2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar cinsiyetler belli olsa da birbirimize isim önerileri versek yaa, ne zor şeymiş isim düşünmek bi insana ömrü boyunca kullanacağı bi ad vermek
Kesinlikle çok zor birşey…Aslında şöyle tek başına isim bulmak kolay, eşle beraber ortak beğenmek zor Şu an için kız olursa Doğa, erkek olursa Poyraz ya da Mert diyorum ama bakalım senin aklında var mı isim ?

Hemde nasıl sürekli wcye gidip kontrol ediyorum Kan mı diye

Kızlar cinsiyetler belli olsa da birbirimize isim önerileri versek yaa, ne zor şeymiş isim düşünmek bi insana ömrü boyunca kullanacağı bi ad vermek
Ben erkegede kizada buldum sayılır tabi fikir değiştirmezsem Muhammed arda koyacağım erkek olursa kız olursa da ayliz ada insallah rabbim nasip eder bende iki kayıptan sonra korkuyorum ya bunuda kaybedersem diye rabbim korusun bebislerimizi

Kızlar merhaba kaç gündür yazamadım bende iki gündür iyiyim sabah mide bulantılarım hala var ama yine birşeyler yiyebiliyorum . Demeye de korkuyorum bunu da . Herşeyden hala tiksiniyorum . Yediklerim yoğurt patates falan şu sıra . Siz nasılsınız . Bende yeni yüzyıl hastanesinde gopta yapacağım doğumu orada tecrübesi olan duyan varsa benimle fikrini paylaşabilir mi? Valla doğum yaklaşırken fiyat konuşacağım doktor orada yaptırıyormuş çünkü doktorumu bırakmak istemiyorum . Memorial acıbadem falan harika da çok pahalı ya . Devletin sınırlama getirmesi lazım 18-20 bine doğum nedir yani. En azından diğer özellerle bu kadar fark olmasaydı .. Bir de istanbul olmasından dolayı fiyatlar farklı tabii Allah kolaylık versin hepimize

Ya bende peynir yoğurt falan yiyemiyorum hersey kokuyor burnuma
Doğum çok pahalıymış memorial acibedeme maşallah uçuyor fiyatlar
benim gittigim hastaneye zam gelmezse 2.500 yada 3.000 tl gibi bir fiyati var.

Ben her çocuğun ismiyle geldiğine o ismi yakistirdigina inanıyorum oglumun ismini normalde çok.begenirim bisuru isim eledik uzun zamandır oğlum olursa koyacağım dediğim isimden cinsiyet belli olunca vazgeçtik bunda ne olacak bakalım cok merak ediyorum bende aklimda var kiz ismi hepsi ama kiz olsa sanki hepsinden vazgeçecek gibiyim

Ya bende peynir yoğurt falan yiyemiyorum hersey kokuyor burnuma
Doğum çok pahalıymış memorial acibedeme maşallah uçuyor fiyatlar
benim gittigim hastaneye zam gelmezse 2.500 yada 3.000 tl gibi bir fiyati var.
Ben sormadım bi hısım gittiğimiz için hep hastaneye korkuyla bi turlu aklıma gelmedi dogumhaneye bakmak istiyorum odaları katı gördüm hastanede yattigimda bakalım bidahakine fırsat olursa merak ediyorum sizin cok uygunmus gerçekten hangi şehir

Ben 2 gün iyiysem ertesi gün kıvranıyorum bulantidan kızlar böyle böyle geçecek mi insallah ki hala yediklerim aynı şeyler

Yeni acildi hastane cnm 2 sene olacak gittigim doktirda acibademden gelmiş kayseri cnm

Ben 2 gün iyiysem ertesi gün kıvranıyorum bulantidan kızlar böyle böyle geçecek mi insallah ki hala yediklerim aynı şeyler
Bende aynı senin gibiyim cnm diyorum sanki bugün iyiyim cok sukur, sonra bi başlıyor geceden bulantı uyku uyuyamıyorum, bugün mesela corbayi bile çıkarttım cok fenayım

Bende aynı senin gibiyim cnm diyorum sanki bugün iyiyim cok sukur, sonra bi başlıyor geceden bulantı uyku uyuyamıyorum, bugün mesela corbayi bile çıkarttım cok fenayım
Bende gün içinde yedim içtim sabah falan aksama oyle kötü oldum ki

Bende gün içinde yedim içtim sabah falan aksama oyle kötü oldum ki
Bende genelde aksam saatlerine doğru daha kötü oluyorum, bide okuyorum bazıları 4 aylik hala kötü valla ben 12 haftayı bekliyorum geçmesi icin, ins bizimki erken biter, hayat kalitemi etkiledi resmen depresyona girdim

Bende genelde aksam saatlerine doğru daha kötü oluyorum, bide okuyorum bazıları 4 aylik hala kötü valla ben 12 haftayı bekliyorum geçmesi icin, ins bizimki erken biter, hayat kalitemi etkiledi resmen depresyona girdim
Ben de akşam saatlerine doğru halsizlesiyorum hafif bulantım oluyor.

Canım 2 gün iyi olunca diyorum heralde bulantılarım azalıyor dün de nasıl iyiydim. Bugün berbattım benimki yiyememekten kaynaklı mide krampı öyle kusma bulantısı değil yani

Al benden de okadar evim pislikten göçüyor iş yapamamak heryeri pırıl pırıl yapamamak,bir tencere yemek pişirip mutfağa koyamamak bunlar beni çok üzüyor düzelir miyiz kız sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…