Anladım canım daha yaşın çok küçük ( bana göre) . Doktorun çok gereksiz evhamlandırmış, fetal dna’ya gerek yok. Bence 2’li tarama yaptır, detaylıyı da. Ve tevekkül et, dua et sağlıklı olması için ve çok da kaptırma kendini , hamileliğinin tadını çıkart.. down sendromu çok zor bir durum, çok tatlı oluyorlar ama bir yandan da farklı olduklarını bilecekler büyüdükçe bu da çok üzücü , Allah düşmanıma vermesin, evlatla sınanmak çok zor…inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Evet malesef pahalı bi test ama ikili üçlü testlere gerek kalmıyormuş bunu yaptırınca 20. Haftada yapılan detaylı ultrasonla bağlantılı mı tam bilmiyorum da
Bi iyi bi kötü kendi adıma cnm sen nasılsın? Sanki ara ara bulantilarim azalıyor gıbı geliyor sonra daha yoğun oluyor, bazıları 10 haftalarda azalır diyor olabilir mi sen tecrubelisin9.haftadan merhaba nasilsiniz kiizlar bugün
Kızlar cinsiyetler belli olsa da birbirimize isim önerileri versek yaa, ne zor şeymiş isim düşünmek bi insana ömrü boyunca kullanacağı bi ad vermek
9.haftadan merhaba nasilsiniz kiizlar bugün
Kızlar sizinde kasık ağrılarınız var mı? 9+1 olduk en son 6. Haftada gitmiştim doktora 5 cm de çikolata kistim var sağ kasığım ağrıyor sizinde ağrılarınız oluyor mu?Bi iyi bi kötü kendi adıma cnm sen nasılsın? Sanki ara ara bulantilarim azalıyor gıbı geliyor sonra daha yoğun oluyor, bazıları 10 haftalarda azalır diyor olabilir mi sen tecrubelisinsen nasılsın cnm
Eli hafif olması iyiymişAynen canım…işinde de çok başarılı çok güveniyorum. Vajinal muayenede de hiç canımı acıtmaz eli de hafifinşallah bu doğumum da güzel geçer sağlıkla kavuşurum bebeğime
Var benim çanım dediğin gibi ıslanıyorum, birde wc çok gidiyorumKızlar ya sizin akıntınız var mı? Benim idrar yolu enfeksiyonum yok ama beyaz beyaz akıntılarım oluyor ıslanıyor çamaşırlarım hep aslında ikinci gebeliğim ama unutmuşum bu zamanları sizinde var mı akıntını
2 gün iyi 2 gün kötü tezim doğrulandı bugünde fenalardayım bulantı ve kanama açısından bakalim pazartesiyi bekliyorum bir umut9.haftadan merhaba nasilsiniz kiizlar bugün
Benim arada oluyor cnm. Ya ne tesadüf bende de var 5 cm çikolata kisti solda, miniğim de saga yerleşmişKızlar sizinde kasık ağrılarınız var mı? 9+1 olduk en son 6. Haftada gitmiştim doktora 5 cm de çikolata kistim var sağ kasığım ağrıyor sizinde ağrılarınız oluyor mu?
Bende bi kac gecedir uyanıyorum wcye, aslında doğru düzgün su içemiyorum, sıkıştırıyor karnım gece bileVar benim çanım dediğin gibi ıslanıyorum, birde wc çok gidiyorum
Gebe kalmadan önce yaptırıyorsun onu canım…bunun için geç kaldınMerhabalar sma testini hastanelet yapıyor mu ? Bir de ne kadara yaptırdınız ? Ben de istiyordum ama artık çok mu geç olur ki
Canim benimde bulantim oliyor ama oyle cok degil aksamlari daha kötü oluyorumBi iyi bi kötü kendi adıma cnm sen nasılsın? Sanki ara ara bulantilarim azalıyor gıbı geliyor sonra daha yoğun oluyor, bazıları 10 haftalarda azalır diyor olabilir mi sen tecrubelisinsen nasılsın cnm
Ya canim benim insllah gececek bu günler kanaman devam ediyormu halen ben iğne yaptirdiktan sonra bitti ama kanama alani oldugu için halen yatiyorum cocuklarda perisan oldu2 gün iyi 2 gün kötü tezim doğrulandı bugünde fenalardayım bulantı ve kanama açısından bakalim pazartesiyi bekliyorum bir umut
Evet cnm kasik ağrım var bebek büyüdükçe yer açılıyor ondan oluyor cnm dinlen bol.bol inşllah bu günler geçecek sağlıklaKızlar sizinde kasık ağrılarınız var mı? 9+1 olduk en son 6. Haftada gitmiştim doktora 5 cm de çikolata kistim var sağ kasığım ağrıyor sizinde ağrılarınız oluyor mu?
Evet canım 2 gün kesilmişti bugün yine peçeteye geldi ara ara iğnem 7 tane oldum şimdiye kadar hiç farketmedi açıkçası ama progestan iğne benimki proluton değil bilmiyorum farkı var mıCanim benimde bulantim oliyor ama oyle cok degil aksamlari daha kötü oluyorum
Aynen cnm.10 haftadan sonra azaliyor insllah seninde azalir kuzum
Ya canim benim insllah gececek bu günler kanaman devam ediyormu halen ben iğne yaptirdiktan sonra bitti ama kanama alani oldugu için halen yatiyorum cocuklarda perisan oldu
Benim çok ilginç şekilde kanama alanı da yok cok az vardi kanama başladığında su an temiz görünüyor tuvaletten sonra sildikce geliyor yapışkan yumurtlama akıntısı gibiCanim benimde bulantim oliyor ama oyle cok degil aksamlari daha kötü oluyorum
Aynen cnm.10 haftadan sonra azaliyor insllah seninde azalir kuzum
Ya canim benim insllah gececek bu günler kanaman devam ediyormu halen ben iğne yaptirdiktan sonra bitti ama kanama alani oldugu için halen yatiyorum cocuklarda perisan oldu
Ahh keşkeŞu an kan verseniz SMA gen taşıyıcısı olup olmadığınızı öğrenirsiniz ama eğer pozitif çıkarsa bebeğin sma’lı doğma olasılığı %25. Gebe kalmadan önce yaptırmanın önemi, eğer pozitif çıkarsa, o geni eleyerek tüp bebekle çocuk sahibi olmayı öneriyorlar. Allah korusun, kötü düşünmeyin , inşallah sağlıklı doğar.Keşke devlet bu testi zorunlu yapsa tüm evli çiftlere.. M mmerrvve
Ben deBende eşime aynı şeyi dedim ilkte de demiştim sana belli olmZ 2 seneye unutursun diyor cok ses etmiyorum ama 3. Zorlar beni sanki psikolojik olarak bitiyorum ben hamileliklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?