişti doktorHayirlisi olsun sakin ol ultrasonda ense ve burun nasil olculdu. Degerler tamamen istatistiksel veriler. Kendini uzme canim.
İnşallah kötü birşey yoktur Sakin ol canımKızlar az önce doktorum aradı. İkili tarama 1/231 çıkmış risk grubuna giriyor dedi. Gelin yüz yüze konuşalım dedi elim ayağım titriyor şu an