- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
Bütün gece ağrı yapar bana ,huzursuz bağırsak sendromu sağolsunİftarda 500 ml ile başlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bütün gece ağrı yapar bana ,huzursuz bağırsak sendromu sağolsunİftarda 500 ml ile başlıyorum
Su içmeye bile izin yokBütün gece ağrı yapar bana ,huzursuz bağırsak sendromu sağolsun
Nefes almaya var şimdilik,hamdolsunSu içmeye bile izin yok
Çok şükürAşko maskeyle nefes almakta zor şimdi boğulmak üzereyimNefes almaya var şimdilik,hamdolsun
Ben bu ay kendimi muaf tuttum. Hem yarışma zor, hem ışığım az, hem de sürem. Son günlere doğru Bursa’ya gideceğiz zaten. Tatil olursa inşallah.Günaydın
Senin menü almanı bekliyoruz
İşkence gibi geliyor bir bardak su içmek.İftarda 500 ml ile başlıyorum
Hadi inşaallah canım umarım gidersinizBen bu ay kendimi muaf tuttum. Hem yarışma zor, hem ışığım az, hem de sürem. Son günlere doğru Bursa’ya gideceğiz zaten. Tatil olursa inşallah.
Ben içiyorum yaSuya dayanamıyorum.İşkence gibi geliyor bir bardak su içmek.
Bir gün her şey düzelecek inşallah aşkomÇok şükürAşko maskeyle nefes almakta zor şimdi boğulmak üzereyim
Amin aşkomBir gün her şey düzelecek inşallah aşkom
Amin aşkom
GünaydınC A N O
mavişim miş yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi daha çakıorum ben
bende bu kim die seviyelim ve resmi yaklaşıyorum
günaydın ablaGünaydın
Hellooo baloncuk babyyy. Ben namı diğer -cantanem- oluyorum. Biraz değişiklik yaptımC A N O
mavişim miş yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi daha çakıorum ben
bende bu kim die seviyelim ve resmi yaklaşıyorum
kız hadi ben çakmadımmmmmmmHellooo baloncuk babyyy. Ben namı diğer -cantanem- oluyorum. Biraz değişiklik yaptım
Başka cano mu var sitede. Senin hemen anlaman lazımdı maviş cano yapim tam olsunkız hadi ben çakmadımmmmmmm
sen nie çaktırmıonnnnnnnnnn
aşkolsun
hellöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
özir dilirim sipirminBaşka cano mu var sitede. Senin hemen anlaman lazımdı maviş cano yapim tam olsun
Nasılsın kızçe nasıl kaç aylık oldu. Emekliyor muözir dilirim sipirmin