Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O daha zor. Kilo almak kolay vermek zorBenimde çalışmıyor.Haşimato var canım
Aynen ya Ben çok sıkı diyet yaparım, yerimde kim olsa deli kilolar verir, ben üçte biri ancaEskiden çok rahat veriyordum2 yıldır takıldı.Ne yapsam gitmiyor
15-20 kilo verdiğim zamanlar oldu. Ama son 2 yıldır hep aynı Düşün 1 aydır tek öğün besleniyorum tık yokAynen ya Ben çok sıkı diyet yaparım, yerimde kim olsa deli kilolar verir, ben üçte biri anca
Tüm sağlık sıkıntılılar da buraya toplanmışız yalnız
Ama zayıfladığını söylemişler, tartıya yansımamıştır belki Nevoş15-20 kilo verdiğim zamanlar oldu. Ama son 2 yıldır hep aynı Düşün 1 aydır tek öğün besleniyorum tık yok
Tabi bizim bu bölüme alma kriterlerimiz var
Sağlık kontrolü yapıyoruz,sağlam olanları almıyoruz
Olabilir bilmiyorumAma zayıfladığını söylemişler, tartıya yansımamıştır belki Nevoş
Ramazandan sonra eski su içme rutinine dönünce belli olur
Ahh benim de Nevoş damacana dibine yaklaşınca panik oluyorumOlabilir bilmiyorum
Ben suyu her zaman aynı şekilde içiyorumSu benim hayatım
Ben rahat 4 litre su içiyorumOda en azAhh benim de Nevoş damacana dibine yaklaşınca panik oluyorum
Ama akşam iftardan sahura kadar içilen su ödem yapar, sen kesin zayıflamışsındır
AşkomHerkese Hayırlı Pazarlar
Nasılsın aşkom
Çok şükür iyiyim aşkom, sen nasılsın?Nasılsın aşkom
Bende iyiyim aşkom iftar hazırlığıDışarı çıkacağızÇok şükür iyiyim aşkom, sen nasılsın?
Aa ne guzel Ben de yürüdüm geldim biraz,iyice susadım Afiyet olsun,iyi eğlenceler sizeBende iyiyim aşkom iftar hazırlığıDışarı çıkacağız
Sağ ol canım benim Maşaallah sanaAa ne guzel Ben de yürüdüm geldim biraz,iyice susadım Afiyet olsun,iyi eğlenceler size
Sen de sağol aşkom benimSağ ol canım benim Maşaallah sana
Evet canım değiştirdim.Nevreste katilim son gun degisti mi iyi aksamlar bu arada :))