- 5 Mayıs 2020
- 12.756
- 39.502
Belki sizinle beraber ona da gaza gelirim bebişim burda herkes atom karınca gibiBaşla bebisim,hareket candır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki sizinle beraber ona da gaza gelirim bebişim burda herkes atom karınca gibiBaşla bebisim,hareket candır
Hayırlısı canımAyy inşallah
Hep olacakmış gibi düşünüyorum, yarışmayı bile hesaplıyorum mayısta son kez katılır ara veririm biraz falan diyorum kendi kendime
Ben sana her gün yazarım bebisimBelki sizinle beraber ona da gaza gelirim bebişim burda herkes atom karınca gibi
Ay ne güzel olur ya şu 10 bin adımı atabilsek en azından Gerçi sizler 20 yi bile zorluyosunuzBen sana her gün yazarım bebisim
Güzel olur tabii isteyince oluyorAy ne güzel olur ya şu 10 bin adımı atabilsek en azından Gerçi sizler 20 yi bile zorluyosunuz
Tamam ben de başlıyorum Cuma gününden itibarenGüzel olur tabii isteyince oluyor
Buraya yazın birbirinizi etiketleyin .Belki gaza gelip katılan olurTamam ben de başlıyorum Cuma gününden itibaren
Yarın hareket hakkımı temizlikten yana kullanıcam çünkü
AnlastikTamam ben de başlıyorum Cuma gününden itibaren
Yarın hareket hakkımı temizlikten yana kullanıcam çünkü
Evet aşkom, bence deBuraya yazın birbirinizi etiketleyin .Belki gaza gelip katılan olur
Bak ben geldim bile, olsun yazalımBuraya yazın birbirinizi etiketleyin .Belki gaza gelip katılan olur
Anlastik
Bende 3 bin 5 bin katılırımEvet aşkom, bence de
Sen yürüme zaten oturduğun yokHadi sende kalk yürü dersiniz