- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
- 53
Bende fetal dnayı aslında düşünüyorum ama 2900 TL fiyat dediler çok fazla geldi açıkçasıKızlar tarama testleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum bana fetal dna testini önerdi doğruluk payı çok yüksekmiş. Ama emin değilim yaptırma konusunda. Bi sıkıntı varsa bile (Allah korusun)kalbi çok güzel atıyor nasıl kıyılır ki? Dünden beri içim içimi yiyor bu konu.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bende şehir hastanesine gidiyorumAa bende bursadayımBen Oktay Altun’a gidiyorum ama belki şehir hastanesine tamamen geçebilirim tam emin değilim de bi tanıdık ebe var bizim orda ben seni doğurturum dedi
5 lerde hafiften basladi cnm, 6 da kötü oldum hala kötüyüm malesefCanım senin ne zaman başladı bulantı. Bende bugün çok kötü oldm zorla bişeyler yedim herşey kokuyo herşeyin tadı berbat geliyo7 hafta doldu bugün
Sen bursada mı oturuyorsun canm. Bende bursadayım hangi hastaneye gidiyosn
Benimde hafifti dün mahvoldm bugün iyiyim şimdilik inşallah artmaz. Ne güzel dr un ilgili olması çok güzel5 lerde hafiften basladi cnm, 6 da kötü oldum hala kötüyüm malesefevet cnm bursada cok memnunum doktorumdan tavsiye ederim doc dr mehmet aral atalay riskli gebelik uzmanı, muayanesi var ve istediği yerde doğum yaptırıyor, telefon numarasını veriyor ve hemen herşeye cvp verir cok ilgili tecbureli bir doktor. Hastalarını da asla unutmaz, önceki randevuda neler söylediğini hatırlar hem kendisi hem hemşiresi sekreterleri
Belli olmuyor cnm benim de anim animi tutmuyor malesef, sen doktor mu arıyorsunBenimde hafifti dün mahvoldm bugün iyiyim şimdilik inşallah artmaz. Ne güzel dr un ilgili olması çok güzel
Evet gündüz bulantısı çok olmuyo bendede genelde akşama doğru coşuyor. Yok canm ben şehir hastanesine gidiyorum dr umdan memnunum. Denk geliriz belki aynı hastanede gidiyorsak diye sordmBelli olmuyor cnm benim de anim animi tutmuyor malesef, sen doktor mu arıyorsun
Bende fetal dnayı aslında düşünüyorum ama 2900 TL fiyat dediler çok fazla geldi açıkçası
Yüksek risk grubundaki gebelerde fetal dna testi öneriliyor, riskli grupta mısın canım , doktor o yüzden mi önerdi ? Kızımda 4 sene önce 2’li tarama ve detaylı ultrasona girmiştim (3’lü taramayı hatırlayamadım) . Gebe kalmadan önce de SMA testi yaptırdım, sonucu kesindi, yakın arkadaşımın bebeği sma hastasıydı, etkilenmiştim, içimde bir şüphe kalmasın istedim. Onun dışında yüksek bir risk yoksa yaştan dolayı ya da bebek kaybından dolayı, diğer testleri gereksiz buluyorum, evham ve endişe yaratmaktan başka işe yaramaz.Kızlar tarama testleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Doktorum bana fetal dna testini önerdi doğruluk payı çok yüksekmiş. Ama emin değilim yaptırma konusunda. Bi sıkıntı varsa bile (Allah korusun)kalbi çok güzel atıyor nasıl kıyılır ki? Dünden beri içim içimi yiyor bu konu.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yüksek risk grubundaki gebelerde fetal dna testi öneriliyor, riskli grupta mısın canım , doktor o yüzden mi önerdi ? Kızımda 4 sene önce 2’li tarama ve detaylı ultrasona girmiştim (3’lü taramayı hatırlayamadım) . Gebe kalmadan önce de SMA testi yaptırdım, sonucu kesindi, yakın arkadaşımın bebeği sma hastasıydı, etkilenmiştim, içimde bir şüphe kalmasın istedim. Onun dışında yüksek bir risk yoksa yaştan dolayı ya da bebek kaybından dolayı, diğer testleri gereksiz buluyorum, evham ve endişe yaratmaktan başka işe yaramaz.
Anladım canım daha yaşın çok küçük ( bana göreyok canım hiç bir riskim yok neden önerdi hiç anlayamadım24 yaşındayım. Fakat şöyle söyledi 2li ve 4lü test kesin sonuç vermiyor ve ikisinin toplam fiyatı fetalle aynı fiyata geliyor dedi. Bu yüzden, yüzde 99 doğruluk payı olduğu için fetali öneririm dedi. Bende aslında strese girmek hiç istemiyorum. Rabbim bana özel bir çocuk nasip ettiyse bile kesinlikle ama kesinlikle yavrum o benim başka bir ihtimal düşünemem ki. Bu yüzden sanırım hiç bir tarama testini yaptırmayacağım. Sadece detaylıya girerim diyorum zamanı gelince inşallah. Doktorum pek memnun kalmayacak bu karardan ama yapacak bir şey yok. O her ihtimalle benim yavrum canım kanım..
Istersen doktorundan ilac işte cnm rahatlatıyor biraz. Bize cok uzak şehir hastanesi ya biz Yıldırım'da oturuyoruzEvet gündüz bulantısı çok olmuyo bendede genelde akşama doğru coşuyor. Yok canm ben şehir hastanesine gidiyorum dr umdan memnunum. Denk geliriz belki aynı hastanede gidiyorsak diye sordmÇağılbilgin le aynı hastaneye gidiyormuşuz belki denk geliriz bi gün
Bayramdan sora gidince dicem canm baya kötü ediyo beniIstersen doktorundan ilac işte cnm rahatlatıyor biraz. Bize cok uzak şehir hastanesi ya biz Yıldırım'da oturuyoruz
Merhabalar sma testini hastanelet yapıyor mu ? Bir de ne kadara yaptırdınız ? Ben de istiyordum ama artık çok mu geç olur kiYüksek risk grubundaki gebelerde fetal dna testi öneriliyor, riskli grupta mısın canım , doktor o yüzden mi önerdi ? Kızımda 4 sene önce 2’li tarama ve detaylı ultrasona girmiştim (3’lü taramayı hatırlayamadım) . Gebe kalmadan önce de SMA testi yaptırdım, sonucu kesindi, yakın arkadaşımın bebeği sma hastasıydı, etkilenmiştim, içimde bir şüphe kalmasın istedim. Onun dışında yüksek bir risk yoksa yaştan dolayı ya da bebek kaybından dolayı, diğer testleri gereksiz buluyorum, evham ve endişe yaratmaktan başka işe yaramaz.
Haklısın benim doktorum da fsmde inanılmaz trafik oluyor bi saatte anca gidiyoruz ama dediğin gibi doktordan memnun olunca katlanıyor ınsan herşeyeBayramdan sora gidince dicem canm baya kötü ediyo benibende yıldırımda oturuyorum canm metroyla gidip geliyorm zor oluyo ama dr uma güvendiğim için katlanıyorum
Cok zor gerçekten cnm insanın bi kaybı olunca, bak benim randevum perşembe zor duruyorum inan, ama tevekkül etmekten baska çaremiz de yok malesef, iyi düşünelim iyi olsun,ben kizimda 4 buçuk aya kadar her hafta gittim ama nasibi yokmus yavrumun bu dünyada..Kızlar ben de zaman zaman değişik evhamlara kapılıyorum, en son 3 hafta önce falan muayene olmuştum, bir sonraki de ayın 27’si gibi olacak. Bayağı zaman geçtiği için acaba karnımda öldü mü, kalbi durdu mu gibi tuhaf evhamlara kapılıyorum. İlk bebeğime hamileyken hiç böyle evhamlarım yoktu, cahildim gebelik konularında , kafamı karıştırmamak için çok da okumamıştım kötü vakalar, buradaburcusami gibi arkadaşların da bazı kayıpları olmuş, empati kurunca ( ki şu an bir çocuğum var acısını düşünemiyorum) , daha da endişelere kapılıyorum. Şu an doktorumdan uzaktayım, Trabzon’da , köyde, kayınvalidemdeyim. Bayramı burada geçireceğiz, evime dönmeme çok var, bu günler nasıl geçecek bilmiyorum doğrusu..
Duymuştum Özlem hanımın adınıBende şehir hastanesine gidiyorumdr um özlem özgün uyanıklar. Çok tatlı bi kadın devam edeceğiz inşallah. Kızımda da dr um oydu çok memnunm ilgisinden
Evet malesef pahalı bi test ama ikili üçlü testlere gerek kalmıyormuş bunu yaptırınca 20. Haftada yapılan detaylı ultrasonla bağlantılı mı tam bilmiyorum daevet bana da 3 bin ile 30 bin arasında değişiyo dediler. Neye göre bilmiyorum artık ama baya pahalı bişey galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?