- 5 Mayıs 2020
- 12.757
- 39.508
Bunlar hep bakır tencere yüzünden dimi, gören de airfryım var sanırJOYz alsın, zenginin hali başka. Basıyor parayı alıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar hep bakır tencere yüzünden dimi, gören de airfryım var sanırJOYz alsın, zenginin hali başka. Basıyor parayı alıyor
Önce buğday hasatıİrmikle, bulguru da değirmende çektireceksin heralde. 3 gün nedir
Edecek gibim oldum giyamadimŞikayet mi edeceksin
Dibine kadar kuzuHe valla kuzu ,haksızsam haklısın de
Tamam şimdiden gönder banaKız yapınca da tarifini isteyin bee nolar
Edecek gibim oldum giyamadim
Dibine kadar kuzu
Tamam şimdiden gönder bana
Bakır mı airfryım mı dersen evet airfryer derimBunlar hep bakır tencere yüzünden dimi, gören de airfryım var sanır
40 fırın falan yiyim geliyimÜstadımsın cidden
Evet ama 3 günde yetişmez oÖnce buğday hasatı
Bir thermomix değil amaBunlar hep bakır tencere yüzünden dimi, gören de airfryım var sanır
Valla okuyunca güldüm kızın mesaja da bişi demedimdiii bak ben birgün bekletiyorum kız 3 günden bahsediyoAbovvvvvv Blue_Peri nin mantıları gibi korkmasın
Seneye ramazana inşaallahEvet ama 3 günde yetişmez o
Tabi tabi 1 gün bekletiyorsunValla okuyunca güldüm kızın mesaja da bişi demedimdiii bak ben birgün bekletiyorum kız 3 günden bahsediyo
Nevoş, daha 41 olmadınYaşım 41 ya ondan
Ama ama ben sunumu yapiyoruuum sadeceeem paylaşım az bekliyor azcik sukadarTabi tabi 1 gün bekletiyorsun
Yaa bugün içini hazırlıcam yarın da geri kalanını işte taam 2 olsunİnşaallah bekle 2023 ramazan. JOYz geliyor
2 ay kaldıNevoş, daha 41 olmadın
Şişip kaçmasınlar diye kavanoza kilitledin ya bir geceAma ama ben sunumu yapiyoruuum sadeceeem paylaşım az bekliyor azcik sukadar
3 gün falanAma ama ben sunumu yapiyoruuum sadeceeem paylaşım az bekliyor azcik sukadar
Tamam 48 saatin başladıYaa bugün içini hazırlıcam yarın da geri kalanını işte taam 2 olsun