2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah canım sizin ilkti galiba ben ikinci olmasına rağmen kalbim ağzımda atıyor sizin heyecanınızı düşünemiyorum
Evet canim ilk benim onun tecrübesizliği var.2.yi istermiyim bilmem bunda baya bi sıkıntı yaşıyorum çünkü

Evet canim ilk benim onun tecrübesizliği var.2.yi istermiyim bilmem bunda baya bi sıkıntı yaşıyorum çünkü
Unutacaksın ama beynimiz buna programlı bizzat yaşadım. O kadar zor bi hamilelik süreci üstüne o kadar zor bi doğum yaşadım ki dillere destan şehre yayıldı doğum hikayem. Ama noldu bak şimdi ikincisi için dualar ediyorum canım ben kızımda kovadan boşalırcasına kanama yaşadım şakır şakır hemde 22. Haftada ve 35. Haftaya kadar yattım son aylarım yaz sıcağı evde yatış ilk çocuk ve kaybetme korkusu berbat günlerdi geçti gitti unutuyor beyin gerçekten

Halime şükredeyim yani Allah korusun ya valla annelik cok farkli bir duygudur gercekten.bana da herkes kucagina aldigin an derler o an en mutlu anin herşeyi unutursun diyorlar suan ilk olunca ütopik geliyor

Halime şükredeyim yani Allah korusun ya valla annelik cok farkli bir duygudur gercekten.bana da herkes kucagina aldigin an derler o an en mutlu anin herşeyi unutursun diyorlar suan ilk olunca ütopik geliyor
Gerçekten unutuyorsun şuanı bırak doğum anında o çektiğin sancı o attığın çığlıklar 1 saniye sonra çocuk doğunca hop unutuyorsun öyle mucizevi bişey bu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin geçer bu günler merak etme pozitif düşün herşey pozitif olsun

Amin canim ins saglikla ben doğurdum kızlar demeyi nasip etsin herkese Allah

Hangi sigorta canım o benim alianz tamamlayıcı doğum paket almalıydınız dedi

Hahaha kız çocuğu sonuçta iştee doğasında var annesi

Gözümüzü açıp kapasak doğum yapsak... Benimde hamilelik fobim ve yatağa bağlı olma fobim var inşallah sağlıkla ağlayalım bu sureci

Fırında patates yap canım, ince ince doğra hem sağlıklı hem de farklı bir öğün olur canım, üzerine de kaşar peyniri rendele çıkarmaya yakın fırından

Günaydın kızlar, hiç görmüyorum hissetmiyorum diyodum ya bu gece ilk defa bebişimi gördüm rüyamda kontrole gitmişim ultrasonda doktor gösterdi, bi erkek bebek resmen dans ediyordu içimde inanılmaz heyecanlandım, sanki cinsiyeti öğrenince daha fazla şey hissedicem gibi geldi, rüyam çıkacak mı bakalım hayırlısı

Canım ben hep yumurta yiyorum haşlanmış ya da peynirli omlet falan. Çok şükür yumurtadan tiksinmedim hep yumurta yedim başka birşey yiyemedim. İlk haftalar az buçuk yumurta kokar gibi oldu ama bastırdım o hissi yumurta önemli diye ekmekle koklamadan yutuverdim napayım

Hareket ediyor canım kolu bacağı şekillenmiş şekilde oluyor sende bir daha gittiğinde görürsün inşallah
ya ufacık bişey gördüm kolu minnoş minnoştu ama o kadar hızlı baktı ki direk sırtını çevirip ölçü aldı resmi çıkardı kapattı inşallah bir sonra ki randevum 2li testte detaylı ultrasn ile bakılacak daha net görünür herhalde diye düşünüyrum :)

hiç sorgulama canım eşine güzel bi dille söyle bizim çocuğumuz hangi devirdeyiz eskiden millet 10 tane çocuk yaparmış isim koyarken aman ne olursa olsun dermiş ama bizim öyle bi şansımız olmayacak belki bir kız yada bir erkek hangi isim olacağı çağırdığım zaman evladımı isimle bile benimsemem lazım benim çocuğumun adı şerafettin olursa o çocuk benim gibi hissedemem ki bilemedim inşallah zor duruma düşmeyiz... eşin kendi isteği gibi babası ile konuşmalı bizleri katarak değil....
inanın istanbulda yaşıyorum nem tavan yaşayan bilir nem tahmin ettiğiniz kadar güzel bişey değil saç dipleriniz sürekli ıslak kollarınız sürekli ıslak ve elinizde bastırdığınızda yapış yapış saçlarınız ensenize yapışıyor geceleri sürekli kıyafetleriniz üstünüze su dökülmüş gibi her gün saat başı duş alsan daha kurulanırken terliyorsun saçını kurutamıyorsun kurutmasan nemden kurumuyor değişik bişey daha anlatsam bir sürü şey bence nemde çok iyi değil...

Siz burun kuruluğu için doktorunuzun tavsiye ettiği bi kremi burun içine sürerek burun duvarlarını yumuşatabilirsiniz..
Olsun canım diger gittiginde daha netlesir merak etme bende onceki haftalarda anlamiyordum doktorların cihazlardan da farkediyor bakalim bi sefer devlete gidicem 12+5im nasil gözükecek
aynen kesinlikle bencede doktor cihazı çok önemli doğru diyorsunuz... bakalım bende 12. haftada önümüzde ki hafta detaylı ultrasına girececeğimmm perinatoloji doktoruma ilk hamileliğimde gitmiştim orda kolları elleri ayakları hatta parmaklarını bile tek tek göstermişti... İnşallah bu seferde öyle olacağını düşünüyorum..

canım hayırlısı olsun bende hiç rüya görmedim hala hamile kalmadan önce sadece 2. ye de kızım olduğunu gördüm çok mutluyduk kızlarımla bakalım belki tutar. Rabbim gönlüne göre versin... ilk çocuğunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…