Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emekleriniz boşa g,tmesinde nevoşumÖyle ablam![]()
Burada hava ısınmadı daha telefonda 13 derece gösteriyor 2-3 gündür rüzgar var burada.Oğlanı almaya çıktım.Amanın bu ne sıcak![]()
Tamam ,beklemedeyim bebişimBi kaç tane örnek gelsin de öyle yapayım bari bebişim daha hiç bişeye karar vermiş değilim![]()
Burası da sıcak,tişört giysek yeter ,susuzluktan öldümOğlanı almaya çıktım.Amanın bu ne sıcak![]()
19 derece abla bugünEmekleriniz boşa g,tmesinde nevoşum
Burada hava ısınmadı daha telefonda 13 derece gösteriyor 2-3 gündür rüzgar var burada.
Ben hala kafamda neyi nereye koyacagımı hangi tabagı kullanacagımı falan düşünüyorumUygun olsam yapardım.Bu hafta sonu geçsin yapacağım.Tabi menüyü tamamlarsamTatlıyı bulamadım
![]()
Aynen aşkom yandımBurası da sıcak,tişört giysek yeter ,susuzluktan öldüm![]()
Orası daha iyi sıcaklık yönnden19 derece abla bugün2 günde kayısılar çiçek açmış
![]()
Aynen aşkomAynen aşkom yandımCeketi çıkarttık
![]()
Aynen çok sıcakOrası daha iyi sıcaklık yönnden
Foto çekimi nasıl olacak acaba Nevoş, bi tık karanlık olacak sanırım fotolarımızTabi oda var![]()
Dün dedim ya iftarda çok şiştim, su bile icemeden tutuyorum,aksi gibi dışarda işlerim varSonunda![]()
Allah kabul etsin aşkomDün dedim ya iftarda çok şiştim, su bile icemeden tutuyorum,aksi gibi dışarda işlerim var![]()
İyiyim şükür canımHosbuld canooombirazdan güle güle derim
Nasılsın balimmm![]()