- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Uygun olsam yapardım.Bu hafta sonu geçsin yapacağım.Tabi menüyü tamamlarsamTatlıyı bulamadımAy yo yooo Nevoş ben naparım sonra 27 sine kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygun olsam yapardım.Bu hafta sonu geçsin yapacağım.Tabi menüyü tamamlarsamTatlıyı bulamadımAy yo yooo Nevoş ben naparım sonra 27 sine kadar
Emekleriniz boşa g,tmesinde nevoşumÖyle ablam
Burada hava ısınmadı daha telefonda 13 derece gösteriyor 2-3 gündür rüzgar var burada.Oğlanı almaya çıktım.Amanın bu ne sıcak
Tamam ,beklemedeyim bebişimBi kaç tane örnek gelsin de öyle yapayım bari bebişim daha hiç bişeye karar vermiş değilim
Burası da sıcak,tişört giysek yeter ,susuzluktan öldümOğlanı almaya çıktım.Amanın bu ne sıcak
19 derece abla bugün2 günde kayısılar çiçek açmışEmekleriniz boşa g,tmesinde nevoşum
Burada hava ısınmadı daha telefonda 13 derece gösteriyor 2-3 gündür rüzgar var burada.
Ben hala kafamda neyi nereye koyacagımı hangi tabagı kullanacagımı falan düşünüyorumUygun olsam yapardım.Bu hafta sonu geçsin yapacağım.Tabi menüyü tamamlarsamTatlıyı bulamadım
Aynen aşkom yandımCeketi çıkarttıkBurası da sıcak,tişört giysek yeter ,susuzluktan öldüm
Tabi oda varBen hala kafamda neyi nereye koyacagımı hangi tabagı kullanacagımı falan düşünüyorum
Bu da beni oyalıyor çok seviyorum
Orası daha iyi sıcaklık yönnden19 derece abla bugün2 günde kayısılar çiçek açmış
Bekle beni bebişimTamam ,beklemedeyim bebişim
Aynen aşkomAynen aşkom yandımCeketi çıkarttık
Aynen çok sıcakOrası daha iyi sıcaklık yönnden
SonundaAynen aşkom
Bekle beni bebişim
Foto çekimi nasıl olacak acaba Nevoş, bi tık karanlık olacak sanırım fotolarımızTabi oda var
Dün dedim ya iftarda çok şiştim, su bile icemeden tutuyorum,aksi gibi dışarda işlerim varSonunda
Benim evde spot varOnları açarım artıkFoto çekimi nasıl olacak acaba Nevoş, bi tık karanlık olacak sanırım fotolarımız
Allah kabul etsin aşkomDışarı işi zorDün dedim ya iftarda çok şiştim, su bile icemeden tutuyorum,aksi gibi dışarda işlerim var
İyiyim şükür canım sen nasılsınHosbuld canooom birazdan güle güle derim
Nasılsın balimmm