Aynen öyle birde anlamı veya kulağa hoş gelen bi isim olsa eskiligini kaybetmeyen var oyle olsa koyarım ama sırf kimse koymamış onun adını ta torununun cocugu bizden istiyor büyük konuşmayayım da ben cüret edemezdim biz mi o hakkı veriyoruz diye kendimi sorguladimAynem sizin dusuncenizdeyim onlar hayatlarını yasamislar bitmis ayni isimde olunca yasamaya devam etmiyorlar seraferttin feyzi remzi yeni nesil z kusagina nasıl koyulur li cocuk büyüyünce hesap sormaz mi bizim 5 yasinda şimdiden keske adim su bu olsaydi diyip duruyor
Kramplar derken nerelere giriyor cnmBenim doktorum ilk hamileligimde 12. Haftayi beklememisti kramplar erken basladigi icin ilaclarimi erken 9 yada 10. Haftada başlamıştı sanırım erken başladığımı hatırlıyorum ama tam haftasini hatırlamıyorum
Ben bıraktım canım folik asidi çünkü 5 mg alıyordum fazlaymış malesef. Yarın dr a danışacağımBırakalı daha azaldı bulantım o yapıyormuşKızlar aksam üzeri bulantilarimdan kötü oluyodum burda bi kac arkadaştan okudum folik asit bulantı arttırıyor diye, 2 gündür yatmadan önce iciyorum, normalde akşam yemeğinden sonra icerdim, eskiye oranla aksamlari daha iyiyim cok şükür, bulantısı olan arkadaşlar deneyin bana iyi geldi, İnş size de iyi gelir
Bende 2 gündür daha rahatım cok şükür aksamlari berbat oluyodumBen bıraktım canım folik asidi çünkü 5 mg alıyordum fazlaymış malesef. Yarın dr a danışacağımBırakalı daha azaldı bulantım o yapıyormuş
Sormuştum canım, normal demişti…karasal iklimi olan bir şehirde, Ankara’da yaşıyorumKızında kanarken doktora sprdun mu sebebini hic neden olabilirmiş en azindan belki bunda da o sebepten kaniyordur
Tansiyonum zaten hep düşük 10’a 5 , 9’a 6Aynısı bana da oldu baş ağrısı burun kanaması ve tansiyon düşüklüğü
Benim de diş etlerim acıyor ve genelde hep kanıyor fırçalarken sert yapmama rağmen..Canım tabi kan basıncı arttığı için oluyor ben de diş fırçalarken hep kanıyor burnumu sildiğimde kanıyor. Diş etlerim acıyor bir de.
Ayy benim se öyle 10'a 6 genelde ama şimdi 8 e falan düşüyor, maden suyu içiyorum hem rahatlatıyor hem de tansiyona iyi geliyormuşTansiyonum zaten hep düşük 10’a 5 , 9’a 6genetik sanırım annemin de gençken böyleymiş..
Ayy benim se öyle 10'a 6 genelde ama şimdi 8 e falan düşüyor, maden suyu içiyorum hem rahatlatıyor hem de tansiyona iyi geliyormuş
Rica ederim aynen arada iç bebeğe de iyi geliyormuş sanırım ne kadar doğru bilmiyorum amaYaaa ben de içeyim arada canım sağol…
Şükür cnm geçiyorGeçiyor sanki yavaş yavaş demi cok şükür
Evet oluyor benimkide belli oldu pazartesi günüCanım cinsiyeti bu haftalarda belli oluyor mu
Valla öyle derlermiş hep kızımda hiç yaşamadım işte ondan kafam karışmıştı doğruymuş heralde ilginç bi teori ama tıp bilimini alt üst edecek cinstenBenim 11+5’te belli oldu canım, erkekmiş..emilyinpariss bu karın seyirme olayını kızımda yaşamamıştım, bunda vardı acaba annen haklı mı ki kız hatta tekme mi atıyor dedim sonra yok yaa daha 12.haftamdayım seyirme herhalde demiştim içimden
Bende tam tersi sabah kötü oluyorum sonra toparlıyorum kahvaltıda neler yiyorsunuz Allah aşkına fikir verin canım çeker diye korkmayın çekse de yapıp yesem hiç kusmadım ama hiç de güzel beslenmiyorum kuru beslenmekten kurudum çatlatacak bağırsaklarım. Ekmek yiyemiyorum tost yapıyorum bulantı çöküyor peşinden yumurta daha hiç yemedim bi krep yiyorum arada olmak şartıyla bide poğaça falan ama zorla oda istemeye istemeye yiyecek başka birşey bulamadığımdanŞükür cnm geçiyorbenimki hafif ama yinede rahatsiz oluyordum gun boyu sabah kahvaltısı cok guzel yapiyorum aksam olunca birseyler oluyor
Canim menemen daha iyi geliyor bana yumurtayida yesilliklerle salata gibi yapiyorum patatesi küp kup doğrayıp kizarana kadar pisirip üzerine yumurta kiriyorum ama benim kucuk kiz genelikle meneme yediği icin hemen hemen haftada iki yada üç kez yapiyorum peynir dometes zeytin icersem cok acik bir cay içiyorumBende tam tersi sabah kötü oluyorum sonra toparlıyorum kahvaltıda neler yiyorsunuz Allah aşkına fikir verin canım çeker diye korkmayın çekse de yapıp yesem hiç kusmadım ama hiç de güzel beslenmiyorum kuru beslenmekten kurudum çatlatacak bağırsaklarım. Ekmek yiyemiyorum tost yapıyorum bulantı çöküyor peşinden yumurta daha hiç yemedim bi krep yiyorum arada olmak şartıyla bide poğaça falan ama zorla oda istemeye istemeye yiyecek başka birşey bulamadığımdan
Olsun canım diger gittiginde daha netlesir merak etme bende onceki haftalarda anlamiyordum doktorların cihazlardan da farkediyor bakalim bi sefer devlete gidicem 12+5im nasil gözükecekYaa masallah senin ne guzel çekmiş resmini bak ben sana gönderdim bide benimkine bak arkadan cekti resmi ne kolu belli ne ayagi...
bi totoşu bide başı belli oda benim tahminim
Amin canim inş. Yapmamaya calisiyorum ama başaramıyorum galiba anlamadim agrim hep var çünküAllah sifani versin cnm bas ağrısı cok zor insallah biran once atlatırsın üzüntü streste neden olur baş ağrısına cnm kafana birsey takmamaya çalış
Anladım canım çay kahve içmeyi çok özledim ama o kadar tiksindim ki onlardan Demir gibi geliyor kokuları bile .. aslında dışarı çıkıp yeme şansım olsa iyiyim evde çok kötü oluyorum ne yesem güzel gelmiyor o yüzden fenalık basıyorCanim menemen daha iyi geliyor bana yumurtayida yesilliklerle salata gibi yapiyorum patatesi küp kup doğrayıp kizarana kadar pisirip üzerine yumurta kiriyorum ama benim kucuk kiz genelikle meneme yediği icin hemen hemen haftada iki yada üç kez yapiyorum peynir dometes zeytin icersem cok acik bir cay içiyorum
Banada demisti ama icime kurt düşüyordu benim 6.haftadan beri varCanım ben kızımda hamileyken 1 hafta geçmeyen baş ağrım oldu günde 4 tane içiyordum Dr um o zaman içebilirsin korkma demişti.
Bana doktor 3 boyutlu çıkarmış verdi usg görüntüsü ağlamamak için zor tuttum kendimi kolu bacağı herşeyi belli yaOlsun canım diger gittiginde daha netlesir merak etme bende onceki haftalarda anlamiyordum doktorların cihazlardan da farkediyor bakalim bi sefer devlete gidicem 12+5im nasil gözükecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?