2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
canım eşin nedem uzun dönem yapıyor üni mezunu

Korumalı tamam ama bebeğe oksijen gönderiyor anne. Sigara içerse sigara dumanı gönderecek. Kanına illaki karışacak. Ben de sigara içen biriydim . Öğrendiğim anda bitirdim.

Allah’ın takdiri tabi bilmiyoruz bebek büyümüş dedi .. umarım sıkıca tutunur ve bizimle kalır.
Size de sorunsuz bir gebelik dilerim

Ben ilk zamandan beri mi var bilmiyorum.
Hollanda’da yaşıyoruz ve tatil için gelince kızımı doğurtan doktoruma gittim yine.
şimdi iğnelerin işe yaraması umuduyla kanama küçülsün diye dua ediyoruz.

Ne kadar dizi varsa hepsini izliyorum her sabah ac bir şekilde 5 te kalkıyorum eşim sağolsun birşeyler hazırlıyor ama mide bulantılarından yemek te mümkün olmuyor arada bilgisayarı alıyorum iş yapmaya calişıyorum, bazende oğlum oyuncaklarını alip yanıma geliyor uzanırken onunla birlikte oynuyorum ama gerçekten zaman geçmiyor kanamam olduktan iki gün sonra tatile gidecektik herşeyimiz hazırdı ama iptal etmek zorunda kaldık. Herseyde bir hayır vardır diyorum yavrularımız sağlıklı olsun yeter inşallah bu günlerde geçecek

şansınıza canım ya. benim eşim de kızımız küçükken bedelli yapmıstı. yoksa ona da uzun cıkardı buyuk ihtimal. Kolayca geçsin bir yıl inşallah
Canim bi anda kanun değişti yaş inmiş bilmeden bakaya oldu sonra raporla falan bir yil bedelli affi bekledik gelmedi artik gideyim napayim dedi zaten artik gitmesi gerekiyordu bizde cok bekledik bedelli amin canim ins

Merhaba, benim 5 haftalıkken kese etrafında gözüktü şuan 8+3 um hala kanama alanı var bende üç doktor degistirdim, hatta bir doktor kanama alanını ikinci kese olarak görmüştü bende iğne ve ilaca devam ediyorum doktor bekleyeceğiz demekten başka birşey diyemiyor ne yazıkki. Neden niçin olur hiç bir cevabı yok bende seninle aynı duyguları yaşıyorum her doktora gidişimde düşüp bayılacak gibi oluyorum ama doktorun dediği gibi beklemekten başka çaremiz yok olumlu düşünmeye çalışalım bol bol dua edelim.

Belirsizlik gerçekten çok zor. Allah sabır versin hepimize. Olumlu düşünüyorum bolca dua ediyorum.
sizin kanama alanı o zamandan bu yana aynı boyutta mı ya da küçülme büyüme oldu mu?

Ben ilk zamandan beri mi var bilmiyorum.
Hollanda’da yaşıyoruz ve tatil için gelince kızımı doğurtan doktoruma gittim yine.
şimdi iğnelerin işe yaraması umuduyla kanama küçülsün diye dua ediyoruz.
İnşallah yarar sağ Salim kucağınıza alırsınız, hepimiz alırız

Tatil için aslında bizim için en ideal zaman 4. Ay bence çünkü denizden havuzdan enfeksiyon aşırı hareketlilik yolculuk ufakken biraz sarsıcı olabilir gibi geliyor bana. İnşallah düzelirsiniz sonrasında tatile gidersiniz

Belirsizlik gerçekten çok zor. Allah sabır versin hepimize. Olumlu düşünüyorum bolca dua ediyorum.
sizin kanama alanı o zamandan bu yana aynı boyutta mı ya da küçülme büyüme oldu mu?
ilk sadece kese varken çok büyüktü sonra bebek ve kalp atışı olunca iki parca gibi gözükmeye başladı şimdide kese üstünde hilal şeklinde bu arada benim kanamam koyu kahve bazen siyaha yakın oluyor doktor içerdeki kanama alanını attığımi söylüyor umarım öyledir bu şekilde bebege zarar vermeden tamamen yok olur

tatilimizi nisanda almıştık hamilelik planimiz da yoktu ama hayırlısı böyleymiş varsın bu senede tatile gitmeyelim yeterki bebislerimiz iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…