- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
canım eşin nedem uzun dönem yapıyor üni mezunuCanim nasil oluyor hangi birime veriliyor hic bilmiyoruz esim muhendis mekanik bir yerlere verirler herhalde gemide olmaz.nerde olduğunu bilmediğim için bisey diyemiyorum izmirden sonra nereye gidecek belli değil.o yüzden bisey dusunemiyorum suan. Manevi desteği ayrı cok farkli eşin cok kötüydüm bi ara hep beni o çekti bir kere bile nazlaniosun dediğini duymadim.ama iste ne olur ne biter suan yorum yapamiyorum
Eczaneden aldım canımEczaneden mi alsam ki sen nereden almıştın canim
Korumalı tamam ama bebeğe oksijen gönderiyor anne. Sigara içerse sigara dumanı gönderecek. Kanına illaki karışacak. Ben de sigara içen biriydim . Öğrendiğim anda bitirdim.Benim arkadaşımın doktoru sigara içmesine müsade ediyordu doktorlar gerçekten çok ilginç akıl sır ermiyor, içmesen daha iyi olur ama o bir fanusun içinde tam korumalı günde 4-5 tane içebilirsin demiş çok ilginç gelmişti bana
Evet canim akademisyen uzun donem cıktıcanım eşin nedem uzun dönem yapıyor üni mezunu
Başka fikri olan yok mu kızlar
şansınıza canım ya. benim eşim de kızımız küçükken bedelli yapmıstı. yoksa ona da uzun cıkardı buyuk ihtimal. Kolayca geçsin bir yıl inşallahEvet canim akademisyen uzun donem cıktı
Cnm ramzi teorisine göre kiz rabbim gönlüne göre versin inşallahBaşka fikri olan yok mu kızlar
Allah’ın takdiri tabi bilmiyoruz bebek büyümüş dedi .. umarım sıkıca tutunur ve bizimle kalır.Benim kanama alanim yok basta vardi ama kanamam hic kesilmedi size doktor değiştirmenizi öneririm çünkü negatiflik stres seni daha çok etkiler zaten bunun kesin bi ilaci tedavisi yok bebek saglikliysa devam ediyor değilse sonlanır bir şekilde ama senin bebeğinin seninle olması için moral almana ihtiyacın var ilk hamileleigmde de böyleydi hatta daha azdı kanamam ama doktorum cok negatifti seninki.gibi beni korkutur sonrada cok pimpirik yapıyorsun ölürse ölecek derdi günlerce ağlardım benim yüzümden mi oluyor diye sonuç olarak sağlıkla doğdu bebeğim ama o yaşadığım günlerden hiç bisey anlamadım o kadar yatmaya ilaca igneye rağmen de 9 ay ara ara hep oldu kanamam şimdilik azaldı gibi bunda doktorum farklı ve baştan beri yapılması gereken her şeyi yaptı ben çok korktuğumda bi defa düşebilir lafını duydum sadece ağzından hic şimdiye kadar olumsuz konuşmadı bana elimizden geleni yapacağız sende bende başka çözümü yok ne olacaksa da dedi her zaman için yat sürekli sadece tuvalete kalk bi süre iğne çok etkili diyorlar ama iğne olurken de vardı kanamam insallah geçer
Ben ilk zamandan beri mi var bilmiyorum.Valla bende de yoktu 7. Haftada gitmiştim 9 da gittim doktor kanama alanı var dedi progestan fitil verdi haftaya gel dedi ama bayram tatili girdi öbür haftaya gidicez artık inşallah geçmiştir ben herhangi bi kanama yaşamadım henüz çok şükür inşallah rahim kanamayı içine alıyordur çok tedirginim bende sürekli yatıyorum 1 haftadır
Ne kadar dizi varsa hepsini izliyorumYa kızlar özellikle evde kalıp yatmak zorunda olanlar nasıl vakit geçiriyorsunuz? Çok sıkılıyorumm hergünüm aynı değişen tek şey takvim yaprakları resmen imdat diye bağırcam artık birde tatil beldesinde oturuyorum heryer cıvıl cıvıl millet deniz kum ve güneşin tadını çıkarıyor sıcakta yat yat maf oldum ben ya
Canim bi anda kanun değişti yaş inmiş bilmeden bakaya oldu sonra raporla falan bir yil bedelli affi bekledik gelmedi artik gideyim napayim dedi zaten artik gitmesi gerekiyordu bizde cok bekledik bedellişansınıza canım ya. benim eşim de kızımız küçükken bedelli yapmıstı. yoksa ona da uzun cıkardı buyuk ihtimal. Kolayca geçsin bir yıl inşallah
Merhaba, benim 5 haftalıkken kese etrafında gözüktü şuan 8+3 um hala kanama alanı var bende üç doktor degistirdim, hatta bir doktor kanama alanını ikinci kese olarak görmüştü bende iğne ve ilaca devam ediyorum doktor bekleyeceğiz demekten başka birşey diyemiyor ne yazıkki. Neden niçin olur hiç bir cevabı yok bende seninle aynı duyguları yaşıyorum her doktora gidişimde düşüp bayılacak gibi oluyorum ama doktorun dediği gibi beklemekten başka çaremiz yok olumlu düşünmeye çalışalım bol bol dua edelim.Merhabalar,
Kanama alanı olan arkadaşlar durumunuz nedir?
Bende de mevcut ve doktor çok negatif konuşuyor. Progestan iğne yapıyoruz her gün.
cumartesi kanama alanı büyümüş dedi kesenin arkasında imiş ve kanama olursa bebeği de süpürebilir çok küçük olduğu için dedi.
Şükür Bebekte büyümüş kalbi dinledik ama kanama alanı neden büyüdü anlamıyorum ve inanılmaz huzursuzum..
Belirsizlik gerçekten çok zor. Allah sabır versin hepimize. Olumlu düşünüyorum bolca dua ediyorum.Merhaba, benim 5 haftalıkken kese etrafında gözüktü şuan 8+3 um hala kanama alanı var bende üç doktor degistirdim, hatta bir doktor kanama alanını ikinci kese olarak görmüştü bende iğne ve ilaca devam ediyorum doktor bekleyeceğiz demekten başka birşey diyemiyor ne yazıkki. Neden niçin olur hiç bir cevabı yok bende seninle aynı duyguları yaşıyorum her doktora gidişimde düşüp bayılacak gibi oluyorum ama doktorun dediği gibi beklemekten başka çaremiz yok olumlu düşünmeye çalışalım bol bol dua edelim.
İnşallah yarar sağ Salim kucağınıza alırsınız, hepimiz alırızBen ilk zamandan beri mi var bilmiyorum.
Hollanda’da yaşıyoruz ve tatil için gelince kızımı doğurtan doktoruma gittim yine.
şimdi iğnelerin işe yaraması umuduyla kanama küçülsün diye dua ediyoruz.
Tatil için aslında bizim için en ideal zaman 4. Ay bence çünkü denizden havuzdan enfeksiyon aşırı hareketlilik yolculuk ufakken biraz sarsıcı olabilir gibi geliyor bana. İnşallah düzelirsiniz sonrasında tatile gidersinizNe kadar dizi varsa hepsini izliyorumher sabah ac bir şekilde 5 te kalkıyorum eşim sağolsun birşeyler hazırlıyor ama mide bulantılarından yemek te mümkün olmuyor arada bilgisayarı alıyorum iş yapmaya calişıyorum, bazende oğlum oyuncaklarını alip yanıma geliyor uzanırken onunla birlikte oynuyorum ama gerçekten zaman geçmiyor kanamam olduktan iki gün sonra tatile gidecektik herşeyimiz hazırdı ama iptal etmek zorunda kaldık. Herseyde bir hayır vardır diyorum yavrularımız sağlıklı olsun yeter inşallah bu günlerde geçecek
Amin canım .. şimdi yoldayız zaten doktora gidiyoruzİnşallah yarar sağ Salim kucağınıza alırsınız, hepimiz alırız
Haber verin bizede doktordan çıkıncaAmin canım .. şimdi yoldayız zaten doktora gidiyoruz
ilk sadece kese varken çok büyüktü sonra bebek ve kalp atışı olunca iki parca gibi gözükmeye başladı şimdide kese üstünde hilal şeklinde bu arada benim kanamam koyu kahve bazen siyaha yakın oluyor doktor içerdeki kanama alanını attığımi söylüyor umarım öyledir bu şekilde bebege zarar vermeden tamamen yok olurBelirsizlik gerçekten çok zor. Allah sabır versin hepimize. Olumlu düşünüyorum bolca dua ediyorum.
sizin kanama alanı o zamandan bu yana aynı boyutta mı ya da küçülme büyüme oldu mu?
tatilimizi nisanda almıştık hamilelik planimiz da yoktu ama hayırlısı böyleymiş varsın bu senede tatile gitmeyelim yeterki bebislerimiz iyi olsunTatil için aslında bizim için en ideal zaman 4. Ay bence çünkü denizden havuzdan enfeksiyon aşırı hareketlilik yolculuk ufakken biraz sarsıcı olabilir gibi geliyor bana. İnşallah düzelirsiniz sonrasında tatile gidersiniz
güzel haberlerini bekliyoruzAmin canım .. şimdi yoldayız zaten doktora gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?