itiraf et senin içinde gizli bir sevgi yatıorcocuklar orda kaldi hafta sonu onlari almak icin aradigimda gelin dddi gittim bende
benimkiler buyuk kalmalari ise yariyor seninki buyuyunce anlarsin ne demek ostedigimiitiraf et senin içinde gizli bir sevgi yatıor
kız benm kız orda kalacam derse varya ayaklarını kırarım ne demek kvlerde kalacak
ölürüm daha iyi
geçen ay eşimin halası vefat etti.. ölen kadın ve gelini hiç anlaşamıodu ama altlı üstlü oturdukları için hep reklam oluolardı.. benmki yine patavatsız.. döndü gelinine diorki kurtuldun artık rahat edersin..
bende bian ağzımdan kaçırdım ne kadar şanslı darısı başıma
nasilsin sekerimBenim tiroit ya da talasemiden bilmiyorum.Çok susuyorum,ağzım hep kuruNormalde yine çok su içerim.
En korktuğum şey susuz kalmak
İyiyim canım sağ ol yine hastanedeyim sıra mı bekliyorumnasilsin sekerimnasil oldun
abla hayırdırİyiyim canım sağ ol yine hastanedeyim sıra mı bekliyorumSen nasılsın
iyi sukur bende evdeyim birazdan islere baslayacagim :))İyiyim canım sağ ol yine hastanedeyim sıra mı bekliyorumSen nasılsın
Bitmeyen işler canımabla hayırdır
geçmiş olsun ablaBitmeyen işler canımAmeliyat öncesi kadın doğuma geldim. Skarda onlan endometriozis acaba rahim ve yumurtalıkta var mı ? diye baktır dedi doktor.
Umarım ilgilenirse ona baktıracağım.
Onun için ama kadın doğuma geldim.İçeride var mı diye baktır dedi doktor.iyi sukur bende evdeyim birazdan islere baslayacagim :))
ameliyat icin mi gecen iptal olmustu dimi randevun
Amin canımgeçmiş olsun abla
şu ameliyat bitsede kurtulsan artık hayırlısıyla
Aynen bazen gecikiyor diye dusunuyoruz ama her seyde var bir hayirOnun için ama kadın doğuma geldim.İçeride var mı diye baktır dedi doktor.
Farklı doktora gittim o yönlendirdi.İyi ki buna baktırmadan olmamışım.
İnşaallah canım bakalımAynen bazen gecikiyor diye dusunuyoruz ama her seyde var bir hayirinsallah hersey yolundadir
bizim başımıza gelenlere anca doktorlar şasırıyor biz şaşırmıyoruzİnşaallah canım bakalımGenel Cerrahi yerine çok şaşırdı.Onun orada ne işi var diye
Gelip bizi buluyorbizim başımıza gelenlere anca doktorlar şasırıyor biz şaşırmıyoruzkara bahtim kor talihim dercrsine
bence diger tarafta hafifleyecegiz rabbim burda çek diyorGelip bizi buluyor