- 15 Ekim 2019
- 6.087
- 13.824
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #20.201
Canim ben onalarada baktim ama sıkarmi acaba diyorum karin kismi dikişsiz oluyor dimi onlar bide üşüyebilriz o kumaşta yoksa duruşu guzelBebek bakım çantası olarak kızımdan kalan mommy bag yazıyor üzerinde belki görmüşsündür nette. İnanılmaz kullanışlı. Biride bebek arabasının sabit bebek çantası var o ikisi bana yeter.
Şundan alacağım ama ben bunun çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2989628
Heyecanla bekliyorum
Bitnae buldum nette sipariş vermeyi düşünüyorum ama şu naylon gibi olanlar varya hani genelde sporcu taytı tarzında, onlardan o da beni kaşındırabilir. Emin olamadığım için tavsiyelere göre hareket ederim sanırım.
Ya bunlarda çok güzel, ben diğerini almıştım çünkü bizim anneler babalar falan hep ayrı ve uzak bize hafta sonu iki günlük falan çok gidiyoruz benimki baya büyük seyahat çantası gibi niyetiyle aldım zaten ben o zaman şimdide işimi görür. O içine alacağım şeyi normal çantama atarım pıt diye hep hazır olur al sana bebek bakım çantası oluverir normal sırt çantalar kol çantalarBen de bu tarz dusunuyorum canım.
Yok canım Allah'a şükür hiç mide bulantısı yaşamadım.Bulantılarınız geçti mi acaba ? Yani kusma var mıydı bilmiyorum da
Hayırlısı canım. Küçükken benim oğlumda erkek olsun diyordu. Şimdi anne kardeşim kız olmuş mudur artık dedi. Ben de dedim annecim erkek olursa üzülür müsün o da evet üzülürüm ama yine de kardeşim dedi. Umarım güzel anlaşırlar. çok dua ettim hangisi iyi evlat olacaksa o cinsiyet olsun diye nasip erkekmiş. Bakalım hayırlısı olsun sizin de. Anne olarak biraz değişik oluyor. Bugün kıyafet bakasım gelmedi o kadar çok ki oğlumun kıyafetleri. Bi heyecan var ama oğlumda yaşadıklarımızı yaşayacağımız için bildiğimiz yerden heyecanlar olduSordum 12 haftada sormustum erkek gibi ama tam anlayamadim yazdi dunde 15 haftlk olanı yolladim erkek gibi yazmis burdaki kizlar kiza benziyo diyor ama bende erkek hissediyorum :) hayirlisi rabbimden artk tek dilegim saglik olsun oğlum erkek kardes istiyordu daha cok kucuk ama :) simdi fikri degistii tızzzz tız olsun erkek iyiilll diyip duruyohakkimizda hayirli olan olacak ona eminim nasip :)
Ya belki sıkmaz ama kesiiin üşürüz.Canim ben onalarada baktim ama sıkarmi acaba diyorum karin kismi dikişsiz oluyor dimi onlar bide üşüyebilriz o kumaşta yoksa duruşu guzel
4 katli yazanlar var bi onlardan mi aldın? Hatırlıyorsan atsana hamgisini begendiysen. Hazir denenmişi varsa iyi olurMüslin candır. Bol bol al. English home dan üçlü bir set almıştım tepe tepe kullandım rengi falan gitti o derece.
Şimdi ebebekten aldım çift kat ve oldukça büyük bak ona bakabilirsin 79.9 dı sanırım fiyatı
Bu tarz baktım ben de. Biberon koyulan yerler termal korumalı oluyor bazılarında. Onlar dikkatimi çekti. Gerçi daha önce o şekilde kullanmadım çok da ihtiyaç olmadi. Minik termosla taşıyordum sıcak su. Istediğim yede mamayla karıştırıyordum oluyordu.Ben de bu tarz dusunuyorum canım.
Geçer canım merak etme. İlk bi yara oluyor ama ikinci bebelerde daha rahat geçer diye düşünüyorum. Doğuma üç hafta kala koruyucu sürüyordum ben. Çok hafif geçti yara olsa da.Ocak anneleri hep emzirme konusunde zorlaniyor biz nasil emzircez yabenm goguslerim suan cok aciyo dogurunca gecicekmi acaba
Evet şimdi dahada büyüdüğöbekGerçi doğru bizim göbiş yokken senin var
Ayy tahmin edebiliyorum zor olmustur kaymasi falanYa belki sıkmaz ama kesiiin üşürüz.
Hafta sonu iki günlüğüne şehir dışındaydık çorap çizme elbise kombini yaptım dondum, tayt kazak falan dondum bide kayıp durdu beni cinnet geçirticekti falan ne giyicez hiç bilmiyorum
kalın güzel güzel kaşe pantolonlar vs almıştım beli ince gösteren boyu uzun gösteren wide leg ahhhahhh
Ben de bunları çok beğeniyorumBen de bu tarz dusunuyorum canım.
Ben diş ve iç düzeni icin istiyorum daha çok:)Bu tarz baktım ben de. Biberon koyulan yerler termal korumalı oluyor bazılarında. Onlar dikkatimi çekti. Gerçi daha önce o şekilde kullanmadım çok da ihtiyaç olmadi. Minik termosla taşıyordum sıcak su. Istediğim yede mamayla karıştırıyordum oluyordu.
Aynen cıktı canim. Ben ılkınde tatlı badem yağı kullandım. Kıllanma yapar dediler. Hiçte yapmadı:)Hellöö göbekler çıktı mı sizde de?? İkinciler çok çabuk büyüyormuş
Bir de ben ilkinde şimdiye kadar 8 kilo almıştım ama böyle göbek yoktuAynen cıktı canim. Ben ılkınde tatlı badem yağı kullandım. Kıllanma yapar dediler. Hiçte yapmadı:)
Çatlama bizde genetiktir aslında
Ben de olmadışimdi tatlı badem yağı sıparıs vericem başlamak lazım
Aaaa annen geçmiş beeee 36 mı maşallahAslinda cokda sayiaz bircok insan ilk cocugunu doguruyor o yasta 36 yasindaydi
Ammannn ne güzel işteEvet şimdi dahada büyüdüğöbek
Bende bunu almayındüşünüyorum evde hemde taşırım ev içindeBebek bakım çantası olarak kızımdan kalan mommy bag yazıyor üzerinde belki görmüşsündür nette. İnanılmaz kullanışlı. Biride bebek arabasının sabit bebek çantası var o ikisi bana yeter.
Şundan alacağım ama ben bunun çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2989628
Heyecanla bekliyorum
Bitnae buldum nette sipariş vermeyi düşünüyorum ama şu naylon gibi olanlar varya hani genelde sporcu taytı tarzında, onlardan o da beni kaşındırabilir. Emin olamadığım için tavsiyelere göre hareket ederim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?