- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- Konu Sahibi yoncambenim
- #20.501
Bakalim ne olcak bizde merakliyiz vallaHemde nasıl heyecanlı..acaba ikiside kısmı ikisideerkek micyoksa birisi kız mı? Bir sürüolasılık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalim ne olcak bizde merakliyiz vallaHemde nasıl heyecanlı..acaba ikiside kısmı ikisideerkek micyoksa birisi kız mı? Bir sürüolasılık
Herkes farklı şekilde geçiriyor galiba hayırlısıyla bir kurtulsaydık. Sizin kaç gün oldu doktorum karantinam biter bitmez çağırdı beni gün sayıyorumAllah yardımcımız olsun, bende bebek için tedirginim. Öksürük şikayetinizin olmaması güzel ben dk başı öksürüyorum.
Benimde kaynanam özzelde doğum yapmıştım sabaha kadar bebeğin başında oturmuştu..yaşlı ama yüreği güzeldir koruma bişey olur hastalanır..kaçıran olur diye yazık..haftasonu hastanede kimse yok diye tedirgin olmuştu en sonunda kapıyı kitlemek aklına gelmişti orada hemşire kızmıştı
Dogum Günlerimiz aynıHerkes farklı şekilde geçiriyor galiba hayırlısıyla bir kurtulsaydık. Sizin kaç gün oldu doktorum karantinam biter bitmez çağırdı beni gün sayıyorum
Benimde daha 6 günüm var. Ben kadın doğuncaya haber vermedim bile. Korkuyorum muayene olmaya inş bir şeyi yoktur.Herkes farklı şekilde geçiriyor galiba hayırlısıyla bir kurtulsaydık. Sizin kaç gün oldu doktorum karantinam biter bitmez çağırdı beni gün sayıyorum
Evetttt sizde cinsiyet belli oldu muDogum Günlerimiz aynı
13. Hafta doktor bacak arası boş dediEvetttt sizde cinsiyet belli oldu mu
Ay çok teşekkür ederim bacagima kadar vuruyor artik iyi olmasina cok sevindimMerhaba bendede ayni durum var hatta sizinle gunlerimizde hemen hemen ayni bugun ykinda bir tip merkezine gittim kendi doktorumla randevum haftya oldugu icin. Bu agrilarin aslinda kramp oldugunu soyledi herhangi bir sorun yokmus magnezyum destegi onerdi kendi doktorumada danisip kullanacagim
Genstar temel taramayı 200 dolara yapıyoristanbul canım dr önerdiği lab 6700 dedi bikaç yere daha sordum genoks uygun fiyat verdi 3500 gibi bi ücret en uygun bunu bulabildim malesef teşekkür ederim
Ben bu durumlarda çok kaderciyimdir. Elimden geleni yapar olacağı varsa olur derim başka da elden gelen bir şey yok maalesef. Sizde hiç korkmayın benim doktorum gayet normal karşıladı, karantinan biter bitmez gel bebeği görmüş oluruz dedi sakin sakin ne olursa ne yapayım anlattı kapattık tlfu. Sizde de öyle geçecektir inşallah hepimiz biran önce atlatırızBenimde daha 6 günüm var. Ben kadın doğuncaya haber vermedim bile. Korkuyorum muayene olmaya inş bir şeyi yoktur.
Sizde yine doktorunuza danisin mutlaka benimki bacaga vuracak kadar siddetli deildi ihmal etmeyinAy çok teşekkür ederim bacagima kadar vuruyor artik iyi olmasina cok sevindim
Bana da 13+4te kız dedi bütün alışverişini yaptım artık erkek olursa da evde kendi kendimizeyken pembeleri giydiririm13. Hafta doktor bacak arası boş dedi
Ama tahmin icin erken olduğundan dolayı emin olamıyorum
Yanılma cok oluyor bu haftalarda
Hangi ilcede oturuyorsun?Kizlar perşembe ben 14 haftalık olucam Allah izin verirse şehir hastanesi rica etsem cinsiyet söyler mi artık belli olur herhalde??
İnsanlar ne hale gelmiş gerçekten.
Allah korusun
Ben güvenemedıgım icin yapmadım daha :)Bana da 13+4te kız dedi bütün alışverişini yaptım artık erkek olursa da evde kendi kendimizeyken pembeleri giydiririm
Çok şükür suan bu zamanlardayızAmin.
Aynen öyle. Doğum yapacak insanlar bir de neleri düşünür olmuş. Bir de bunlara şahit olan bir nesiliz. Pek sağlam olmamamız normal
Neyse artık hem bileklik hem de ayak izi alınıyor kimlik belirleme için
Ankara çankaya canım büyük şehir hastanesine gitcem ilk kez gebelik için bakalımHangi ilcede oturuyorsun?
Tam 14+0 da pursaklar da duru tıp merkezi var orada ogrendim ve fiyatida cok makul 70 tl oneririm hic yanildigini gormedim daha once kadininAnkara çankaya canım büyük şehir hastanesine gitcem ilk kez gebelik için bakalım
Ya açık açık belli oldu mu Ben de iki saat sonra gideceğim, çok heyecanlıyımOğluşum geliyor