- 5 Mayıs 2020
- 12.745
- 39.484
Ahh bebişim keşke ben de kendimden ümitli olabilsemAma ben JOYz Bebişimden ümitliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh bebişim keşke ben de kendimden ümitli olabilsemAma ben JOYz Bebişimden ümitliyim
Acaba ne yapacaksın sofrada 1. Liği olan kadınPazartesi ve sonrası olabilir Menümde tamamlandı
Cidden menüm süper olduAcaba ne yapacaksın sofrada 1. Liği olan kadın
İyidir canım sen nasılsınKızlar nasılsınız
Iyiyim canım iftar telaşı sen nasıl oldun iyimisinİyidir canım sen nasılsın
Ol olAhh bebişim keşke ben de kendimden ümitli olabilsem
Hadi insallah aşkom,menü de şahanePazartesi ve sonrası olabilir Menümde tamamlandı
Acaba neee seni de fasille eder miyizCidden menüm süper oldu
Ana yemeğimi kimse istemedi
Çorbamı ben netleştirdikten sonra isteyen oldu vermedim zor buldum zatenTatlım yoktu onuda iade ile buldum
Ahh bebişim çok işi var daha, ah o yan ürünler yok mu
İyi sayılırım canım biraz halsizlik varIyiyim canım iftar telaşı sen nasıl oldun iyimisin
Ama herkesin tarifleri çok iyi olduYani bu olmadı sonuncu olur diyeceğimiz hiç henü yokAcaba neee seni de fasille eder miyiz
Zaten 2. belli siz 1. yi arayın
Sağ ol aşkomHadi insallah aşkom,menü de şahane
Eyvah neye göre oy vercezAma herkesin tarifleri çok iyi olduYani bu olmadı sonuncu olur diyeceğimiz hiç henü yok
Cidden çok zor olacakEyvah neye göre oy vercez
Nevoş gözünü seveyim 3 oy yapmaCidden çok zor olacak
Tamam bakalımNevoş gözünü seveyim 3 oy yapma
Aman iyi ol geçer inşallah herşey nevomİyi sayılırım canım biraz halsizlik var
İnşaallah canımBugün biyopdi yapıldı bakalım sonuç ne olacakAman iyi ol geçer inşallah herşey nevom
Iyi çıkıcak insallah kalbini ferah tutİnşaallah canımBugün biyopdi yapıldı bakalım sonuç ne olacak