- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.441
24 haftalık ne sorun çıktı canımSelam kizlarkonuyu neredeyse başından beri takip ediyorum. Az çok asinayim sizlere ben de nasipse temmuz annesi olacağım. Sat 10 Ekim. İkili testle ilgili aklıma takılan bir şey oldu. Cevap verirseniz sevinirim. İkili test sonucuna göre kombine risk 3358 de 1. Ama öncesinde 24 haftalık gebelik sonlandırmam ve 9 hafftalik düşüğüm var. Sorum fetal DNA ya da nifty test yaptıranlara. Siz neye dayanarak test yaptırdınız? Risk mi çıkmıştı ikilide? Eşim içimiz rahat olsun diye yaptırma taraftarı. Ben de artık kurcalamak istemiyorum.
Allah düşürmesin kesinlikle. Bir kere aciline gittim ilkinde ağlaya ağlaya çıktım. İlk ve sondu.Ben nasip olursa normal istiyorum o zaman kim denk gelirse o ve genelde ebeler giriyormuş doğuma ama sezeryan a asistanlar dr lar giriyormuş bazen aynı dr bazen kim denk gelirse bir de genelde aynı dr a randevu olmuyor değişik değişik dr a randevu alınıyormuş ben az araştırdım bunları öğrendim ama belki de oraya devam ederim kısmet perşembe alacağım elektriğe bağlı galiba çok sevinirim vallahi dr isimlerini öğrenirsen canım bana da ek bilgi olur.. etlik zubeyde yi ikili için gidince direk sildim zaten öyle bir hastane olamaz ya berbaaat Allah düşürmesin
Ben normalde hamile kaldığından beri fazla fazla uyuyorum da şuan covidim. Öksürük uyutmuyorBnde her geçen gün daha geç uyumaya başladım önce 3 e kdr uyuyamıyorum şimdi 5
Üşendimcanım neden içmedin ki keşke içseydin sanırım doğum sonrasıda anneye faydaları varmış
Çok geçmiş olsun. 5 günden sonra belirtiler azalıyor. Umarım öyle olur seninde. Öksürük yapıyor illaki ama oda azalıyor 5 günden sonra. Sağlıkla atlat inşallah en azından antikor olacak diye düşün.Ben normalde hamile kaldığından beri fazla fazla uyuyorum da şuan covidim. Öksürük uyutmuyor
Dua da ayrıntı çok önemliVallahi bir sen birde 2 kızı olan anne. Birinize kız birinize erkek diliyorum gönülden ve ikinizide merak ediyorum kesin sonucu. Tabi bunu burda yazdığım gibi karışık dilemiyorum ayrı ayrı dua ediyorum ki karışmasın frekans
merhaba ben ikili test yaptırmadım yaşım 40 olduğundan içimiz rahat etsin dedik o şekilde yaptırdık zaten doktorda önermişti..Selam kizlarkonuyu neredeyse başından beri takip ediyorum. Az çok asinayim sizlere ben de nasipse temmuz annesi olacağım. Sat 10 Ekim. İkili testle ilgili aklıma takılan bir şey oldu. Cevap verirseniz sevinirim. İkili test sonucuna göre kombine risk 3358 de 1. Ama öncesinde 24 haftalık gebelik sonlandırmam ve 9 hafftalik düşüğüm var. Sorum fetal DNA ya da nifty test yaptıranlara. Siz neye dayanarak test yaptırdınız? Risk mi çıkmıştı ikilide? Eşim içimiz rahat olsun diye yaptırma taraftarı. Ben de artık kurcalamak istemiyorum.
Tövbe bismillahBi sen bi ben zatenEn kötü doğumu aynı hastanede denk getirip bebeleri değiştircez
Bu testi kimisi 2li testinde riskli çıktı diye yaptırıyor amiyosentez yerine kimiside 2li 3lu testler garanti doğru çıkmadığı için daha garanti olan nifty testi yaptırıyor.bazilari ise yaşdn dolayı yaptırıyorSelam kizlarkonuyu neredeyse başından beri takip ediyorum. Az çok asinayim sizlere ben de nasipse temmuz annesi olacağım. Sat 10 Ekim. İkili testle ilgili aklıma takılan bir şey oldu. Cevap verirseniz sevinirim. İkili test sonucuna göre kombine risk 3358 de 1. Ama öncesinde 24 haftalık gebelik sonlandırmam ve 9 hafftalik düşüğüm var. Sorum fetal DNA ya da nifty test yaptıranlara. Siz neye dayanarak test yaptırdınız? Risk mi çıkmıştı ikilide? Eşim içimiz rahat olsun diye yaptırma taraftarı. Ben de artık kurcalamak istemiyorum.
Allah korusun. Bizim hastanede hiç çıkmıyor odadan. Sonra kucağında bebekle gidiyorsun odana. Ayrıca bebek bakım yeri yok zaten. Çok korkutucu.Tövbe bismillah
Aklıma meşhur zeynep kamil hastanesi geldi
80 ve 90 'li yıllarda sürekli bebekleri degıstırıyorlarmıs
Tövbe tövbe
Allahım uzak et
Ve öldü deyip başkasına veriyorlarmışAllah korusun. Bizim hastanede hiç çıkmıyor odadan. Sonra kucağında bebekle gidiyorsun odana. Ayrıca bebek bakım yeri yok zaten. Çok korkutucu.
Ben tarama testleri ile kafam karışmasın, gönül rahatlığıyla bir hamilelik geçireyim diye yaptırdım.Selam kizlarkonuyu neredeyse başından beri takip ediyorum. Az çok asinayim sizlere ben de nasipse temmuz annesi olacağım. Sat 10 Ekim. İkili testle ilgili aklıma takılan bir şey oldu. Cevap verirseniz sevinirim. İkili test sonucuna göre kombine risk 3358 de 1. Ama öncesinde 24 haftalık gebelik sonlandırmam ve 9 hafftalik düşüğüm var. Sorum fetal DNA ya da nifty test yaptıranlara. Siz neye dayanarak test yaptırdınız? Risk mi çıkmıştı ikilide? Eşim içimiz rahat olsun diye yaptırma taraftarı. Ben de artık kurcalamak istemiyorum.
Allah kolaylık versin.Akşama yemek yapmadim. Çok mutsuzum eve gidip koştur koştur birseyler hazırlamam gerekecek
Su ne yemek yapcam beni bıktırdı yaaa bitmeyen bir döngü... sebze varsa karışık kızartma sarımsaklı yoğurt yap canımAkşama yemek yapmadim. Çok mutsuzum eve gidip koştur koştur birseyler hazırlamam gerekecek
canım aynen hatta bir ara TV de baya uzun süre konu olmuştu.. bende o hastanede doğmuşum ama beni karıştımadıkları kesin babama benziyorum Allahtan.. dediğin gibi öldü deyip hemşireler başka insanlara satıyormuş bebeğiVe öldü deyip başkasına veriyorlarmış
Hemde nasıl heyecanlı..acaba ikiside kısmı ikisideerkek micyoksa birisi kız mı? Bir sürüolasılıkTamam tamam kapat git balonu patlat gellbizide merakta birakma cok heycanli geçer şimdi o anlar
Eve giderken malzeme alacağım olabilir aslında. Çok yorgunum.Su ne yemek yapcam beni bıktırdı yaaa bitmeyen bir döngü... sebze varsa karışık kızartma sarımsaklı yoğurt yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?